Hogyan emlékszik az agy a jövőre?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Én nem hiszem el neked. :/

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gombabácsi, Zulu12: erre bárki rájöhet, de senki se vette ezidáig a fáradtságot, hogy kísérleteket végezzen, hogy a tudomány szintjére emelje az elképzelést. 😊 Bárkinek lehetnek sejtései, de az csak sejtés. Itt elvégezek egy kísérletet, és beigazolódott ezzel a sejtés. 😊

„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t

Nem kell valami nagy intelligencia, hogy erre vki rájöjjön. Ezt is csak azért csinálták, hogy legyen mirõl írniuk + konkrét adatok, egyébként józan paraszti ész gondolkodás az egész.

itt a magyarázat, hogy miért nem találok semmit a hûtõben 😄D
"Hogyan emlékszik az agy a jövõre?"

Ezt nevezik rutinak.
Az ember meg egy honap mulva is csapkodja, az athelyezett villanykapcsolo helyet 😊
erre én is rájöttem már pár éve...
mondjuk én nem vagyok tudós, biztos nem is hisz el senki hogy rájöttem

Andr0
ugye ugye :d energia takarékos égõ van a fejemben mindig is mondtam😄😄 ... na akkor mostmár ne sírjanak a nõk hogy nem vesszük észre ha új a hajuk... csak energiát spórolunk éljen a környezetvédelem!! \O/

Armin & Ayu fan

Lehet benne valami!
"Ezerszer láttuk már, így az agyunk tudja hogy néz ki, tehát nincs kell különösebb energiát fordítania a helyszín feldolgozására."

„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t

← ElőzőOldal 2 / 2