524
Bulletstorm: A People Can Fly új játéka
-
#44 Új Trailer -
#43 akkor steam acsiknak lőttek... -
#42 Epic Games has confirmed to Big Download that the PC port of Bulletstorm is indeed a Games For Windows Live title. -
#41 ha ügyes vagy, nem lassú az ;)
a többit lsd: #32 -
#40 gears egy konzolos lassú szar
1x sok végigjátszani -
#39 kimagasló brutalitás, vér és belsőségek, arcade mégis baromira élvezhető játékmenet
- na, melyik játék volt ez??
HÁÁÁÁT PERSZE, hogy az Epic Games féle Gears of War 1-2 :)
ugyanaz lesz a Bulletstrom, néhány új dologgal megspékelve és VÉGRE
eFFFFFFFFFF Pééééééééééé eSSSSSSSSSSSSSSS
;) -
#38 Eddig gondolkodtam rajta... de ezek után tuti kihagyós lesz. Nagyon gáz. -
#37 -
#36 3 új kép -
#35 Új videó -
#34 .. egyenesen a photoshopból :) -
#33 4 új kép -
#32 Király. :) Vadállatkodni ;) ez jó lesz nagyon. -
#31 Demó játékmenet videó!
Jó lesz ez! -
#30 Látványos látnivalók! -
#29 Lesz!Az lesz inkább amire jobban gyúrnak szerintem! -
readswift #28 Hát ha pécén szétmodolják a p-ba akkor akár még jó is lehet. Multi lesz egyáltalán? -
#27 Bulletstorm - Megszenvedett a konzolok kevés memóriájával!
A konzolok kevés memóriájára pipa a People Can Fly!
A Bulletstorm fejlesztő Adrian Chmielarz elmondta, hogy a készítés során nagy fejtörést okoztak nekik a konzolok kevéske memóriái.
A probléma tehát nem ugyan az, mint a Crysis 2 konzolos portolásakor, mert a Bulletstormhoz úgy tűnik elég lesz a konzolok nyers ereje. Itt inkább a memória az, ahol szűk a keresztmetszet. És lényegtelen, hogy most az Xbox 360-ról vagy a PS3-ról van szó. Chmielarz szavaival élve annyi tartalom van a játékban, hogy nagyon nehéz azt fél gigába beleerőszakolni. „Mínusz az operációs rendszer és minden más és akkor mi marad? Egyetlen textúra? Miről beszélünk akkor?" -mondotta. Ám úgy tűnik, hogy sikerrel áthidalták a problémát, és a konzolos verziók is olyan jól fognak majd kinézni, mint a PC-n. Állítólag.
info: Gamestar -
#26 Hát számomra egyre inkább kiábrándító, hogy nagy robbanás, nagy lövöldözés, ilyen olyan trükközés, de a pályaelemek még mindig nem rombolhatóak és mindez 2010-ben és attól tartok az új konzol generációig ez a tendencia nem is fog változni. -
#25 Brutális e3 trailer! -
#24 -
#23 Nem is fogok tudni soha olyan szinten hogy megértsek mindent.
Pár szövegfoszlányt értek sőt lehet többet mint leírom,de összességében lószar tudás arra hogy normálisan megértsem!
A másik meg ha 1000-et nyitottam volna ugyanúgy nem függ össze a nyelvtudással.
Ha kellene valahol az életbe más területen ami muszáj szintű lenne akkor egyértelmű tanulnám.
De amíg csak a függőségemhez kellene nem érdekel.Az én bajom nekem kell utánnajárogatni +ba miről is szólt a végigvitt játék. -
#22 "Nem mellesleg jubilálok ez a 200. megnyitott játékos topikom:"
Ééés még mindig nem tudsz angoluul :D -
#21 Debut Gameplay Trailer és Cliff Bleszinski First Look Interview -
#20 Új néma képvideó -
#19 különben tegnap kényelmesen végigolvastam a cikket, és nekem tetszik :D jópofának tűnike z a rendszer..kérdés hogy megéri-e a pontokért megküzdeni hogy minél látványosabbak legyünk ;)
kicsit hasonló rendszer volt a Total Overdose c. TPS-ben is...az is szórakoztató volt, bár egyszerű mint egy faék...ez mindenképpen maradandóbbnak tűnik (már ha tartják az ígéreteket) :D -
#18 Hát ez a játék nem neked szól... Ha nem tettszik nem játszol vele. Ennyi. -
#17 Sztem a mirrors edge-ről kurvára nem rí le, hogy ue3... A fejlesztőkön múlik, hogy mennyire hasonlít egymásra két azonos engine-ű játé... Szóval nagy hülyeséget mondtál ezzel az általánosítással... :/ Ha valaki elég ügyes bármit meg tud vele csinálni, pl. egy srác lekoppintotta egy az egyben a TF2 shadereit... -
#16 jaj pont tegnap bukkanta rá arra a videóra. még mindig itt trollkodik? neeee -
#15 ja grebber...viszont cserélj logót, mert ezzel futkározik mama2 (triplet) is folyamatosan, és ha meglátom már rámtör az akut trollfóbia ;) -
#14 Amikor nyitottam, honnan az anyámból tudtam volna hogy leáll a fejlesztésük és elvesznek a süllyesztőben? -
#13 de azert nyitottal nekik es ez a lenyeg nemde? -
#12 Komolyan venni sem lehetne mert elég amiknek nyitottam kb cancelt lett a vége mert évek óta nem hallani róluk semmit. :(
-
#11 egy újszülöttnek minden vicc új xD
különben tényleg messziről üvüölt az UE3 engine, de akadtak szép kivételek is (Wolverine anyone? ):D -
#10 "akkor már mindjárt megváltozik a leányzó fekvése"
ezt a szófordulatot még nem is hallottam, de nagyon szar :D -
trevorbácsi #9 miszter topicnyitó. -
#8 looool xD -
#7 Nem mellesleg jubilálok ez a 200. megnyitott lewarezolt játékomhoz a topikom
[apro]nem komolyanvenni, csak szenszofhjumor -
#6 source motor is felismerhető első ránézésre
mégis gyönyörűen fut minden ránézéskor :) -
#5 Az a baj h nagyon hasonlítanak a UE3.0-ás játékok egymásra.Meglátok egy ingame képet és egyből észreveszem h az.Sajnos sok game emiatt is ugyanolyannak tűnik.