16
  • NEOreg3
    #16
    a cod-ot sosem a realisztikussága miatt szerettük

    lassan pedig nem lesz miért szeretni
  • WilliamMcKinley
    #15
    Jó, de 2 láblövés után mit csinálsz? Fekszel a földön és jajgatsz meg azért imádkozol, hogy ne vérezz el. :D
  • NEOreg3
    #14
    az előbbi nekem nem tűnt fel, mert nem túl effektív pisztollyal a falat lőni (meg mellesleg ennek semmi köze a hitboxhoz), de az utóbbi marhaság; nincs olyan, hogy valaki ne döglene bele 2 fejlövésbe, és persze mesterlövész puskán kívül 2 láblövésbe sem szoktak belehalni, de ha van valami videód erről akkor mutathatod:)

    a magas pingek miatt meg semmilyen találatban nem lehetsz biztos, hogy az valóban odament, ahova azt szántad
  • Skynet
    #13
    A 100-as pingnek semmi köze ahhoz hogy egy Beretta-val át lehet lőni egy 50 centis bunkerfalon...Sem ahhoz hogy 2 skuló a lábba ugyanannyit sebez mint 2 skuló a fejbe...
  • NEOreg3
    #12
    ha nem 100-as ping lenne, azért ez sem produkálna olyan gyakran érdekes dolgokat:)
  • Skynet
    #11
    Nem, de eddig ebben a részben a legkatasztrófálisabb,akárcsak a falon átlövés...
  • NEOreg3
    #10
    cod2 óta most veszed először észre, hogy szar a hitbox?:)
  • Skynet
    #9
    Ha lenne dedikált szerver a játék fele ki lenne tiltva (egyébként teljesen jogosan) kezdve a gl-től a hb szenzorig és az összes óvodásoknak való perkkel együtt,a modok pedig hiába jönnének,a hitbox ugyanolyan szar marad ha IWNET ha nem, ha mod ha nem.
    A support pedig kimerül abban hogy hazudoznak lebanolt cheaterekről,a hivatalos IW fórumon pedig gyorsan törölgetik a cheaterekről szóló kényes témákat és a bizonyítékokat amik azt mutatják hogy jó ha idáig a megjelenéstől párszáz ember ha le van banolva. Részemről és az összes többi klántagom részéről is döntöttünk: többé COD-ot soha (legfeljebb warez változatban, mert a COD játékok mostanában még 2.000Ft-ot sem érnek)! Tűzre való szemetet kapunk évek óta.
  • NEOreg3
    #8
    és persze ehhez az IW is nagyban hozzájárul, mert a supportjuk konvergál a 0-hoz, de 3 új és 2 régi map-ért van pofájuk 3000-et elkérni
  • NEOreg3
    #7
    ha lenne dedikált szerver támogatás, meg moddolás, lenne ilyen sok gond?

    nem. -> az iwnet baszta el az egészet
  • Zolivok
    #6
    Na mondok én vmit mármint írok szóval a VALVe sikere az ott van hogy mivel játszottam eléggésokat a játékaikkal minddel multipersze klánozás, stb na és az a sikerük hogy a Steamworks.Ltd ami a VALVe részlege na az ő általuk fejlesztett szerverkeresőrendszer nagyon nagy részt vállalt a sikerben mert gyorsan nagyon pontosan találhatsz a neked legjobbanmegfelelő szervert ez már alapból közelebb hozza a gémereket akkor megmég ottvan az hogy mindenjátékukban nincs letölthető tartalom pénzért vehető fegyverek,ruhák egyéb cuccok hanem mindenki gazdagtól szegényen kövéren soványon át ugyanazt kapja és csak rajta múlik mit tud abból kihozni [skill] na ezért a Casual gémerek nem unjálmeg egykönnyen, a progémerek meg még plána nem főleg h ebből is élnek v nem. Próbáltamén a MW2 őt nekem a 3rd person jött be meg a RIOT shield ez a két dolog 1ébként nézed a térképet látod a pirospontokat futsz felé és lősz, aztán ha nem killcam következik akkor megint futsz a kövihez és lősz vagy addig campelsz amíg valaki hátbanemkésel stb. MW2 singleje 3-4 óra nocomment, Skynetnek igazavan hitbox is 1 vicc 4000 forintért megéri mert kb a pubnak készült funolni de 1ébként. A BattlefieldBC2 azmeg nekem naon bejön csakhát gépkellhozzá ami nemsokára lesz de még eléggé drága feleárlesz v 4k az is akkor esetleg uncsitesóval de pl én amit így első levegőre megvettem az a L4D meg TF2 mert ott tudtam hogy a legkevesebb idő a szerókereséssel megy és 1általánnemkellköltenem rá több pénzt hogy jobban nézzek ki [fps ben mintha látnámmagam..] meg ilyenek..
  • Gauge
    #5
    Szívemből szóltál...
  • Skynet
    #4
    IWNET ami NAGYON lerontja. A fegyver balansz,a norecoil fegyverek,a töménytelen automata csipa, a sok idiótának való perk,a totálgyér hitbox pedig CSAK lerontja...:)
    Nem csoda hogy már alig játszanak vele,akik maradtak azok is inkább a "nekik való" kategória....
  • NEOreg3
    #3
    mw2 nem rossz

    az iwnet rendszer az, ami NAGYON elrontja
  • Oláh Herkules
    #2
    miért eddig nem így volt? :D
  • Tower Guard
    #1
    Hát ez azért nem semmi.
    Lassan felbomlik az egész csapat, és következő COD-nak csak egy rakás f@stalicskát kapunk...