A Vasember 2 lezúzza a Sötét lovagot?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A nagy kérdés, hogy a hazai mozis hype mennyire fog mûködni a Vasember 2-nél..."
Már megint olyasmit magyarázol bele a dologba, ami nem igaz Winnie! Mo-n sajnos nem költ az átlagember mozira, mert választania kell, hogy eszik, vagy mozizik. Én is szívesen megnézném moziban - lehet, hogy be is spórolok rá -, de inkább leszedem torrenten, mert nem akarok éhenhalni. Egy mozizás benne van majd 5000 magyar forintba, márpedig ennyi pénzbõl én fél hónapig kajálok. Ja lehet, hogy neked nincsenek ilyen problémáid?
Már megint olyasmit magyarázol bele a dologba, ami nem igaz Winnie! Mo-n sajnos nem költ az átlagember mozira, mert választania kell, hogy eszik, vagy mozizik. Én is szívesen megnézném moziban - lehet, hogy be is spórolok rá -, de inkább leszedem torrenten, mert nem akarok éhenhalni. Egy mozizás benne van majd 5000 magyar forintba, márpedig ennyi pénzbõl én fél hónapig kajálok. Ja lehet, hogy neked nincsenek ilyen problémáid?
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
de most mit hasonlitgatják folyton a betmennel? :o másik cikkbe is ugyanez a szarság olvasható.. csak pókemberrel.
~~o ~~o ((O))o~~ o~~
kihagyom 😊
Picit vitaindító a cikk. Én nem teszek különbséget a két film között. Mind2 zseniális 😊😊 Remélem a Vasember 2 is az lesz.
Történjen bármi, én ezt a filmet megfogom nézni! 😛 Moziban.
Nagyon várós film.Mint anno a TDK.
← ElőzőOldal 2 / 2