418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Cukii
    A T23-at leginkább a T44-hez hasonlítanám. Sebességben, manőverezésben, hegymászásban felül is múlja. Személy szerint ki nem állhattam a T20-at, katasztrófa, hogy ha fordulsz vele folyamatosan szűkíti a kört és folyamatosan lassít...mire körbe mentem egy Tigris körül már 15-20al megy...na neee! T23 meg olyan mint egy felderítő tank csak 90milis ágyúval. Az egy dolog, hogy gyengécske a páncélja, de mikor mindenki nagy puskákkal szaladgál úgy is átlőnek ha T44-be vagy ha Párducba vagy, akkor már egy gyors tank többet ért mint a vastagabb páncél. Az M3-as löveg tényleg nem túl izmos, de a D10-nél pontosabb és nagyobbat sebez. Állítólag tervbe van véve, hogy rárakják a T15ös 90milis ágyút...de ez még a jövő.
  • Cukii
    Én is ezt tapasztaltam, 200milis pen és afölött már minden átüti a frontpáncélját, azt kell mondjam nem félek tőle annyira mint egy Jt-től.
  • Eagle16
    Szemből az ágyú környékére ne lőj, mert ott 300mm.
    A döntött rész csak 120, ott átviszi egy L/71-es löveg is.
  • SuLtAN17
    Rájöttem már mi annyira Op az Object 704-ben a frontpáncélja és ez most tudatosult bennem. Nem tudom mi miatt a döntöttsége miatt sebezhetetlen. Az Is-4 siman majd premium tölténnyel sem vittám át cannot pen, pedig annak 333 mm az armor penje :)
  • Szakesz
    Lehet peches napom van, de zsinórban 5meccset fogtam ki, ahol a legkülönbözőbb gépek lőttek ki. Valami véletlen folytán mindegyik az ammo rack-ba trafált bele.
    Bár elképzeltem, mi lenne, ha wet ammo rack, stabilizátor, valamint egy működő rammer lenne rajta. Szóval nem rossz gép, sok odafigyelést igényel, valamint elég megfontoltan is kell vele játszani. Ha ezek megvannak akkor arat.
  • PLaci #16743
    Ezt a maximumot nem teljesen értem, vajh mily felbontásra találták ki?
    Merthogy erősebb géppel nekem FullHD-ban épphogy csak megy...
  • lammaer
    Nos, nekem az összes tankomon van wet rack, a T44-en én is sűrűnek éreztem az ammo rack sérülést. T44, T43, IS, IS3... mindegyiken van :)
  • Szakesz
    Sikerült kipróbálnom egy fullos T-44-t, ugyan nem volt rajta stabilizátor, rammer viszont igen. Bár elvileg ez T-44-nél nem működik.

Valóban egész kellemes vele a játék, csak kár, hogy minden meccsen 1shotolnak 100%-ról, mert eltalálják a lőszereket..., s BUMMM!!
  • lammaer
    Szóval már erősebb gépeken nem is megy mint a maximum? :)

Ezek a system requirementsek olyan gagyik szoktak lenni... általában a minimumon kompletten játszhatatlan, a maximumon meg még messze nem szokott pengén menni. Csak irnak vmit mert muszáj...
  • ximix #16739
    What are the system requirements?

Minimum system requirements:
    CPU: 2 GHz
    RAM: 1 GB
    Video: GeForce 6600GT (128 MB) / ATI analog
    HDD: 2GB
    Connection rate: 128 Kbps

Average system requirements:
    CPU: 3 GHz
    RAM:2 GB
    Video: GeForce 8600GT (256 MB) / ATI analog
    Connection rate: 128 Kbps

Maximum system requirements:
    CPU: 2 Core 3 GHz
    RAM: 2 GB
    Video: GeForce 9800 (512 MB) / ATI analog
    Connection rate: 1024 Kbps or higher (for faster downloads)
  • nickwaren
    Off:

Bocs, hogy közbeszólok, de ez a játék inkább proci függő. Én egy GTS450 GS-t használok hozzá, de semmit nem érne, ha a proci nem 4,2 GHz-en ketyegne. Így 70-110 Fps-em van. A múltkor kipróbáltam 1,8 GHz-en és szinte lefeleződött az fps-em. A felbontás 1920x1080 és medium beállítás.

B.U.É.K minden WoT játékosnak!
  • zalkad
    OFF

Ehh... mennyi is most az a kártya?
    Talán 76.000 a legolcsóbb... ennyit nem igazán adnék ki egy kártyára, ami félév múlva egy huszassal olcsóbb lesz. Különben meg egy Marshall JCM 800 -asra spórolok, úgyhogy a kártyavásárlás elnapolva :)
  • lammaer
    Pantheren jó ideje vacillálok, pediga DB-be már plusszba van vagy 50k XP panther kifejlesztése után :)

Talán mosta med reneszánsz idején megveszem végre...
  • malystryx
    Köszi a megnyugtatást, tehát ezzel is úgy kell, ahogy a többivel :-)
    A Ferdi még nagyon messze van, talán majd a SW után ;-)

@qut24-nek a 16705-re:
    Akkor tudsz aranyért levenni a tamkodról xp-t, ha elitté válik (minden ki van fejlesztve rajta). A legkönnyebben: a Valentine tank is elit, azon is csak "gyűlik" az xp, és ha arany ellenében leveszed róla, free xp lesz belőle, amit szabadon felhasználhatsz a fejlesztésekkor. De ha adhatok egy tanácsot, a banner alatt olvasd el: [Egy kis alapozó a játékhoz] ;-)
  • a.carkey
    Van ez így. Ls. Panther esete. A DB is tök jó, minek a Panther, de ha már megvan az XP, max. a pénz nincs, akkor miért ne fejlesztené ki az ember? :D A pénz is meglesz lassan. Szóval érdemes kipróbálni, hisz ez csak béta. :D
  • kerla
    Van pár :) azokat mentem, fesétem nem sok van, pótolhatók, akkor nemsoká tolom fel a win7-et, már ideje lesz úgyis...
  • a.carkey
    Na az tényleg ilyen tank. Hihetetlen élvezet vele játszani. Az ember azt hinné, hogy bumm, vége, aztán iszonyat mit kibír. Ráadásul, nincs rajta kütyü, mert egyszerre gyúrom a JPanther és a Panther árát, ami úgy 75%os crewal 3,6M credit, szóval ha ez a kettő megvan, akkor a wipeig már csak szórakozom. Ha nincs wipe, akkor minimaust még kifejlesztem, ahhoz már nem kell sok, ill az ISt. :)

De a DB az valami remek.
  • balika95
    van egy kérdésem a t23 mivel jobb mint a t20? ágyúban ugyanaz, páncélban nincs sok különbség, viszont a t23 -mal esélyem sincs elkerülni a tier8-asokat, míg mostanában a t20-al minden 3. de inkább 4.meccsen csak t7-esek vannak, amiket azért a 90milissel szépen lehet likvidálni.
    tehát van most 40k xp-m a t20-ason, egyáltalán nincs kedvem elérni a t23-at, nem ad szinte semmit, esetleg más vélemény?
  • a.carkey
    Meg a screenshotok! Ha van.
  • lammaer
    Na igen, a DB az télleg faja és sztem jobb mint a vele azonos szintű orosz med (T-43). Ma is mentem vele vagy 5-öt, a duplázó után még volt kedvem hozzá.
  • twi452
    maximum a saját festéseid minden mást ők tárolnak :)
  • kerla
    Nemsoká újra kell rakjam az op rendszert gépemre. WOT könyvtárat nyugodtam törölhetem és majd újra telepítem ha feltettem a win7-et? Van vmi mentés, fájl, ami kimondottan a saját gépen található?
  • a.carkey
    Igazából a DB eddig a medek közül a kedvencem.

IC! Javaslom neked is, hogy ha bejött a Tiger, próbáld ki azt is. Megéri.
  • lammaer
    A t43 teljesen korrekt, végig grindeltem vele T44-ig.

Szakesz: abban mondjuk igazad van, a medek több odafigyelést kivánnak, velük nem lehet eljátszani azt amit a heavyikkel hogy csikicsuki szikla meg ház mögött.
    Ravasz sunyi genyónak kell lenni :)
  • DummyBoy
    Azért mert ott van előtte a T43 ...
  • Szakesz
    Azért, mert a nem Tier9 medium tankokat kellőképpen legyengítették, vagy inkább ellehetetlenítették a játékot velük. Sajnos én pont a legrosszabb időszakba játszottam a ruszki mediumokkal, éppen ezért elképzelhető, hogy tévedek 1-2dologban. Viszont tény, hogy egy mediumnak egyelőre nehezebb dolga van, mint egy vele azonos kategóriájú heavynek.

Sok esetben azt tapasztaltam, hogy kevesebb játéktudással, kevesebb energia ráfordításával a heavyvel lehet előrébb jutni...

Bár most itt vannak a T9-es gépek, amik miatt talán érdemes végigcsinálni.
  • twi452
    ezeket a köröket szeretem, az egyetlen szépséghiba, hogy pont én nem éltem túl :D
    kezdem megszeretni a T23-at :) mondjuk mire kifarmoltam ezt a T20-al addigra azt is megszerettem :D

• lammaer
    T54-ért többet szenvedni... ezt mire alapozod?

Az IS4 kifejlesztése ~397.000 XP, a T54-é 384.000 (+ a V-2-54, annak nem tudom mennyi az XP költsége éppen most), szóval kb ugyanannyiba kerül XPileg mindkettő.

T44-et mostanában sokat használok, teljesen jól játszhatóak amióta sok med van megint.

XP termelés szempontjából megnéztem, az orosz heavy ág nagyjából ugyanúgy hozta nekem az XPt mint a medium ág... szóval nem látom be, a T54 elérése miért nagyobb "szenvedés".
  • BoneDragon
    Azt hiszem egy jó darabig szünetetltetem ezt a szar fos játékot... Agyamra megy, inkább ne adták volna vissza az accomat...
  • BoneDragon
    Ezt nem hiszem el..Sokszor sírhatnékom van mennyi balfasz játszik ezzel a játékkal
  • Cukii
    52%-ba túlélem, 216 csata abból 345 kilőtt tank.
  • TDantes
    Az jó. Csak nagyon picit gyengébb a Párduc II ágyúja mint a KT-é, de eggyel többet lehet vele lőni. Ez nagyon előny lehet.
  • Eagle16
    Nem lepődtem meg. Igaz hogy a csaták 90%-t túléli 70% HP-vel, de még olcsóbb is javítani. A túlélési arányod mennyi? Nekem 39% most.

Amúgy inkább 18k az 20, mert nem égek ki teljesen minden csatában.

TDantes: most rammer kiegészítővel csináltam neki egy 7,7-es tűzgyorsaságot, elég kellemes a 390-es sebzéssel :)
  • TDantes
    Érdekes, a Párduc II. 105-ös L/52-nél a tűzgyorsaság 7, míg a KT 105-ös L/68-nál 6

míg az amerikai 105-ös T5E1-nél 6-7,23.

• Cukii
    Hihi, a T54 15k-ért javítható.
  • Eagle16
    *DPM, a DPS kicsit durva lenne :D
  • Eagle16
    Huh, hát majdnem kihullott az összes hajam mire megszereztem a 105mm-es ágyút a Párduc II-re, de meglett. Még a legjobb motor hiányzik.
    Rammer-el 3000 DPS-re lehet tuningolni az ágyút, nagyon durva.

Így már azt mondom hogy jó a Párduc II, van egy rész a torony közepén szemből, ahonnan szinte minden lepattan az alakja miatt, de amúgy nagyon sérülékeny, wet ammo rack erősen ajánlott.

Az XP özönlik vele, de kreditet csak nehezen lehet csinálni, hála az 1250 kredites lőszerárnak, meg a 20k-s javítási árnak...
  • CaRiuS
    Hali!
    Ha van új garázs skinem azt hova tudom beilleszteni ? help pls
  • Achmed927
    Nekem a JPanther nagyon bejött annó. Annyira megszerettem, hogy alig akartam otthagyni. Mikor beleültem a Ferdibe visszasírtam az előzőt.
    JPantherrel az van mint minden más TD-vel, SOHA nem mutasd az oldalad, hátad. :D Ami + előny ennek a tanknak hogy gyors. Gyorsan fordul, menekül ha kell. A Ferdi lesz még a csúcs haver. :D

Tanácsom: szúúúszááá
  • Szakesz
    A garázsnál jobb felső sarokban van egy olyan opció, hogy Convert Exp'.