418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Van mod ami kiírja mi a szükséges xp.
    Úgytudom naponta frissül.
  • Malarki
    wotreplays.eu-n szoktam nézni, kikeresed hogy ki töltött fel replayt tank ásszal az utóbbi 1-2 napban az adott tankkal, akkor kb látod mennyit kell elérni. Más oldalról én nem tudok.

asolyom: pontosan mi érdekelne? Ezeket mind össze lehet kötni egymással és kapsz ingyen cuccost.
  • Rammsch31n
    olyanokat tudtok kérdezni :P

én nemtom :"D
  • tutyimutyi2
    Van olyan honlap ahol azt tudom megnézni hogy az egyes tankokkal mennyi alap xp szükséges a tank ászhoz?
  • asolyom
    Egy kicsit zavarban vagyok, hogy a Twitch a Primevideo meg a WG fiók hogyan függ össze. Valaki el tudná magyarázni?
  • Rammsch31n
    szerintetek a szeptembertől kezdődő battle pass-ban mely 2 nemzet lesz majd?
  • asolyom
    Valahogy mindig sikerül ámultba esni, hogy mennyire impotens csapatokat képes a MM összállítani.
  • Plata
    Ha jól láttam,közben harcoltam,a srác az erkélyen állt ami ott van,onnan akart rárontani az ellenségre de megcsúszott és felborult.
    Ott van egy kiszögellés ami kb 2-3 méter magas onnan lehet kilőni a többiekre felülről,csak ez a mazsola leugrott onnan az ellenségre,de lecsúszott róla.
  • tutyimutyi2
    Áhh nálam nincsen ilyen baj volt tegnap 6 csatám amiből 1-et leszámítva mindig top3-ban voltam és mind bukó(az egyikben 9-es tankkal top tierként sebeztem 4k-t a második 7-es arty volt 1,5k kombinálttal, sejtheted hogy a többi degenerált mire volt képes) úgy hogy fogtam magam és átmentem kis accra csinálni a születésnapos tankokkal a küldit(2csata/óra és közben youtube), ott érdekes módon tudtam nyerni is.
  • asolyom
    Kivettem bérbe ebből a Twitch Prime csomagból az IS-2M-et, meg megkaptam még a King Tiger-t is. Az új felszerelésekből mit érdemes HT-ra rakni?
  • Rammsch31n
    azt értem, hogy miért könyvelte el -1-nek az OBJ-t... (aki utoljára hozzáér, azé a mínusz kill, mégha segíteni is akart...)

de hogy a p1csába sikerült így felborulnia? :D és hogy gondolta bárki is, hogy vissza lehet ezt a tankot fordítani a talpára? :DDDDDD
  • Plata
    Ilyet sem minden nap lát az ember.Obj csak segíteni próbált a szerencsétlennek.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.23. 10:50:34
  • Myke28
    Ez jólesett :)

Utoljára szerkesztette: Myke28, 2020.08.23. 09:38:33
  • lammaer
    Nézd a jó oldalát: adnak lehetőséget a való világgal való foglalkozásra.... ma látástól mikulásig toltam a wotot, azt este nézem, egynap megint elment az életemből pár bytenyi infó megváltoztatására a WG adatbázisában :)
  • lammaer
    Én csak alt+tabolgatok, egy monitoron. Úgyse tudsz két monitoron se váltani a két kliensen másképp. A WOT nem engedi el az egeret tudtommal, tehát nem tudsz csak úgy egérel átmenni a másik ablakba.

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.08.22. 21:27:59
  • tutyimutyi2
    "új szezon, itt már kicsit nehezítik a pontszerzéast, mert mindkét tankodnak a top 12-ben benne kell majd lenni"
    Nekem valamiért az rémlik hogy eddig is kellet a top valamennyi xp.
    Habár inkább az a napi 100 pontos korlátozás lesz a nagyobb probléma szerintem.
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2020.08.22. 21:16:05
  • suba53
    Köszi a tippet.
    Ilyenkor be lehet állítani gondolom, hogy ha két monitorod van kiterjesztett üzemmódban, akkor a két wot külön fut a két képernyőn.
    És azt tudod éppen irányítani amelyikre az egeret viszed.
    Ezt ki fogom próbálni.
  • asolyom
    Na ilyen is ritkán van. Egy szlovák fickó csata után gratulált, és barát felkérést küldött. Ő 5300 sebzéssel a T-54-gyel első lett, én meg 3100-zal a Bourrasque-kal második, 3-3 kill.
  • tothgyorgy
    Lejárt a prémium?
  • lammaer
    Hála istennek akkor ezen változtattak :D
  • Maceehun13
    Amikor még én csináltam nem így volt
  • lammaer
    Nem. A meghívott ugyanúgy kapja a "complete alone" alatt lévő dolgokért a pontokat ha szakaszban (lásd amit írtam, pl a sebzésért és a győzelemért járó 2 pont ebben a blokkban van) van a commanderrel, PLUSZ erre jön rá még a szakasznál szereplő opció.
  • Maceehun13
    Arra figyelni kell viszont, hogy amiért egyedül kapsz pontot (medálok, illetve egyéb dolgok miatt) azt szakaszos játék közben nem elérhető. Szóval 6 lehetőség van összeszedni az 1500 pontot.. És ha szakaszban tolod akkor csak 3 lehetőséget van pontot szerezni, ha egyedül mész a kis accounttal szintén 3 lehetőséged van pontot szerezni, ezek eltérőek és figyelni kell mikor miért ad pontot a játék. Egyébként a legkönnyebb módja, ha szakaszban csinálod és maximum tier 5-ig fejleszted a tankjaidat, hiszen ott kevesebb a profi játékos és könnyebben tudsz nyerni illetve sebezni.
    Utoljára szerkesztette: Maceehun13, 2020.08.22. 18:39:28
  • lammaer
    Ne is mondd, az enyém se tud rendesen wotozni 6-8 órán át. Kényszerítve büntetés mellett 1 órát tud... bezzeg az anime bámulás meg a telefoncsesztetése az megy napi 24 órán át... hasznos dolgok mint farmolás a wotban meg nem :(
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.08.22. 18:31:42
  • lammaer
    Mindent tagadok, de igen :)

Működőképes.. ha szakaszban vagy, 5 csatánként garantáltan kapsz 15 pontot, plusz ha nyertek még 2-t, és ha eleget sebzel a tankokkal még 2-t, és ha netán szerzel spéci medálokat is közben még 10-et (de ezt ingame a szabályzatban is látod).

Igy kell elérni 1500-at.

Fontos hogy a csaták elején mozgasd meg mind a 2 tankot, ne kapjon AFK büntit. Az arti+td (esetleg valami lassabb heavy pl KV2) párosítás egész jó tud lenni, bár én most a low tiert pörgetem, mert ott egy csata akár 2 perc alatt is véget ér.
    Én a fiam accountjával tolom, nincs mindig kedve játszani, haladni meg kell :)

Mellékhatásként, rendesen ömlik az ezüst is, a +15% platoon mellé, a nagy acc +50, a kicsi +100% silver bónusz...:) Gyerek accja 8 napra megkapta bérletbe a scorpion G-t, hát azzal lövök kettőt és 75K ezüst - de persze azt se használja ki a nyavajás kölök ...

Végezetül: nem muszály két gép, ha elég erős a géped két wotot is tudsz tolni rajta

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Telepítsd a gépedre a Sysinternals Process Explorert. Indítd el az első WOTot, lépj be. Ezután a processz explorerbe kersd mega WOT proceszt, bökj rá, és töröld ki az alábbi 3 "Mutant" típusú processzt:
    wgc_running_games_mtx
    wot_client_mutex
    wgc_game_mtx_sokszám :)

És indithatod is a másik példányt

Amúgy pár nap és kezdődik az új szezon, itt már kicsit nehezítik a pontszerzéast, mert mindkét tankodnak a top 12-ben benne kell majd lenni, szóval csinálni is kell vmit (mondjuk én mindig művelek mindkét accal vmt, olyan mintha két életem lenne egycsatában)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.08.22. 18:30:51
  • suba53
    Még mindig egyszerűbb, mint rábeszélni valamelyik gyermekemet, hogy tankozzon.
  • Maceehun13
    elég érdekes módja a tankszerzésnek :D
  • suba53
    Köszi, megtaláltam. Szakaszban elég körülményes, bár ha két gépen indítom a játékot, két monitorral, akkor össze tudom rakni a szakaszt.
    Artyval még akár játszható is, hogy felváltva tüzelek. Meg mondjuk bokorban kempelő TD-vel.
    Próbálta így már valaki? :-)
  • tutyimutyi2
    Ha szakaszban tudod csinálni akkor sokkal gyorsabban megvan. Ha egyedül akarod csinálni akkor pedig csak a meghívott accountal játszál mert alapvetően azzal termeled a pontokat(ha a meghívottaddal szakaszozol az csak boostolja a pont termelést). Látni pedig bal alul lévő kis gomb amin két darab kezet fogó kézfej látható.
  • Maceehun13
    Ha magaddal csinálod akkor is számol fel pontokat. Szerintem szakaszban sokkal egyszerűbb.
  • suba53
    Sziasztok!
    A toborzós buliban mi a lényeg, ha mondjuk egy másik accountot hívok meg, amivel szintén én játszok?
    Akkor is számol pontokat mindkét accountnak? Vagy szakaszban kell menni:? ( Az mondjuk így necces. )
    Ha felváltva tolom a két accountot úgy is el lehet érni a végcélt?

Azt hol lehet látni, hogy van egy meghívottam? Mintha régebben már indítottam volna.

Utoljára szerkesztette: suba53, 2020.08.22. 13:53:33
  • Malarki
    Nekem bejön rendesen.
  • Rammsch31n
    de csak lassan hozza be...
  • popey8
    worldoftanks.eu nektek sem megy? Mi van vele? :D
  • Plata
    Nekem igen,a nullát sebző okostojás dumált,ignoráltam mert zavart az ugatása.
  • lammaer
    Nekem nem szoktak :D
  • Plata
    Az előbb sikerült felhúznom egy gold noobot,engem nem tudott belőni,60TP-vel voltam,cserébe viszont agyon lőttem.
    Erre csata után rám írogatott.
  • asolyom
    Persze. Ott áll a LT-kal a sarokban a TD és arty mellett, és mondja, hogy "spot idiots!" :)
  • asolyom
    Ja, ok. A múltkor én is találkoztam egy hasonló egyéniséggel, bár az nem magyar volt. M55-tel mentem, az meg egész csata alatt engem lődözött, mert nem arra fókuszáltam, akire szerinte kellett volna. Csata után meg még rám is írt, hogy mekkora bot vagyok, és sz@r a statisztikám. Vissza is írtam neki, hogy nagy ívben tojok a statisztikára, ellenben ő rém büszke lehet a virtuális péniszére. :) Persze erre már nem volt adekvát válasz. :)
  • tutyimutyi2
    "Álmodik a nyomor" azt te csak hiszed hogy a sok 2bites nyomorék nem pofázik a td-nek hogy miért kempel(minél papírabb és minél jobb az álcája annál inkább) :P