524
Bulletstorm: A People Can Fly új játéka
-
#84 bármelyiket
de itt már úgy látom, néhányan nyomják.. ;)
na, ezek után kíváncsi leszek
-
#83 Amúgy meg nem értem miért írtad ezt? Most ecseteltük, hogy mennyire nem tetszik nekünk. ÉS tudod, van egy olyan kategória, hogy még warezról letölteni sem érdemes... de majd egyszer te is meglátod, ha azt a bizonyos lécet kicsit feljebb teszed. -
#82 Naja. A Bulettstorm a Pain Killer utóda max. GeoW teljesen más stílusu játék. -
#81 Nos én nem vagyok nagy rajongója a GoW sorozatnak sem... de szerintem még közelébe sincs a kettő egymásnak.
"videok alapján ez a Gears of War csak FPS verzióban"
Nem tudom te milyen videót néztél. Kifejtenéd?
-
#80 Az ehhez képest az évezred játéka!
Ez egy 1 óra után megunhato foshalmaz! -
#79 jó dolog fikázni, mi srácok? :)
videok alapján ez a Gears of War csak FPS verzióban
akinek az bejött, erre sem lesz vlszleg panasza -
#78 csak kifogást kerestek hogy miért warezoljátok majd le :) lengyel pedig jó barát, nem illik ellopni a becsületes munkájukat. -
#77 fun > "gagyi" elemek -
#76 Szerintem is baromi gagyi. Nemcsak a tőből kitépett házra gondolok, hanem az egész játékra. Van árkád lövölde, mint pl a CoD. És van ez. De szerintem nem is lenne olyan szar játék, sőt... akár még jó is lehetett volna... DE. Láttam egy videót, amiben bemutatták a főszereplőt. Na az nevetségesen szánalmas volt. Az felrakta a gagyi szóra a pontot.
-
Gabe18 #75 Hát az "Arcade fps"-nek szerintem az égvilágon semmi köze ahhoz hogy egy épület hogy dől össze. Az full realisztikus fps-ben is lehet totál gagyi, meg itt is.
Ami ebben a videóban van, az meg a full gagyi kategória, hacsak nem valami makett városról van szó jelen esetben. Mert hát hogy néz ki hogy annak a szörnynek egy csapására az egész épület egyben kiszakad és elrepül? -
#74 Igen a Crysis-al ez a baj, szép-szép, csak mindig valami kimarad... -
#73 jaja a régi szép idők, engem sokkal jobban megfogott a demo mint a Crysis béta, ez a vagány csávó is olyasmi mint Duke nem szarozik:) -
#72 Szedném már ps3-ra de hibás a release:( -
#71 Gagyi? Te vágod mit jelent az Arcade fps?
Mert ez olyanra csinálták szándékossan, mint a régi cuccok voltak anno. A duke is ilyen lesz. -
#70 tényleg gagyi, még tőből kiszakadnak a felhőkarcolok! na grat. -.-'' bocs, de ebből warez lesz. -
#69 Xbox360 és PS3 már kint van. Warezon. -
#68 Lehet hogy jó játék lesz, de ahogy az a szörny "szétrombolja" az épületet valami vérgagyi -
#67 -
#66 jaja....akkor mákunk meg ugysincs hogy pc verza legyen ma... -
#65 istenem már ps3-ra is kint van... -
#64 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de minek, mert hasztalan, nem megy :) Gondolom Pc verza még odébb van :D -
ricsa008 #63 az hát nem tom mér kell reklámozni :D örüljenek neki aztán kész -
#62 Gondolom hogy boxra! -
#61 Már ideje volt...:)
Nemis csak vicceltem ...miazhogywarez??? -
#60 A warez megérkezett :) -
#59 A demoval játszottam 1 órát, és nem untam meg. :) -
#58 Írták máshol tesztben kb 1 óráig jó is lesz utána meg hot unalom az egész! -
#57 Aki rá van állva a duke-ra azoknak ez addig időpótló lesz, tök poénos a játékmenet mint a duke-ban... -
#56 Nálam nagyon várós a játék.
Végre egy kill just for fun game. -
#55 Nehéz eldönteni... -
#54 steamre kikerült az előrendelés, talán pc-s képeket tettek mellé:
-
#53 KÉSZ a játék! -
-
#51 ECHO mód részletek -
#50 -
#49 3D támogatással -
#48 HD-ban
-
#47 Új vidi a fegyverekről -
#46 25-én demó csak nem pc-re! -
#45 Bulletstorm minimum konfiguráció
Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2) vagy Windows 7
Processzor: Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2 vagy egyenértékű, 1.6 GHz vagy nagyobb órajelű.
Memória (RAM) 1.5 GB
Üres Merevlemezhely: 9 GB
Videokártya DirectX 9.0c kompatíbilis, 256 MB of VRAM; NVIDIA Hangkártya DirectX 9.0c kompatíbilis, 16-bit
16X CD/DVD Drive
Internet (TCP/IP) kapcsolat
Bulletstorm ajánlott konfiguráció:
Windows Vista (SP2) vagy Windows 7
Processzor QuadCore 2.0 GHz
Memória (RAM) 2 GB
Üres Merevlemezhely: 9 GB
Videokártya DirectX 9.0c kompatíbilis,, 512MB of VRAM; NVIDIA GeForce GTX260 vagy ATI Radeon 4870
Hangkártya DirectX 9.0c kompatíbilis, 16-bit
16X CD/DVD Drive
Szélessávú Internet (TCP/IP) kapcsolat