418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #17633 Ha valakinek van T-54-e, s ráér, akkor írjon rám és nyomjunk le 1-2gyakorló harcot.
Jelenleg csak arra tudok gondolni, hogy azért nem érzem a T54-es irdatlan előnyét, mert nem csak én lövöm, s általában nem mozgok egyedül. :) -
davidbog #17632 A haveromnál is megoldotta a problémát. :) Köszönjük a segítséget.
TVelvet: haveromnál is pontosan ugyanez volt a probléma, te is próbálb meg amit benioh írt: feladatkezelőbe tedd a játék prioritását alacsonyra.
-
Pen-nek van köze a sebzéshez? Tehát számít valamit, hogy 200-as pennel viszi át a páncélt vagy 250essel? Van valami különbség a között, hogy éppenhogy átvitte a páncélt vagy pedig úgy ment át rajta mint a vajon? -
Olyankor azt hiszem, hogy csöngetnek, vagy betévedt a mikulás. -
lammaer #17629 Azt ugye tudod hogy amikor csilingelést hallasz az az esetek 60-80%ában semmilyen critical sebzést nem jelent?
Plusz ugye azt hogy mit okozol neki nem tudod, úgyhogy max reménykedsz hogy okoztál vmi komoly sérülést. Amig ő 3-4 lövésből szétver. :)
-
TDantes #17628 Ja, csak amíg a 105-ösbe betárazok egy HE lőszert, addig a T54 egyrészt elszalad, másrészt szétlő. -
pedig nem tudok nektek mást mondani, mint hogy egy
- main gun destroyed
- gunner hit
- loader hit
- we're on fire
- driver hit
üzenetekkel rendelkező tank annyira nem fog "addig AP-vel faragni téged"; DE legalábbis kevésbé potens, mint mikor röhög a lepattanókon. Végezzetek teszteket erre a szokott módon! Én azóta érek legalább VALAMIT ellenük, mióta explosive-ot töltök a csőbe. (a high tier kalibereknél persze, de hát ezek mennek a T-54 ellen)
Dícsértessék a HE! (In eternum, ámen )
-
Én meg egyszerűen hívom a légierőt
-
lammaer #17625 Nagy újdonság, tudod mi a vicc, én már lassan IS4-el is HEvel lövöm :)
Csak abba gondolj bele, az vicc ha egy azonos tierbeli tank nem birja APvel megtörni a T-54-et. A sügér orosz devek is ezzel jöttek, hogy lőjük HEvel.
Lőjük, darabonként 5%-ért... -
Nekem ezzel az a bajom, hogy ő sincs általában egyedül. Vagy egyben spottol a tüzérségnek, és/vagy vannak mellette. Amíg meg te HE-vel faragod, ő AP-val farag téged... -
Ha csak 2 ember lövi íly módon, az egyiktől tuti hamarosan bekap valami modul bántalmat (ami esély-növelést kapott ugye), ez jelent egyfajta "bénítást" neki. 1v1 csata meg ~ritka a harctéren.
Szerintem jelenleg többet ér, mint a jobb oldali hull-t keresni, meg a tényleg 2 pixel méretű ilyen-olyan nyílást, + nagy távról is jó és kissé pontatlan löveggel is. -
MauroN #17622 Köszönöm! -
Mennyi idő, amíg HE-vel lefaragod? :) -
Megéri az csak óvatosan lövöldözz vele mert 1k kredit a lőszer. -
A KTre nagyon nem éri meg felrakni a 105-ös rövid ágyút? -
nem akarom elbagatellizálni, de én szimplán töltöm a HE-t és kész
-
lammaer #17617 Szia. FAQ link a banner alatt. -
MauroN #17616 Helló mindenkinek!
Jelentkeztem a World of Tanks bétára. A beta key-t minden regisztrált felhasználónak küldik, vagy csak találomra osztják? -
lammaer #17615 A KV szar. TE voltál pró :) -
yossarianHUN #17614 http://iaro.3dmax.hu/images/2011/01/08/1_shot_004.jpg
nekem mondja valaki hogy a kv3 szar tank :D -
lammaer #17613 Zajlik az élet a hogyan nyirjuk ki a T-54-et topikban:
A T54 ellenszere -
lammaer #17612 Szerintetek egy játékban lehet takarózni azzal hogy béta, ha már fizetni kell érte? Egyáltalán, van olyan hogy fizetős béta? -
HuffnagelSteve #17611 Én kipróbáltam. Két napja nem volt ilyen graf hiba! (nincs benne sem keylogger se semmi) -
Mit mond a commander ezzel a m.... staff benyögéssel vki tudja?
-
VIP-eknek van. -
Mikor tesztek a fórumba szerkesztést? :P -
basszus, szarul írtam az egészet. A találati pontosság elállításásól próbáltam karattyolni. Teljesen rossz. -
Ja ezt én is észrevettem, az új (nem a karácsonyfás) patch napján MÁR.
Azóta ugyanez, MINDEN tanknál, kivétel nélkül. (tegnap besírtam a kissrac-ra is). Célpont 90%-ban tölti ki a kört, és sHemmi.
Akkor tűnt fel először, mikor a maxos StuGgal nem tudtam eredményt elérni.
Fosch az egész. -
Viszont a képen a kerek támaszték van elöl, a téglalap alakú pedig a jármű hátulján. Lehet, hogy variálták ezeket? -
Csák Norisz? ;) -
Ja, nyilván kézzel nehézkess lett volna. :) -
Itt egy részletesebb képen:
http://www.themworkshop.com/mstudio/img_cheflim_geschutzwagen_003.jpg -
Ahogy nézem inkább maga a jármű "mászott le" róla. Minden esetre ügyes megoldás. -
Itt van kép arról, hogy nézett ki az állvány. Egy sínen lehetett kitolni ezek szerint:
http://nazidieselpunk.devhub.com/blog/category/special-vehicle/
-
nekem win7en szaggat a játék ( nem netbeli probléma ) xp-n nemvolt semmi bajom vele. -
benioh #17598 Feladatkezelőbe tedd a játék prioritását alacsonyra és nem fog ingadozni az fps-ed. Nekem megoldotta :) -
Az a baj, hogy ezek olyan tankok amiket nem szeretnék eladni ...
Megvárom a január végét akkor, majdcsak kiderül valami, ha nem, akkor nagy kiárusítás lesz :) -
Itt a fórumon emlegetnek valami shader fixálási hibát is #38.hsz-től
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/15406-magyar-topic/page__st__20
XP alatt nekem most hogy tálcán van a game 900MB-1000MB között mocorog a memória használat
410MB a WoT 90Mb Ffox 38MB Hang kari és sok aproság -
Nálam Xp vs Win7 a minimum 130ms win7-en 140ms
ez még anno mikor jobb hálókártyám volt most ezzel (Atheros L1 Gigabit Ethernet) 160ms szerintem a Realtek sokkal jobb szvsz sok mindentől függ a válaszidő mert ugye még ott van a szolgáltatók közötti különbség is. -
Igen, ez előfordulhat.
Nekem sincs bajom w7 64b alatt.
Esetleg tök véletlenül valami nem megy a háttérben (torrent vagy valami ilyesmi)?