418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Ha valakinek van T-54-e, s ráér, akkor írjon rám és nyomjunk le 1-2gyakorló harcot.

Jelenleg csak arra tudok gondolni, hogy azért nem érzem a T54-es irdatlan előnyét, mert nem csak én lövöm, s általában nem mozgok egyedül. :)
  • davidbog
    A haveromnál is megoldotta a problémát. :) Köszönjük a segítséget.

TVelvet: haveromnál is pontosan ugyanez volt a probléma, te is próbálb meg amit benioh írt: feladatkezelőbe tedd a játék prioritását alacsonyra.

• I.C.ram
    Pen-nek van köze a sebzéshez? Tehát számít valamit, hogy 200-as pennel viszi át a páncélt vagy 250essel? Van valami különbség a között, hogy éppenhogy átvitte a páncélt vagy pedig úgy ment át rajta mint a vajon?
  • BoneDragon
    Olyankor azt hiszem, hogy csöngetnek, vagy betévedt a mikulás.
  • lammaer
    Azt ugye tudod hogy amikor csilingelést hallasz az az esetek 60-80%ában semmilyen critical sebzést nem jelent?

Plusz ugye azt hogy mit okozol neki nem tudod, úgyhogy max reménykedsz hogy okoztál vmi komoly sérülést. Amig ő 3-4 lövésből szétver. :)

• TDantes
    Ja, csak amíg a 105-ösbe betárazok egy HE lőszert, addig a T54 egyrészt elszalad, másrészt szétlő.
  • f24sg
    pedig nem tudok nektek mást mondani, mint hogy egy
    - main gun destroyed
    - gunner hit
    - loader hit
    - we're on fire
    - driver hit

üzenetekkel rendelkező tank annyira nem fog "addig AP-vel faragni téged"; DE legalábbis kevésbé potens, mint mikor röhög a lepattanókon. Végezzetek teszteket erre a szokott módon! Én azóta érek legalább VALAMIT ellenük, mióta explosive-ot töltök a csőbe. (a high tier kalibereknél persze, de hát ezek mennek a T-54 ellen)

Dícsértessék a HE! (In eternum, ámen )
  • noname23
    Én meg egyszerűen hívom a légierőt
  • lammaer
    Nagy újdonság, tudod mi a vicc, én már lassan IS4-el is HEvel lövöm :)
    Csak abba gondolj bele, az vicc ha egy azonos tierbeli tank nem birja APvel megtörni a T-54-et. A sügér orosz devek is ezzel jöttek, hogy lőjük HEvel.

Lőjük, darabonként 5%-ért...
  • [NST]Cifu
    Nekem ezzel az a bajom, hogy ő sincs általában egyedül. Vagy egyben spottol a tüzérségnek, és/vagy vannak mellette. Amíg meg te HE-vel faragod, ő AP-val farag téged...
  • f24sg
    Ha csak 2 ember lövi íly módon, az egyiktől tuti hamarosan bekap valami modul bántalmat (ami esély-növelést kapott ugye), ez jelent egyfajta "bénítást" neki. 1v1 csata meg ~ritka a harctéren.
    Szerintem jelenleg többet ér, mint a jobb oldali hull-t keresni, meg a tényleg 2 pixel méretű ilyen-olyan nyílást, + nagy távról is jó és kissé pontatlan löveggel is.
  • MauroN
    Köszönöm!
  • [NST]Cifu
    Mennyi idő, amíg HE-vel lefaragod? :)
  • Eagle16
    Megéri az csak óvatosan lövöldözz vele mert 1k kredit a lőszer.
  • I.C.ram
    A KTre nagyon nem éri meg felrakni a 105-ös rövid ágyút?
  • f24sg
    nem akarom elbagatellizálni, de én szimplán töltöm a HE-t és kész
  • lammaer
    Szia. FAQ link a banner alatt.
  • MauroN
    Helló mindenkinek!

Jelentkeztem a World of Tanks bétára. A beta key-t minden regisztrált felhasználónak küldik, vagy csak találomra osztják?
  • lammaer
    A KV szar. TE voltál pró :)
  • yossarianHUN
    http://iaro.3dmax.hu/images/2011/01/08/1_shot_004.jpg

nekem mondja valaki hogy a kv3 szar tank :D
  • lammaer
    Zajlik az élet a hogyan nyirjuk ki a T-54-et topikban:

A T54 ellenszere
  • lammaer
    Szerintetek egy játékban lehet takarózni azzal hogy béta, ha már fizetni kell érte? Egyáltalán, van olyan hogy fizetős béta?
  • HuffnagelSteve
    Én kipróbáltam. Két napja nem volt ilyen graf hiba! (nincs benne sem keylogger se semmi)
  • noname23
    Mit mond a commander ezzel a m.... staff benyögéssel vki tudja?
  • bazza
    VIP-eknek van.
  • f24sg
    Mikor tesztek a fórumba szerkesztést? :P
  • f24sg
    basszus, szarul írtam az egészet. A találati pontosság elállításásól próbáltam karattyolni. Teljesen rossz.
  • f24sg
    Ja ezt én is észrevettem, az új (nem a karácsonyfás) patch napján MÁR.
    Azóta ugyanez, MINDEN tanknál, kivétel nélkül. (tegnap besírtam a kissrac-ra is). Célpont 90%-ban tölti ki a kört, és sHemmi.
    Akkor tűnt fel először, mikor a maxos StuGgal nem tudtam eredményt elérni.
    Fosch az egész.
  • Boron Power
    Viszont a képen a kerek támaszték van elöl, a téglalap alakú pedig a jármű hátulján. Lehet, hogy variálták ezeket?
  • LeonSilver
    Csák Norisz? ;)
  • Boron Power
    Ja, nyilván kézzel nehézkess lett volna. :)
  • Boron Power
    Itt egy részletesebb képen:
    http://www.themworkshop.com/mstudio/img_cheflim_geschutzwagen_003.jpg
  • LeonSilver
    Ahogy nézem inkább maga a jármű "mászott le" róla. Minden esetre ügyes megoldás.
  • Boron Power
    Itt van kép arról, hogy nézett ki az állvány. Egy sínen lehetett kitolni ezek szerint:
    http://nazidieselpunk.devhub.com/blog/category/special-vehicle/

• TVelvet
    nekem win7en szaggat a játék ( nem netbeli probléma ) xp-n nemvolt semmi bajom vele.
  • benioh
    Feladatkezelőbe tedd a játék prioritását alacsonyra és nem fog ingadozni az fps-ed. Nekem megoldotta :)
  • DummyBoy
    Az a baj, hogy ezek olyan tankok amiket nem szeretnék eladni ...

Megvárom a január végét akkor, majdcsak kiderül valami, ha nem, akkor nagy kiárusítás lesz :)
  • ximix #17596
    Itt a fórumon emlegetnek valami shader fixálási hibát is #38.hsz-től
    http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/15406-magyar-topic/page__st__20
    XP alatt nekem most hogy tálcán van a game 900MB-1000MB között mocorog a memória használat
    410MB a WoT 90Mb Ffox 38MB Hang kari és sok aproság
  • noname23
    Nálam Xp vs Win7 a minimum 130ms win7-en 140ms
    ez még anno mikor jobb hálókártyám volt most ezzel (Atheros L1 Gigabit Ethernet) 160ms szerintem a Realtek sokkal jobb szvsz sok mindentől függ a válaszidő mert ugye még ott van a szolgáltatók közötti különbség is.
  • LeonSilver
    Igen, ez előfordulhat.
    Nekem sincs bajom w7 64b alatt.
    Esetleg tök véletlenül valami nem megy a háttérben (torrent vagy valami ilyesmi)?