PC-re is megjelenik az Epic-us Bulletstorm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hasonlóan érzek.. játszottam vele elég sokáig, de beleuntam az állandó hentbe.. gondolkodás 0... unalmas lett emiatt
Tegnap megnéztem a cikket miután feltöltötték, mondom mi az az Epic-us na mind1, aztán ma megnzétem a cikket még1x mit kommenteltek, végül megnéztem még1szer a címet és arra gondoltam hogy ez az Epic-us ez az hogy epikus és komolyan lehet hogy ez így faviccnek hangzik de én megmosolyogtammagamban.
érdekes hgoy érdekesnek gondolod a véleményem.
nem utálom, csak nem értem, hogy ki az, akinek ez a tömény fos bejön?
átlagos játék vagy átlag alatti.
mi ebben a jó? kérdeztem, de te sem válaszoltál..
újra kérdezem, szerinted mi olyan isteni a GOWban tehát mire kell odafigyelnem?? lehet nem vagyok már a tizenéves generáció, akinek ez a faék bonyolultságú 'megyek oszt lövök' katonásdi bejön. az lehet.
szeretem az igényességet - félreneértsd, mindenben - ez meg messze van attól : )
nem utálom, csak nem értem, hogy ki az, akinek ez a tömény fos bejön?
átlagos játék vagy átlag alatti.
mi ebben a jó? kérdeztem, de te sem válaszoltál..
újra kérdezem, szerinted mi olyan isteni a GOWban tehát mire kell odafigyelnem?? lehet nem vagyok már a tizenéves generáció, akinek ez a faék bonyolultságú 'megyek oszt lövök' katonásdi bejön. az lehet.
szeretem az igényességet - félreneértsd, mindenben - ez meg messze van attól : )
anti hero
Ez nem utálat, csak kurvára nem értjük, hogy egy középszerû, unalmas, középszar grafikájú, agyatlan megyek-oszt'-lövök játékot miért kell fényesre szopni? Oké, nem volt bûnrossz, egynek elment a tizenkettõ-egy-tucat játékok közül, de mire ez a nagy tömjénezés?
Egyébként én is csak úgy voltam képes rászánni magam, hogy koopolni kezdtük egy haverral. Kétszer álltam neki, és kétszer hagytam abba kb félúton, mert egész egyszerûen nem érdekelt, nem kötött le, unalmas volt. Koopban egy fokkal jobb, úgy legalább addig érdekelt, amíg végig nem toltuk. Egyszer. Többször már koopban sem állnék neki asszem.
Szal úgy mégis, mi az, amiben újat nyújtott? Mi az, ami kiemeli a játékot a többi _totál_ ugyanilyen közül?
Egyébként én is csak úgy voltam képes rászánni magam, hogy koopolni kezdtük egy haverral. Kétszer álltam neki, és kétszer hagytam abba kb félúton, mert egész egyszerûen nem érdekelt, nem kötött le, unalmas volt. Koopban egy fokkal jobb, úgy legalább addig érdekelt, amíg végig nem toltuk. Egyszer. Többször már koopban sem állnék neki asszem.
Szal úgy mégis, mi az, amiben újat nyújtott? Mi az, ami kiemeli a játékot a többi _totál_ ugyanilyen közül?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Köszönjük az érdekes véleményt. Hál' Istennek, nem sokan vagytok, GeoW-utálók.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elsõ lesz - villogó ikonoktól kezdve mindennel jelzi majd a program. "Newbie-lame"-biztosnak kell lennie, mert csak...
S ez szomorú.
S ez szomorú.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a Gow 1 - pc annyira nulla, hogy felesleges az ilyet tovább erõltetni...
megvettem anno, egy vicc. szar.
multi miatt lett ennyire felkapott vagy miért? buzi szereplõkkel egy nemgyengén klisés sztori, ultraharmatos akciómenettel..
komolyan, multi(v coop) miatt lett felkapott vagy miért?
megvettem anno, egy vicc. szar.
multi miatt lett ennyire felkapott vagy miért? buzi szereplõkkel egy nemgyengén klisés sztori, ultraharmatos akciómenettel..
komolyan, multi(v coop) miatt lett felkapott vagy miért?
anti hero
Vagy legalábbis a hivatalos bullshit szerint. 87% mióta rossz? LOL.
Inkább a gyenge eladásokban keresendõ az ok, bár nem hiszem, hogy annyira keveset adtak volna el belõle.
Inkább a gyenge eladásokban keresendõ az ok, bár nem hiszem, hogy annyira keveset adtak volna el belõle.
Mert a pc-s Gow 1 gyenge kritikát kapott (nem jogosan saját vélemény szerint is), és szerintem ezen besértõdött a kiadó.
Kérdés, hogy ez most az alábbiak közül melyik lesz
-(szinte) kiírják nagy betükkel a képernyõ közepére, hogy ezt most úgy érdemes megölni, hogy kirobbantod alatta a sziklákat, de akár el is kezdhetsz lövöldözni (beállított, erõsen scriptelt helyzetek)
-tényleg menet közben kell kreatívan kitalálni, hogy éppen akkor mit érdemes csinálni, és lesz sok lehetõség, és nem beállított helyzetek
Természetesen köztes állapot is gyakran elõfordul, de sajnos a mai tendencia inkább az elsõ irányába megy 😞
-(szinte) kiírják nagy betükkel a képernyõ közepére, hogy ezt most úgy érdemes megölni, hogy kirobbantod alatta a sziklákat, de akár el is kezdhetsz lövöldözni (beállított, erõsen scriptelt helyzetek)
-tényleg menet közben kell kreatívan kitalálni, hogy éppen akkor mit érdemes csinálni, és lesz sok lehetõség, és nem beállított helyzetek
Természetesen köztes állapot is gyakran elõfordul, de sajnos a mai tendencia inkább az elsõ irányába megy 😞