Corvette

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
:DDDDD
Kicsit olvass vissza ha már így említetted a flémet... -.-

---

Ronda :))

pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

pszihopata

pszihopata
91'-92' hsz!

flémen kívül értelmes hsz-t nem bírtok produkálni?

ott vannak a hsz-eim érdemben reagáljatok!-nem megy mi?

corvette a téma

Pistike 007
Nem tudom, ki is akar itt vezényelni.

chalezlopez
jajj maradjál már... nem vagyok én önjelölt admin csak a fikázógépeket ki nem állhatom, nem értem hogy mi is lehet az embereknek ezzel a valódi célja. többek között a tiéd is...
amúgy hogyne ültem volna már Corvette-ben többek között (ZR1-ben igen régen), én az old scool verdákról beszéltem, amit szvsz sose fogok próbálni, mert arra nem lesz lehetõségem. kapise?

na mind1 oszd meg a tapasztalataidat ahogy akarod, fikázz ahogy akarod én meg ignorállak, aztán ennyi

Vamos Argentina!

solo
Én egyszer láttam, hogy a vett néha mekkora szar tud lenni, talán 5-6 éve az amerikai autó találkozó, egyik tecsó parkolóba egy fekete vett elhugyozta magát.Ha jól emlékszem akkor az olajszûrõ környékén volt valami szarság, de nem vagoyk benne biztos.Lehet csak odaverték az olajteknõt.Rég volt már.De elég látványosan eldobta a 2 napis fillszint. castrol olajat:D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

pszihopata
sehol sem írtam hogy szarok!

egyet ismerek,amerikai autók találkozóján néztük ki,utána egy héttel késõbb lett megvéve
mai napig megvan,de igen keveset fut

vezettem többször,és tudom hogy mennyi gond volt vele

solo
Én ismerõsömnek nincs a mostanival se és a régebbi c5 össel se volt semmi baja.
De azért nem egy viper, vagy egy mosler mt900:D Bár ugye mosler mt900 is vett alketrészekbõlvan.Csak kicsit jobb minõségben összerkava..Pléda erre az XXX landshark twinturbo:]Legjobb köbcenti-lóerõ arány:D Bár, gazdaságosságról nem beszélhetünk XXD képes a rendszer megenni percenként 23,5 liter benyát:D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

pszihopata
kicsit sokat képzelsz magadról kisöreg!

nem foglalkoztam veled amíg csak a magad hülyeségeit irogattad,de nekem itt ne viszlátozz légyszives!

látom visszaolvasva itt bebújtál az önjelölt admin szerepébe mert mással is ugyanezt játszod /29 hsz/,csak azt nem tudom milyen alapon?

ajánlom hogy húzd meg magad,merengjél a v8 dübörgésén engem kurvára nem érdekel,de ne szóljál már bele olyan dolgokba amihez lövésed sincsen!

érdemi hsz-ed úgysincs,nekem itt ne védjél olyat amiben még életedben nem ültél csak elképzeled a határtalan fantáziáddal

nonicks
végül is csak a tapasztalatait meg a véleményét írta le<#ejnye1>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

chalezlopez
Nem te a kérdésedre vártam, egyébként meg nyithatnál magadnak egy saját sci-fi topicot, amiben elõadhatnád magad ahogy neked tetszik. Nem hinném, hogy itt az okoskodásra meg a Corvette fikázására lennének kíváncsiak az emberek.

Vamos Argentina!

pszihopata

ez is nyomórudas alulvezérelt

pszihopata
ecsetelgesd az unalmas közhelyes életérzésed mást úgyse tudsz!

fogalmad sincsen mi az hogy corvette,úgyhogy ne vezényelj ebben a topicban, mert látom az nagyon megy!

pszihopata
téged meg ki kérdezett?

a corvettrõl irogass ne velem foglalkozz!

pszihopata
a nyomorudas motor literteljesítménye kicsi és magas fordulaton pontatlan a vezérlése

nem sportautóba való

chalezlopez
Figyu én trabanttal 170-el dobtam el magam, és még csak bordám se tört. szal mindent túl lehet élni, sõt a bugatti Veyron 6x jobban összetörik mint a akármi, de biztsonságos.

Amúgy köszönjük a sok negatív kritikát, viszlát egy másik topicban!

Vamos Argentina!

Van jó oldala is a nyomórudas konstrukciónak: Egyszerûbb, kevesebb alkatrész kell, mint egy többvezérmûtengelyes motorba.
Mellesleg az új ZR1-es már ha jól tudom 4 vezérmûtengelyes felülvezérelt.

Meg most õszintén, hova nem elég a sima corvette a maga 400 lóerejével? Szerintem bárhova, sokan még azt sem tudják rendesen kihasználni kipörgésgátló meg egyéb hókuszpókuszok nélkül.

pxxl

All hail the double x!

pszihopata
http://kep.psharing.com/337439.jpg" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

pszihopata

pszihopata
nyomórudas vezérlés ?-vicc

sportautókban 40 éve elfelejtette mindenki,traktorba való

http://iaro.3dmax.hu/kep/10905gmhtp_11_z+2002_ls6_engine+for_z06_models.jpg

Pistike 007
egyetértek.!:)

pxxl
<#eljen>
jó ellenpélda a honda. S4-es motorból 1liter/100Le <#worship> és ennek a motornak majd 30 éves múltja van :) azóta csak jobb lett.

All hail the double x!

pszihopata
5.7 és 300 paci literteljesítménye még a dízeleknek is több európában

vezettem 4500-nál elfogy a kakaó-vicc:D

pszihopata
nekem c3-ig kéne utána nem

shumika
Én annyira nem szeretem max. a C5-öst de ha hozzámvágnák akármelyiket, nem dobnám vissza :)

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

pszihopata
neked fogalmad sincsen mirõl beszélsz!

havernak lassan 10 éve megvan a corvette-je,most van benne 100 ezer kilóméter!!! 3-szor égett le a váltó,állandóan elektromos zûrök olajfolyások stb.

nyáron a motortértõl-váltótól olyan forró az utastér hogy a klíma nem bírja lehûteni
gagyi széthulló belsõ,tetõmozgatásról nem beszélve

mindíg is egy olcsó tucatautó volt

solo
Azért más egy kávédarálót vezetni ami 10k környékén adja le a max 233 lovat, mint egy v8 at ami már alulról olyat húz, hogy a segged az ülés hát és ülõlapja közt átcsúszik:D

solo
Challengerbõl nincs 69 es.70 tõl van.
Amire te gondolsz az a charger.

solo
Hát, azért mikor elmegy egy amerikai autó minimum 400 000 mérföldet úgy, hogy a 400k végén kell cserélni szimeringeket, meg talán egy hengerfejtömítést akkor azthiszem azért annyira nem szarok.

MIkora a szar mercik kise tudnak jönni a kereskedésbõl, mert lehal az elektronika:C

Mai amerikai sport-luxusautók fenntartása sokkal olcsóbb mint az európaiaké, japánoké.
Alkatrész szarért hugyért van hozzájuk.behozatni se nagy ár, és belerakni meg még annyi se.

pxxl
mert nagy szerencséd volt :) 160nál már esélyes h több darabban szednek össze ha közbejön 1 fa pl :D

All hail the double x!

nonicks
160-nál leugrottál a motorról?

pszihopata
nem bírod felfogni látom!

a corvette is biztonságos,csak 5-ször jobban összetörik

bármiben túlélhetõ egy 150 feletti karambol,én dobtam el fzr 1000-est 160-al csak a bordáimat törtem semmi mást

pxxl
és különben se menj 150 felett :D

All hail the double x!

nonicks
tök mind1 mibe ülsz meghalsz:D

pszihopata
nem ennyire,arról pofázok éppen

nonicks
igaz de ha egy tankkal elérsz 150 km/h-t(vagy felett) az is szarrá törik :D

pszihopata
a sportautók mint a corvette is rideg aluváz + mûanyagkaszni ami sokkal gyengébb mint egy hagyományos acélkarosszéria

egyedül az utaszónát erõsítik meg hogy a törésteszteket teljesítsék,de minden más szempontból jobban törnek mint egy hagyományos autó

ez a karambolos fotókon is pontosan látszik

Na persze ez nem széria:D
A Gordon féle LS7 rõl beszélünk.

A Béna.

pxxl
~150-200 fölött mind1 milyen a kasztni :D ha reccsen abból nagy eséllyel nem szállsz ki élve.

All hail the double x!

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

pxxl
én alapból imádom a japán autókat fõleg a (régebbi) hondákat, de nem vetnék meg egy hemi cuda-t, vagy egy 69-es challenger szép bigblock-al :) régebbi mustang is jöhet :D vettekbõl is a c4-c5...hmm szép álmok <#whatever> de ha most vehetnék bármilyen régi autót akkor valszeg countach, vagy diablo lenne. <#hehe>

All hail the double x!

chalezlopez
Persze, hogy két külön kategória. De a böszme nagy motor a segged alatt egész más életérzést kölcsönöz, mint egy kicsi de erõs kávédaráló.
Persze ezt nem érzi, nem is érezheti mindenki. Én is csak "látatlanban" "érzem" sajnos.<#wink>

Vamos Argentina!

pszihopata
az 1.8-as lotus leszopatja a mustangot amit stig vezet

ennyit a köbcentirõl

pxxl
2 külön kategória, felesleges ezen "vitázni". sztem meg egyáltalán nem kell elsunynognia a spydernek, bõven lehet ellenfele, ha jól meg van csinálva. csak azért mert böszme nagy motor van a gépben nem biztos a gyõzelem...korántsem

All hail the double x!

csabush
Igen a ford gt is annak idején mennyire fos volt, tejószagú atya úr isten. Persze most mondhatod, hogy ez Corvette topic, de ha te általánosíthatsz, akkor én is. Amúgy felhívnám a figyelmed a Nordschleife-i köridõkre, azért ott kiderül, annyira mégse szarok a Corvettek.

#45: Igen, elinduláskor az ignis is eszik 30 lityókat. Persze ha taposod a lelkét akkor nyilván magába rakja a 90litert, csak viszonylag kevés lehetõséged van mondjuk városba LeMans-osat játszani.

Themebuilder
igazat mond

amerikai kocsik 1 szarok

Nürburgring 24H versenyen többet voltak a box-ban mint a pályán ezek a fosok

Rövid az élet, sötét a sír, mindenki dugjon ameddig bír! (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett

chalezlopez
Eszembe jut amikor a Halálos Iram2-ben odaáll a Hemi mellé a Spyder...
Kb bocsánatot kérve kellett volna elsunnyognia az Eclipse-nek a túlzott merészségért. Az elsõ házimozi filmjeim egyike volt, minden ismerõsömnek megmutattam full hangerõn azt a jelenetet, amikor rángatózott a Challenger.

Bocs az offért, de azért lehet érzékelni a különbségeket.
Én inkább beszállnék egy old scool kiglancolt 100k-s 67' SS Camaro-ba, mint egy 1 millás Ferrariba, holott a kedvenc versenyautóm mégiscsak a ferka...<#hawaii>

Vamos Argentina!

solo
Az lehetetlen:D
70 es challenger TA ban a 440 SP nem evett annyit XD

90 litert még Ismerõsömég 7.2 es CaD je se evett:D

Oldal 1 / 2Következő →