Egyre több netképes televízió talál gazdára

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mészy
samsung b650 nem találtam még frissítést hozzá

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Glutamin
Épp itt lenne már az ideje ennek. Egy egyszerû, csak a weblapokhoz elegendõ kapacitás kellõen olcsón integrálható. Az õsrégi teletextet ezzel végleg nyugdíjazni lehetne.

Elég kényelmetlennek tartom, hogy néha tv-zés közben fel kell kelnem a port.hu-t megnézni, mert még mindig gyorsabb mint a teletexttel szarakodni.

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

Ami azt illeti nem vennék ilyen tv-t 😊)) A gyártó kötöttségei a terméket is behatárolják. Én inkább sima 42 colos plazma, amin van pc bemenet. Egy mai kis gép egy frankó tunerrel képesek a tv élményt megadni, ugyanakkor az oprendszer miat pedig semmilyen kötöttséged nincsen. Ha akarsz flv-t is tölthetsz, vagy weboldalakról mozizol.

Nekem van egy ilyen rendszerem, azzal a különbséggel, hogy képminõség xar, mivel egy "hagyományos" tv-n nyüstölöm tv-out -al.
Most gyûjtök a vga bemenetes nagyképernyõs csodára, (egy LG-t néztem ki 82-ért), és innentõl részemrõl a házi médiua center teljes lesz. 😊)))))))))))
láttam egy samsungot ( talán le42b650..), amelyiknek volt lan portja, és youtube is volt rajta, mint egy"widget", de a youtube-ról csak a samsungnak tálalt tartalom volt elérhetõ, nem lehetett szabadon keresgélni, mint egy browserral.
a tieden lehet?

Milyen tévéd van? Az enyémen egy csomó minden elérhetõ.
Példa <#idiota>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

mad mind
Ja, bár évek óta nem láttam beégett lcd-t.

shenmuedc
Jót is tesz ezeknek a nagy tv-nek a statikus képtartalom (nem csak a plazmának, beég az lcd is).
AgentKis
Majd alakul ez idõvel. A távirányítóba integrálódik az egér is. Lassan az antenna bemenet felejthetõ is lesz. Akkor jön el az én idõm! Csak azért fogok fizetni és csak annyit, amennyit és amit nézek! <#mf2>

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

Mészy
Nekem is ilyen TV-m van, de jelenleg csak a youtube és egy idõjárásjelzõ cucc elérhetõ rajta sajnos...

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona