Minden idők legnagyobb StarCraft botránya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt én sem tudtam, na nem mintha amúgy nagy sc szakértõ lennék. régen nagyon bírtam, de nekem amúgy a multi nem a mûfajom, én csak végigtoltam párszor a single kampányokat (persze tudom, így a játék sava-borsát nem láttam, de ez szubjektiv, nekem a single kampány storyja is adta nagyon).
reméljük a kettõ is lesz olyan jó, és szép is, mert azért valljuk be, így 10+ év távlatlában az elsõ rész 1 picit randa már (de attól még kibaszott hangulatos).
hiába, blizzard stuff.
Fákjúal!
MJ rulz Pink Team The Only One
nincs kedvem száz oldalas kisregényt írni, ezért csak a legalapvetõbb hibája az sc-én kívül minden rts-nek, nincs körbeverés. a legdrágább egységet leveri egy alapegység akár az sc-ben. kreativitás határtalan, olyan dolgokat találtak ki, hogy az hihetetlen. csak egy szösszenet: c&c van wcg-én? az sc 12éve. de ez neked semmit nem árul el fogadjunk. biztos véletlen, meg hype.
Persze ízlések és pofonok, de hogy valaki egy ilyen játékot istenítsen. Sosem értettem az embereket, mit látnak ebben a játékban?
@Sheltem: de mi az amivel többet ad a StarCraft? Amit leírtál azt egy C&C-ben is meg lehet csinálni.
aki homo ludens, az homo ludens, mindegy hogy 70 évesen a nyugdíjas sakk klubban tolja az ipart, vagy kártyázik ahaverokkal 50 évesen, kocateniszezik vagy esportol. ezt Magyarországon még nem értik meg. vannak olyan emberek, akiknek a JÁTÉK a minden, legyen az kosárlabda szerdánként este 10tõl, ugratni a haverokat szombatonként, és játszani emberek ellen egy jót neten, tök 8 hogy milyen játékban. én ilyen vagyok, mégis csak Magyarországon nem értik az emberek, külföldön ennél felvilágosultabbak. meg több a hasonló ember is😊
Imike baszki pont te írsz ilyen butaságot? Ne csalódjak már benned. Hidd el, hogy a starcraft2 is kõkemény stratégia, és nem csak a gyors kattingatásról szól(ez a hozzá nem értõ körökben terjedt el róla). Tény, hogy nem egy "nyugis" játék, de kismillió féle variáció, build order, counter stbstb van benne, közelsem olyan egyszerû ahogy gondolod. Már a játék elején derítened kell, és attól függõen, hogy az ellenfél mit csinál az alkalmazott taktikák közül a legmegfelelõbbet(mi ellen mit, mennyit, hogyan, mikor) kiválasztani, amiknek alapból meg kell, hogy legyenek a fejedben.
Amit te írsz az csak egy bizonyos szintig igaz...Komolyabb szinten már kõkemény stratégia és gondolkodnod kell méghozzá gyorsan.
#18 "meg kinõttem már belõle (25 éves vagyok)."
Én 32 vagyok és nem érzem úgy, hogy kinõttem, vagy ki fogok nõni a játékokból. Sajnállak ezért.
"nem vagyok elég ügyes" Hidd el a profik is annyira ügyesek amikor elõször játszanak mint te. Csak amíg te játszol mondjuk heti 4-5 játékot addig õ heti 100at. Viszont mégsem ez (csak) az ami megkülönbözteti a profi játékost a mezeitõl. Hanem, hogy hisz magában és bebeszéli magának, hogy õ a legjobb. "nem vagyok elég ügyes" így soha semmiben nem leszel jó játékos.
Ez egy nagyon "okoskodós" szar kommentre sikerült bocsánat lehet korán van még <#idiota>#idiota>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
vajon amikor a sakk "kijött"😊 (gyk: elterjedt), az akkori emberkék egymás között kikérték maguknak hogy ezt a szart a go-hoz vagy mahjong-hoz hasonlítsák? miért nem lehet megérteni, hogy minden mozgásban van, fejlõdik, változik. nem hasonlítom hozzá, mert teljesen más kategória, de nem alacsonyabb szint. csak más...és igen bonyolult, kurva nagy kreativitás kell hozzá nem csak kattintás az egész.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ha 1x végigvitel geekség, akkor az vagyok. Ez a sárkráft lúzerek napi több órában tolják... erõsen nagy különbséget érzek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az ilyen starcraftban meg lehet hogy hasonlóan egyszerû a szabály, ám nem mehetsz el megenni egy 3fogásos villásreggelit mert a másik épp gondolkodik...
a többit meg te gondold át, lehet ugyanolyan bonyolult az sc is 😊
practitioner of the forbidden arts of death
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
egyébként ezzel az erõvel a sakkozás is buzi dolog, sõt még gyökérségebb, mert túl egyszerû......
practitioner of the forbidden arts of death
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nagyon gáz...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Könyörgöm, mondja már el valaki, hogy egy játékosnak minek edzõ??? 😊