Hogyan emlékszik az agy a jövőre?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gombabácsi, Zulu12: erre bárki rájöhet, de senki se vette ezidáig a fáradtságot, hogy kísérleteket végezzen, hogy a tudomány szintjére emelje az elképzelést. 😊 Bárkinek lehetnek sejtései, de az csak sejtés. Itt elvégezek egy kísérletet, és beigazolódott ezzel a sejtés. 😊
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
Nem kell valami nagy intelligencia, hogy erre vki rájöjjön. Ezt is csak azért csinálták, hogy legyen mirõl írniuk + konkrét adatok, egyébként józan paraszti ész gondolkodás az egész.
itt a magyarázat, hogy miért nem találok semmit a hûtõben 😄D
"Hogyan emlékszik az agy a jövõre?"
Ezt nevezik rutinak.
Az ember meg egy honap mulva is csapkodja, az athelyezett villanykapcsolo helyet 😊
Ezt nevezik rutinak.
Az ember meg egy honap mulva is csapkodja, az athelyezett villanykapcsolo helyet 😊
erre én is rájöttem már pár éve...
mondjuk én nem vagyok tudós, biztos nem is hisz el senki hogy rájöttem
mondjuk én nem vagyok tudós, biztos nem is hisz el senki hogy rájöttem
ugye ugye :d energia takarékos égõ van a fejemben mindig is mondtam😄😄 ... na akkor mostmár ne sírjanak a nõk hogy nem vesszük észre ha új a hajuk... csak energiát spórolunk éljen a környezetvédelem!! \O/
Armin & Ayu fan
Lehet benne valami!
"Ezerszer láttuk már, így az agyunk tudja hogy néz ki, tehát nincs kell különösebb energiát fordítania a helyszín feldolgozására."
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
← ElőzőOldal 2 / 2