51
  • caprocorno
    Igen, ebben igazad van, a Dragon mindig a Chrome után megy. Viszont pl. könyvjelsző szinkronizálás már benne van a Dragonban is, sőt, a Chrome könyvjelzőit is át tudja venni. A Dragon azoknak lehet alternatíva, akik betegesen ódzkodnak a Google adatgyűjtésétől.
  • Cat 02 #10
    Van már hozzá
  • Airbus A380
    Fontos tudni(szerintem) hogy fejlesztésbe a Chrome mindig jóval előbb lesz tehát pl beépített fordítót meg ilyeneket még1 darabig senki ne várjon a dragon-ba.

• Airbus A380
    Bfilter felteszed beállítod és teszi a dolgát. Legalább olyan jól mint FF-be az Adblock.
  • caprocorno
    Én megjelenése óta használom a Chrome-ot, és nem tervezek mostanában másra váltani. Nekem tökéletesen bejött, és akiknek fölraktam, ugyan ezt mondják. Nyilván nem tud mindent, amit a FF, de amit tud, azt stabilan, és gyorsan csinálja. Alegújabb verzió egyébként megtalálható itt >> sok esetben akár egy-két nappal előbb, mint a FileHippo-n. Aki pedig a NagyTestvértől fél, ap próbálja ki az ugyan itt található ComodoDragont, ami szintén a Chromiumra épül, de sokkal kevesebb adatot küld a felhasználóról. A Comodo Dragon elsősorban a privát adatok, a felhasználó böngészési szokásait követő süti és más kémek ellen véd, emellett egy domainhitelesítő technológiával is felvértezték, amely jelzi, ha nem megbízható oldalt keresnénk fel vele. Mindemellett a böngésző teszteken kissé alul marad a teljesítménye a Chrome-hoz képest.
  • passatgt
    az alap jobbklikk-Inspect Element(elem kivizsgálása) ua mint a firebug, sőt...
  • DeedY
    van hozza millio plugin mar egy ideje
  • Tzupi
    Van már firebug plugin hozzá :)
  • Motoroj
    Nagy pénz, nagy foci.
  • Utokverek
    Ja, a chrome külön szálat indít nemcsak minden flashnek, mint a többi böngésző, hanem minden fülnek is. Mondjuk sok füllel többszöröse a memigénye a firefox-énak.

Mellesleg, tényleg csinálhatnának már hozzá valamilyen apit, lehessen header modify-t meg valamilyen firebug-szerű editort használni, már csak kompatibilitás miatt nézném firefoxot. Egyenlőre, ha csak böngészésről van szó, akkor chrome, de minden más ff.
  • Balumann
    Én körülbelül 5 éve szinte Firefox only felhasználó voltam, habár mindig volt valami ami rávett arra, hogy kipróbáljak más böngészőket. Operát még a wap megjelenítés miatt raktam fel anno, és tesztelgettem is úgy 2-3 hétig, aztán visszatértem Firefox-ra, az volt a kényelmesebb.
    Viszont kb. 1 hete kipróbáltam a Chrome -ot (először az új netbookomon, amin azért a sebesség méginkább számít, mivel lassabb hardverek vannak benne), aztán asztalira is feltettem, és mostmár pár napja ezt használom többnyire.

Nemtudom ki hogy van vele, de nekem nagyon tetszik. Jól átlátható, nagyonjó ötlet hogy a címsorba helyezi a füleket, alul sincs sáv, csak ha rámegyek valamire akkor jelenik meg az aktuális link, vagy üzenet, a menüje is a lehető legjobb helyre lett téve, kevés helyet foglal el, könnyen megtalálható mégis minden. Nagyon gyors, sokkal gyorsabban jönnek be az oldalak (főleg a javascriptes oldalak). Sok ötlet van benne, amik megkönnyítik a dolgokat (pl. az adott oldalon a 2. figyelmeztető popup után megjelneik, hogy ne engedjen többet az oldalról). Akkor a kereső megoldása, hogy beírom a címbe, és ha nem írok http-t elé, vagy hu -t a végére, akkor a kereső jön be alapból (de nyilakkal még akkor is lejjebb lehet menni, és kiválasztani más oldalakat).
    Ami még nagyon tetszett, az a beépített fordításfelajánlás, ha az oldal nem az általam ismert nyelveken van.

Egy kis tesztszerűség; pont most volt egy olyan házifeladatom, hogy javascriptbe kellett írnom egy színkitalálót. Véletlenül végtelen ciklust írtam, ami a vicces, hogy Internet explorer 8 és Firefox egyből teljesen szétfagyott, google chrome -nál cska az aktuális fülben nem lehetett csinálni semmit, felül bezártam és ment tovább minden. :I

Amik negatívumok, nincs hozzá adblock plus (csak olyan adblock, amiben nem lehet egyszerűen hozzáadni, mint firefoxban), nem lehet megnyitással temp-be letölteni fájlokat (pl. torrent fájlt). Remélem ezekre lesz majd valami.