33
  • röfinaator
    Szerintem semmi változás nem lesz az rtl-en a mónika megszűnésével, mert azt a több ezer részt szerintem leadják újra, avgy csinálnak egy best of mónikát halál gáááz
  • Betti13
    Én a Balázs schowt jobban szeretem :D Én Balázs párti vagyok :D
    Sebestyén Balázs az egyik kedvenc műsorvezetőn :D
  • kary215
    Hát rég volt ilyen jó napom mikor meghallottam h megszűnik ez a ''műsor''
    Most őszintén, volt még olyan ember aki ezt a fost nézte főműsoridőben amikor a cigányok verkednek!? Most komolyan erre volt igény évekig? Szánalmas.
    Én csinálnék egy közvéleménykutatást hogy mit látnának szivesen az emberek ezidőtájt, szeritnem igencsak meglepődnének. Az is sajnálatos hogy valószinű tényleg egy hasonló műsort tűznek a helyére, vagy egy ujabb brazil szappanopera butítja majd tovább az embereket.
    De hát ebben a Győzikimádó világban már.......
  • smaszi
    A gonoszt sosem győzik le végleg...ezt jó ha mindenki az eszébe vési!!!
  • trogi
    Nehogy már azt higgyétek, hogy nyom nélkül megszűnik ez a trágya! Jön helyette más műsorvezetővel ugyanez. A tv2-es trágya (hetiválasz-cikk alapján) először jól indult, úgy tűnt a mónikasó jóval igényesebb változata lesz. Azt mi történt "véletlenül"? Néz az a bamba fas, adja az ártatlant, amikor direkt elkezdenek ott is verekedni.

Ne feledjétek, még a győzősó sem ért véget biztosan. Vissza fog térni ő is.
    Nézzétek, nem! hallgassátok a neofm-t és a classfm-t. A sarházi bocskorboros visszanyalta magát a mikrofon elé, s így tett a balázs gyerek is.
    Remélem gysó visszatértekor a tv2/rtl olyan nyikhaj kábeladó lesz, mely lefedi Magyarország 1,2%-át. S az újak nem szerződtetik át az egész megfárad szelebvilágot. (Tudom, hülye és/vagy naív és/vagy utópista vagyok, hogy így gondolkodok...)
  • Narxis
    Mozgalom indult a Mónika show megmentéséért. Az egyik közösségi portálon mozgalom indult annak érdekében, hogy az RTL Klub vonja vissza a Mónika show megszüntetéséről szóló döntését. A kezdeményezéshez csatlakozott Molnár Anikó, István Dani, Ihos József, Kovács Áron és Király Viktor is - írja a Napi Ász.
  • Justil
    épp elég baj az...
  • Tetsuo
    Jon a Jobbik! :))
  • Garrett27
    Tévedsz!

Végre eljött ez a nap is! Ez a hír nekem és sok más normális embernek örömhír!
  • winnie
    nem értem a logikát. ha szar, akkor nem kell tévét nézni, több a szabadidő. azt akarod, hogy valami nagyon jó műsor legyen minden nap délután fél hatkor, hogy nézhesd? végülis..., én minden új sorozat vagy műsor véget érésekor azért imádkozom halkan, hogy továbbra is olyasmi legyen a helyén, ami "szar", ami nem érdekel.
  • Lotczi
    Hála istennek, hogy nem megy tovább ez a szar
  • Narxis
    Remélem más néven, de újraindul, csakhogy lássam itt a sok sírást és káromkodást. :)
  • Justil
    miért, a médiába ki való?
  • Justil
    "Kilenc év és közel 2000 adás után" ? WTF

"hiszen egy többször maradt alul" ? WTF

kedves cikkíró, nem ártana talán újra kijárni a 8 elemit, de legalább 1-2x átolvasni a cikket mielőtt publikálod.
  • Tower Guard
    Megszűnik?

Van Isten!
  • Etinger
    "még az is lehet, hogy hasonló kibeszélő műsor kerül az időpontba"

Ez azért félelemre ad okot...
  • Etinger
    Csak a saját nevedben beszélj :):) Az a baj ez az Erdélyi Mónika is olyan mint a Kiszel Tünde... azt hiszi hogy jó...
  • Stonee
    ideje volt a műsor színvonalával a műsorvezető színvonala is folyamatosan esett. egy csinos fiatal lány volt Mónika a műsor megkezdésekor, ez így is maradt sokáig. mára már egy meghízott, megtört kinézetű , lehangoló nő lett belőle. nem médiába való.
  • Zoliz
    Van Isten!
  • BaliBoy
    látnék
  • BaliBoy
    VÉGREE!!! Csak az a baj, hogy a kár már megtörtént.
    Bárcsak látnák már egy hasonló címet is: Vége a Barátok köztnek
  • Yany
    Szomorú, hogy a nézettségnek eleve volt miből leapadnia.
  • SlayR
    ezt az álszenteskedést amit lenyomtok :DDDDDDDDDDDDD
  • robgros
    Na, azt majd meglátjuk, kinek fog hiányozni. Nekem speciel csöppet sem. Nézzem azt, hogy anyázzák egymást apró pénzekért? Na nem, ennél azért jobbak az igényeim. Valljuk be, ezek ország, világ előtt égették magukat nevetséges összegért. Szerintem ez az amerikai Jerry Springer-show mintájára terjedt el itthon. Csak szerintem még ott is normálisabbak a fellépők, mint itt.
  • N1ggA
    Ócsároljátok, de kibaszottul fog hiányozni. Nekem is, nektek is. Ez tény. Ismerjétek be. :'( :'( :'(
  • blessyou
  • pixx
    Végre...reméljük nem lesz helyette más :)
  • bosco05 #4
  • galocza
    ...és a világ egy kicsit jobb hely lett.
  • motyodlee
    1 szeméttel kevesebb
  • Tiboy