A PC-s játékok jövője
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Herkulles-sel értek egyet, a "lélek" hiányzik ezekbõl a techdemo-szerû játékokból. Így lassan a PC-s játékok is olyanok lesznek mint az élet (a már elcsépelt "az élet egy szar játék, de a grafikája..." vicc után)
"Az hogy miert szar minden jatek, arra a valaszt magunkban kell keresni."
->Szerintem nem, régen bõven nem volt akkora a kiadók és marketingesek nyomása, mint manapság. Ezért születhettek olyan játékok, melyekben a belbecs volt a lényeg (ReVolt, OFP, Age of empires, Red Alert, stb.), nem pedig az, amire "majd a 12 évesek ráharapnak" (nem szeretnék neveket mondani, de amire a "fúúú de látványos", "azta de szuper", "hú mekkora rakétavetõ" és társai kijelentések mennek).
Kb. 2004-2005 óta növekszik ez a trend, azóta nem játszom új játékkal, egyszerûen nincs meg a feeling...
"Az hogy miert szar minden jatek, arra a valaszt magunkban kell keresni."
->Szerintem nem, régen bõven nem volt akkora a kiadók és marketingesek nyomása, mint manapság. Ezért születhettek olyan játékok, melyekben a belbecs volt a lényeg (ReVolt, OFP, Age of empires, Red Alert, stb.), nem pedig az, amire "majd a 12 évesek ráharapnak" (nem szeretnék neveket mondani, de amire a "fúúú de látványos", "azta de szuper", "hú mekkora rakétavetõ" és társai kijelentések mennek).
Kb. 2004-2005 óta növekszik ez a trend, azóta nem játszom új játékkal, egyszerûen nincs meg a feeling...
Ez egy jó ötlet a warez visszaszorítására, lehesen csak boltba venni a PC játékokat.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Már a PS3 is fel van törve.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"Konzolokon csak egy létezik: bemegyek a boltba és megveszem."
Ez mekkora egy hazugság😄😄 Simán van rá is törve és úgyis tök jók. De am szerintem nyáron veszek egy boxot és mellé a gép és tök jó lesz =D
Ez mekkora egy hazugság😄😄 Simán van rá is törve és úgyis tök jók. De am szerintem nyáron veszek egy boxot és mellé a gép és tök jó lesz =D
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ez igaz, ott meg ép ellenkezõleg túl komoly és idõ igényes. .)
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Talán azért írod ezt, mert még nem próbáltad az Eve Online játékot!
"Kevés idõ=kevés pénz= szar játék" !? - a problema ott van hogy e'vekig fejlesztik ezeket a jatekokat tobb millio dollaros k0ltsegvetessel, es az eredmeny megis a "szar" kategoria
Az hogy miert szar minden jatek, arra a valaszt magunkban kell keresni.
( tala'n azt se tudjuk ma'r mit akarunk )
Az hogy miert szar minden jatek, arra a valaszt magunkban kell keresni.
( tala'n azt se tudjuk ma'r mit akarunk )
"Szerintem túl sok a legális lehetõség. Túl sok úton lehet beszerezni egy PC-s játékot. Konzolokon csak egy létezik: bemegyek a boltba és megveszem."
Ez vajon miért baj? Mi van ha amit keresek nem kapható a kedvenc/egyetlen közeli boltban? Esetleg csak neten terjesztik, és otthonról kényelmesen is letölthetem? Egyszer jó hogy van steam utána meg már nem?
Ez vajon miért baj? Mi van ha amit keresek nem kapható a kedvenc/egyetlen közeli boltban? Esetleg csak neten terjesztik, és otthonról kényelmesen is letölthetem? Egyszer jó hogy van steam utána meg már nem?
Szerintem korrekt válaszokat adtak, nehéz nem egyetérteni velük.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Semmi újra nem jöttek rá ebben a szûk egy órában. Talán jó pc játékokat kéne csinálni, nem ilyen techdemó fps-eket, meg 5-10 óra alatt végig játszható single player játékokat. A mostani mmorpg-knek meg tartalmuk, mélységük nincsen, szép a grafika eljutsz a max szintig és vége. Munkaidõben legyártott iparos termék. Semmi több. Kevés idõ=kevés pénz= szar játék, és ezt be lehet csomagolni szépen, vagy eladod vagy nem.
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
"A mai fiatalok, akik belépnek a játékfejlesztésbe már konzolokon nõttek fel, nem PC-n. Szóval ennek a hatását is észre lehet majd venni."
Ezt én is így gondolom. De pont megfordultak a odlgok. Régen ha casual játékos voltál, konzolod volt. Ma meg pont fordítva van.
Ezt én is így gondolom. De pont megfordultak a odlgok. Régen ha casual játékos voltál, konzolod volt. Ma meg pont fordítva van.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
← ElőzőOldal 2 / 2