14
-
nagyi87 #14 sziasztok! haverommal nem látjuk egymást LAN-ba, nem tudjátok mi lehet a baj?? mi kellene hozzá?? tört game:$ szeretnénk kipróbálni h vane értelme eredetibe megvenni:)
köszi -
#13 kesik az mar 2 eve. anno 2008ban az E3on mutattak be egy convictiont, amelyiknek a hosszuhaju, szakallas sam fisher volt a foszereploje. aztan az ubisoft nem mondta ki ra az ament es visszazavartak a tervezoasztalra. en azt mondom, hogy ki kellett volna adni mindket jatekot. igy is csusztak ket evet, akkor legalabb most lenne meg egy splinter cell. na de ez sajat velemeny. -
pixx #12 Van rajta DMR, sőt állítólag szebb, és jobb mint az előző...
Amúgy van pofájuk egy éve késik lassan a játék és 5 óra, legyen mondjuk 8 vagy 9, de az akkor is gáz...
-
Jimmyke #11 Legalább van rajta DRM? :D Az lenne pofátlanság a köbön.
Mondjuk én nem venném meg, maradok az 50+ órás RPGknél -
opeca #10 Ubisoft:)
Már csak röhögök rajtuk:)) -
#9 a kiadók sokkal nagyobb hozzáadott értéknek gondolják a multit, mint amilyen az valójában. szerintem azok a játékok, amik nem kifejezetten és elsősorban multira épülnek (lásd bf2, bc2, esetleg mw-ek), azoknak a multija általában gyors halálra vannak ítélve. és ide értem a co-op-ot is.
én legalábbis akármelyik ilyen játéknak a multiját kipróbáltam, rendkívül gyorsan meguntam.
meg egyébként egy splinter cell kategóriájú játékot elsősorban a single kampány és a történet miatt vesznek meg a játékosok, nem pedig valami beleerőltetett multi miatt. -
bakagaijin #8 Hát, amazonon már most 25-30% kedvezménnyel árusítják... -
#7 Igen ez a chaos theoryra emlékeztet. Beleraktak egy coop módot, írtókevés pályával, és az is a játékosok 90%-nak nem működött (egyből disconnect vagy ilyen 2 fps-el futó játék). -
#6 Én már simán vagyok 5 óra játékidőnél, de nincs vége. Biztos balfasz vagyok... -
#5 vicc -
Evoluti0N #4 Engem a multi nem érdekel. Ami érdekel még a single részen kívül, az a co-op része a játéknak. Azonban gondolom, h az még az 5 órát se fogja megközelíteni :S. -
#3 Az is elég kevés szerintem... Örültem, hogy az Assassin's Creed 2-nél tök jól meghosszabbították a játékidőt, bár az ugye open-world... -
#2 Oké, most dőlt el, hogy én ezt nem veszem meg, kár érte. Majd ha 990-ért adják, kb. ennyit ér ennyi játékidő. -
#1 Hát ha az elhalálozásokat-újrapróbálkozásokat is beleveszem volt az 7,de inkább 8 óra is