Corvette
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
flémen kívül értelmes hsz-t nem bírtok produkálni?
ott vannak a hsz-eim érdemben reagáljatok!-nem megy mi?
corvette a téma
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
amúgy hogyne ültem volna már Corvette-ben többek között (ZR1-ben igen régen), én az old scool verdákról beszéltem, amit szvsz sose fogok próbálni, mert arra nem lesz lehetõségem. kapise?
na mind1 oszd meg a tapasztalataidat ahogy akarod, fikázz ahogy akarod én meg ignorállak, aztán ennyi
Vamos Argentina!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
egyet ismerek,amerikai autók találkozóján néztük ki,utána egy héttel késõbb lett megvéve
mai napig megvan,de igen keveset fut
vezettem többször,és tudom hogy mennyi gond volt vele
De azért nem egy viper, vagy egy mosler mt900:D Bár ugye mosler mt900 is vett alketrészekbõlvan.Csak kicsit jobb minõségben összerkava..Pléda erre az XXX landshark twinturbo:]Legjobb köbcenti-lóerõ arány:D Bár, gazdaságosságról nem beszélhetünk XXD képes a rendszer megenni percenként 23,5 liter benyát:D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
nem foglalkoztam veled amíg csak a magad hülyeségeit irogattad,de nekem itt ne viszlátozz légyszives!
látom visszaolvasva itt bebújtál az önjelölt admin szerepébe mert mással is ugyanezt játszod /29 hsz/,csak azt nem tudom milyen alapon?
ajánlom hogy húzd meg magad,merengjél a v8 dübörgésén engem kurvára nem érdekel,de ne szóljál már bele olyan dolgokba amihez lövésed sincsen!
érdemi hsz-ed úgysincs,nekem itt ne védjél olyat amiben még életedben nem ültél csak elképzeled a határtalan fantáziáddal
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Vamos Argentina!
ez is nyomórudas alulvezérelt
fogalmad sincsen mi az hogy corvette,úgyhogy ne vezényelj ebben a topicban, mert látom az nagyon megy!
a corvettrõl irogass ne velem foglalkozz!
nem sportautóba való
Amúgy köszönjük a sok negatív kritikát, viszlát egy másik topicban!
Vamos Argentina!
Mellesleg az új ZR1-es már ha jól tudom 4 vezérmûtengelyes felülvezérelt.
Meg most õszintén, hova nem elég a sima corvette a maga 400 lóerejével? Szerintem bárhova, sokan még azt sem tudják rendesen kihasználni kipörgésgátló meg egyéb hókuszpókuszok nélkül.
sportautókban 40 éve elfelejtette mindenki,traktorba való
http://iaro.3dmax.hu/kep/10905gmhtp_11_z+2002_ls6_engine+for_z06_models.jpg
jó ellenpélda a honda. S4-es motorból 1liter/100Le <#worship>#worship> és ennek a motornak majd 30 éves múltja van :) azóta csak jobb lett.
All hail the double x!
vezettem 4500-nál elfogy a kakaó-vicc:D
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
havernak lassan 10 éve megvan a corvette-je,most van benne 100 ezer kilóméter!!! 3-szor égett le a váltó,állandóan elektromos zûrök olajfolyások stb.
nyáron a motortértõl-váltótól olyan forró az utastér hogy a klíma nem bírja lehûteni
gagyi széthulló belsõ,tetõmozgatásról nem beszélve
mindíg is egy olcsó tucatautó volt
Amire te gondolsz az a charger.
MIkora a szar mercik kise tudnak jönni a kereskedésbõl, mert lehal az elektronika:C
Mai amerikai sport-luxusautók fenntartása sokkal olcsóbb mint az európaiaké, japánoké.
Alkatrész szarért hugyért van hozzájuk.behozatni se nagy ár, és belerakni meg még annyi se.
All hail the double x!
a corvette is biztonságos,csak 5-ször jobban összetörik
bármiben túlélhetõ egy 150 feletti karambol,én dobtam el fzr 1000-est 160-al csak a bordáimat törtem semmi mást
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
egyedül az utaszónát erõsítik meg hogy a törésteszteket teljesítsék,de minden más szempontból jobban törnek mint egy hagyományos autó
ez a karambolos fotókon is pontosan látszik
A Gordon féle LS7 rõl beszélünk.
A Béna.
All hail the double x!
All hail the double x!
Persze ezt nem érzi, nem is érezheti mindenki. Én is csak "látatlanban" "érzem" sajnos.<#wink>#wink>
Vamos Argentina!
All hail the double x!
#45: Igen, elinduláskor az ignis is eszik 30 lityókat. Persze ha taposod a lelkét akkor nyilván magába rakja a 90litert, csak viszonylag kevés lehetõséged van mondjuk városba LeMans-osat játszani.
amerikai kocsik 1 szarok
Nürburgring 24H versenyen többet voltak a box-ban mint a pályán ezek a fosok
Rövid az élet, sötét a sír, mindenki dugjon ameddig bír! (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett
Kb bocsánatot kérve kellett volna elsunnyognia az Eclipse-nek a túlzott merészségért. Az elsõ házimozi filmjeim egyike volt, minden ismerõsömnek megmutattam full hangerõn azt a jelenetet, amikor rángatózott a Challenger.
Bocs az offért, de azért lehet érzékelni a különbségeket.
Én inkább beszállnék egy old scool kiglancolt 100k-s 67' SS Camaro-ba, mint egy 1 millás Ferrariba, holott a kedvenc versenyautóm mégiscsak a ferka...<#hawaii>#hawaii>
Vamos Argentina!
70 es challenger TA ban a 440 SP nem evett annyit XD
90 litert még Ismerõsömég 7.2 es CaD je se evett:D