Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://invitel.hu/predator55/Metro2033/Metro_2033_-_Technical_QA_HU.htm
Az AI valoban sokszor benazik de vannak benne igen fejlett elemek is, mint peldaul a szaglas. Egyebkent az AI-k egyelore minden jatekban gyerekcipoben vannak. A hangulata viszont olyan a jateknak hogy siman veri az osszes jelenlegi csucs fps-t.
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
tenorista (igen önmagam kezébe kerültem, szóval már késõ). Az rpg-7 legyen veled!
apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
A
ekkora gépigényhez egy ilyen B kategóriás megvalósítás...
nem, nem a gépigénye miatt húztam le, mediumon megy a játék, és így is iszonyat szép
Mondjuk ízlések és pofonok, de azért mégis, hogy kaphat egy ostoba gagyi X-men Origins maximális pontszámot, ez meg csak egy közepest?
A játékot pedig tudom ajánlani mindenkinek
vagy 800x600 low grafikán tolta végig, vagy nem vette észre, hogy kiesett a kontaktlencse, de az utóbbi idõk fps-ei közül egyértelmûen az egyik legszebb, leglátványosabb, és hangulatra rendkívül adja.
Az alapján, hogy a cikkben lévõ shotok milyen förtelmesen szar minõségben készültek, én az elõbbire tippelek. Nem fedezte fel az options menü rejtelmeit.
Persze ha valami gagyi gépen tesztelte akkor nem csoda hogy semmit se látott belöle...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Amúgy a STALKER-nek még 2. része sincs,gondolom a CoP-ra gondolsz.
Az orosz akcentusról annyit hogy eddig amiben találkoztam vele abban jó volt,a hangulathoz hozzá tartozik.Viszont ha németül beszélnek abból még egy 5 perces gameplay-t sem tudok megnézni mert iszonyat idegesít.
[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]
a kedves cikkíró szerint mégis milyen akcentussal kellene rendelkezzenek a karakterek?
ha meg egyszer remek, felejthetetlen élmény, akkor miért 2 csillagot kap a játszhatóságra?
a stalker-t meg hagyjuk, a két játék túlságosan különbözik.
3 csillag a grafikára??? És összegezve is csak 3?
Szerintem a Metro 2033 az utóbi idõk egyik legjobb FPS-e a nyilvánvaló hibái ellenére is.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
?? középszerû látvány??? egysíkú helyszínek??? te mivel játszottál tisztelt teszter úr?
"A Metro 2033 egysíkú, lineáris történetvezetésû,"
?? egysíkú??
"Förtelmes orosz akcentussal felolvasott angol dialógusok."
???? akkor ott az orosz hangsáv, de amúgy az angol jobb volt, jobban eltalálták a karakterek hangjait, vagyis tökéletesen, az akcentus nélkül meg rossz lett volna
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A középszerûvel egyet értek, de a grafika lehúzását nem értem.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3