5 órás Splinter Cell: Conviction játékidő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok! haverommal nem látjuk egymást LAN-ba, nem tudjátok mi lehet a baj?? mi kellene hozzá?? tört game:$ szeretnénk kipróbálni h vane értelme eredetibe megvenni😊
köszi
köszi
kesik az mar 2 eve. anno 2008ban az E3on mutattak be egy convictiont, amelyiknek a hosszuhaju, szakallas sam fisher volt a foszereploje. aztan az ubisoft nem mondta ki ra az ament es visszazavartak a tervezoasztalra. en azt mondom, hogy ki kellett volna adni mindket jatekot. igy is csusztak ket evet, akkor legalabb most lenne meg egy splinter cell. na de ez sajat velemeny.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Van rajta DMR, sõt állítólag szebb, és jobb mint az elõzõ...
Amúgy van pofájuk egy éve késik lassan a játék és 5 óra, legyen mondjuk 8 vagy 9, de az akkor is gáz...
Amúgy van pofájuk egy éve késik lassan a játék és 5 óra, legyen mondjuk 8 vagy 9, de az akkor is gáz...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Legalább van rajta DRM? 😄 Az lenne pofátlanság a köbön.
Mondjuk én nem venném meg, maradok az 50+ órás RPGknél
Mondjuk én nem venném meg, maradok az 50+ órás RPGknél
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Ubisoft😊
Már csak röhögök rajtuk😊)
Már csak röhögök rajtuk😊)
a kiadók sokkal nagyobb hozzáadott értéknek gondolják a multit, mint amilyen az valójában. szerintem azok a játékok, amik nem kifejezetten és elsõsorban multira épülnek (lásd bf2, bc2, esetleg mw-ek), azoknak a multija általában gyors halálra vannak ítélve. és ide értem a co-op-ot is.
én legalábbis akármelyik ilyen játéknak a multiját kipróbáltam, rendkívül gyorsan meguntam.
meg egyébként egy splinter cell kategóriájú játékot elsõsorban a single kampány és a történet miatt vesznek meg a játékosok, nem pedig valami beleerõltetett multi miatt.
én legalábbis akármelyik ilyen játéknak a multiját kipróbáltam, rendkívül gyorsan meguntam.
meg egyébként egy splinter cell kategóriájú játékot elsõsorban a single kampány és a történet miatt vesznek meg a játékosok, nem pedig valami beleerõltetett multi miatt.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Hát, amazonon már most 25-30% kedvezménnyel árusítják...
Igen ez a chaos theoryra emlékeztet. Beleraktak egy coop módot, írtókevés pályával, és az is a játékosok 90%-nak nem mûködött (egybõl disconnect vagy ilyen 2 fps-el futó játék).
Törölt felhasználó
Én már simán vagyok 5 óra játékidõnél, de nincs vége. Biztos balfasz vagyok...
Engem a multi nem érdekel. Ami érdekel még a single részen kívül, az a co-op része a játéknak. Azonban gondolom, h az még az 5 órát se fogja megközelíteni :S.
Az is elég kevés szerintem... Örültem, hogy az Assassin's Creed 2-nél tök jól meghosszabbították a játékidõt, bár az ugye open-world...
Oké, most dõlt el, hogy én ezt nem veszem meg, kár érte. Majd ha 990-ért adják, kb. ennyit ér ennyi játékidõ.
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"