524
Bulletstorm: A People Can Fly új játéka
-
caps lock #524 Ma már miért nincsenek ilyen vagány játékok? -
#523 Bulletstorm: Full Clip Edition
Ismét 3.67€ choice előfizetéssel a Humble Oldalán (Anélkül 4.59€)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.05.11. 22:14:45 -
mester1987 #522 -
#521 Furcsa nekem fel se tűnt, a COJ-nál jobban szemet szúrt. -
#520 Szerintem nincs rá mód, most toltam végig a Spec Ops: The Line játékot, ott is van 2 fekete csík, de én már ezeket megszoktam, azt hiszem, az Assassins Creed-ben is van. Lassan 16:9 képarányú monitorra kell váltani, de még halogatom. :) -
IgH #519 nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy van rá valami mód, hogy eltüntesse az ember azt a két irdatlan "mozis" csíkot a képernyő tetejéről meg aljáról? ez a borderlands kivételével minden ue3-s játéknál ilyen volt nálam, de gondoltam már megkérdezem, mert elég idegesítő. -
DIESEL DOG #518 Nyilván valami tűzfal blokkolja, és jóvá kellene hagyni. -
error56 #517 Sziasztok! Nem tudom ezt a szart elindítani, pedig eredeti. A játék szerint nem kapcsolódok a nethez, pedig igen. Tudna valaki segíteni? -
Tibbbor #516 Nemrég nyomtam végig(mármint a Bulletstormot).Eltekintve a helyenkénti grafikai és játékmenetbeli bugoktól(eltűnő textúrák, beragadó játékos), el lehet vele lenni.Persze nem szabad komolyan venni, ez csak egy mutáns lövölde. -
mester1987 #515 Na a Mirror's Edge a másik, aminek az nagyon jó, igen :) -
#514 Mi ez a sok... szar a theme előtt és után? Nem lehet olyan jó zenéje, mint a Mirror's Edge-nek, azt nehezen tudta elbaszni egy DJ sem. :P
Hamár a játék zenéje full score MP3-ban. -
mester1987 #513 Ez se rossz, párszor meghallgattam :) -
#512 Steamen 5 euró, daily deal. Tudom, a múlt héten volt 5 $ Amazonon. -
mester1987 #511 Honosítás -
#510 Letölthető volt!De lesz még majd annyi biztos legközelebbi akciókor! -
#509 Digis verzió? Úgy értem kód vagy letölthető? -
#508 Amazonon nemrég volt 5 dollár -
#507 Originen most 10 euró a játék.
Nem tudom megéri-e. GMG-n a Crysis 2 van hasonló áron. -
#506 Hello.
Két egyszerű kérdésem lenne. Olvastam, hogy a játékban csak autosave van. Ez azt jelenti, hogy összesen mindig 1 mentés van ami felül íródik, vagy folyamatosan új mentéseket csinál a játék?
Ill. annyi még, hogy a legújabb patchekkel mennyire bugos a játék?
A válasz(oka)t előre köszönöm. -
#505 Nem hozott profitot a Bulletstorm -
#504 Hello!
Én is ezt kérdem!!!
Miért nem hagyja meg a beállításaimat a játék? -
gyuri35 #503 Üdv! Az irányítás beállításait hogyan lehet elmenteni?El lehet? -
gyuri35 #502 Megvan,rájöttem nem semmi! -
gyuri35 #501 Köszönöm!Azzal a csodakesztyűvel hogyan tudok magam felé rántani tárgyakat? -
#500 zenéjét is imádom:)
-
#499 Ha egyáltalán lesz is, ősznél előbb semmiképp. Még program sincs hozzá. -
#498 Gondolom az FPS-ek közül nem? :) -
gyuri35 #497 Sziasztok!Magyarításról tud valaki?Visszaolvastam pár oldalt,csupa fikázás,amiket írtak egyesek!Ettől azért sokkal jobb game,amiket olvastam.Nekem tetszik,főleg a grafika nagyon szép.Nem értem miért bántjátok? -
#496 Nálam eddig az év akciójátéka, de ízlések és pofonok...
Pár saját kép:
-
#495 leszedtem - feltettem, hát elég ratyi a game :D -
tarjani #494 no mán meg is vut a jaáték elig győnge vot rugtam parat ozt putyogtak az emőrők ám -
Csokis #493 OST letöltése ingyen! -
#492 link -
#491 Intel E8200, 8800 Gt kombóval (2 giga ram) hogy tudom működésre bírni ezt a játékot?
vagy a grafika szar, vagy játszhatatlanul megy, ill. a kettő egyszerre. WTF? :SSSSss -
simi1018 #490 Sziasztok !! Nekem a kis lány felfedezése utáni csata után egyszerűen nem ad képet.......hang van..... kép nincs előtte rendesen fut minden..........Mit tegyek, hogy a hiba megszünjön ??
-
#489 vagy felrakod a regi driver -t vagy varsz egy hotfix -re -
Scarecrow #488 Köszi de nem az. ATI-val normális volt a kontraszt a játékban de most pocsék. -
#487 Nincs NV kártyám, de olyasmit olvastam hogy a driver 3D (Vision?) beállításai körül lesz valami probléma. -
#486 Te is jóindulatú, segítőkész ember lehetsz... -