Az első Riddick 3 koncepciós rajz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is baromi eredeti az univerzum amit mellé kerítettek, sajnos a film gyenge lett de a látvány és a körítés baromi érdekes és eredeti lett.

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Hat igen a kettot kellene inkabb tovabb nyomatni....
"Ez így elsõ hallásra meg egy Menekülõ Ember lesz aki lát a sötétben."

Sajna igazad lehet!
De remélem tévedsz,és akkor lehet valami jó is kisülhet belõle.<#vigyor4>
Csatlakozom, érdekes sztori lett volna, Riddick és mögötte egy akkor hadsereg. Ez így elsõ hallásra meg egy Menekülõ Ember lesz aki lát a sötétben.
Jrex
Akárhogy is nézem annak a kutyának 4 lába van 😄

Egyébként az elsõ rész meg, ha jól tudom, Asimov és Silverberg Nightfall címû közös regényének alapötletét használja fel.

ennyi<#eljen>
IMYke2.0.0.0
Én imádom ezt az univerzumot - az Alien/Dune-világ óta ez a legeredetibb számomra. Nekem teljesen mindegy, hogy hol folytatódik, ha tudja hozni minimum az elsõ rész tempóját, a második rész akcióit, és árnyalásait .
Riddick-et élõszereplõs sorozatban zabálnám!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ezen a képen inkább a sárdémon van.
Szerintem a kettõ teremtett igazán univerzumot! Ez így úgy hangzik, mint az egy koppintása, csak dupla annyi mindenbõl, mer majd úgy biztos nagyobbat fog szólni. A kettõnek volt egy kis Dûne mellékíze, szerintem jól eltalálták, azt kellett volna tovább vinni.

Az SG színvonal továbbra is a béka segge alatt.

Zomil
Akkor most el is lesz felejtve, h mi történt a 2. rész végén? 😞
Kár pedig azt is lehetett volna sztem érdekesen folytatni.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sly007
Kedves cikkírónak nem a legjobbak a vizuális képességei. Ha nem biztos benne, akkor mi a faxnak írja le? Meg amúgy is 3 lábon elég hülyén járna kutya szerû testtel. XD

Mintha négy lába lenne ennek a dögnek, vagy csak a képzeletem játszik velem?

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.