5
  • metaljesus
    nekem több mint 2 év alatt egyetlen egy darab spam sem jött gmail-re. de lehet hogy én vagyok a hibás, amiért nem adom meg minden utolsó szutyok oldalon a címem.
  • fapapi
    Nem akarom a Gmailt favorizálni, de ha valaki rászánja magát és 1-2x benyomja, az „Ez a levél spam” gombot nem hiszem, hogy napi 1-2 spam levélnél többet kap.
    Több mail címem is rá van irányítva a Gmail fiókra és szinte elenyésző az a spam amit beenged a beérkezett üzentekhez.
    Lehet azt mondani a Yahoo, ra, hogy ez a legjobb rendszer spam védelemben, de mikor árajánlatot küldök, a Yahoo rendszeresen nem fogadja mint a citromail, és én is sok levelet nem kapok meg a Yahoo-s e-mail címemre.
    El lehet dönteni mi a jobb, nem megkapni a számodra fontos leveleket, vagy egye fene essen be pár spam de minden levelet megkapjak!
  • TeDDyRuSh
    Nekem a yahoos-bevált, bár van olyan cím, ami néha rendesen átjön, de valamikor spamként landol. Ez gáz:(
  • djstefi
    nekem a yahoo-ra jon havi 5 viszont a gmail-ra napi 15-25 !
  • Ahoy
    Régen a yahoo-s címem nagyon gáz volt... Irtósok spam jött rá. Mindenhová szinte ezzel regeltem. A legaljább oldaltól a legjobbig.
    Egy ideje viszont alig jön spam. Egy hó alatt jött 13 kb. Régen meg minden nap kaptam 5-öt kb.