107
Seven-G - Next-Generation F/A-18 Flight Simulation
-
#27 Értem. köszi a választ! :)
A megjelenésről tudtok valamit? Vagy 2 hét múlava? :) -
#26 Igazad van, a dobozon ott van, hogy Developer : Lead Pursuit. -
#25 Az AF-et a lead Pursuit csinálta. Ők valami falcon related projecten dolgoznak ha jól tudom.
A Graphsim csak kiadó. -
#24 Ha már Graphsim, akkor ne feledjük, hogy a Falcon 4 Allied Force-t is ők programozták. Kicsit csúnya, de még mindig a legstabilabb Falcon 4 verzió.
-
#23 Itt is látszik, hogy a Graphsim nagyot alkotott anno.
Itt az F/A-18C Hornet Korea Gold szimulátort használja a "játékos". -
#22 A Graphsim F/A-18C szimulátoraiban igen jó volt a fedélzeti rendszerek szimulációja. Már a Hornet 3.0 is nagyon tetszett.
Aztán a Koreák is jók voltak. Az Iraqi Freedom mikor megjelent, már grafikailag nem volt a csúcson, de azért el lehetett vele kellemes órákat tölteni.
Az eredeti nyomtatott angol kézikönyv meg igen hasznos olvasmány mai szemmel is. Szerintem egy remekmű a maga nemében. -
#21 Jó kis szim volt az! :) Én nem bánkódnék a graf miatt sem, ha jó a rep modell és a fedélzeti rendszerek működése is élethű.. :) -
#20 A videóit nézve nekem is ez jött le.
Egy az egyben, mintha az F-18 Iraqi Freedom lenne feljavítva.
Mozgás közben még jobban hasonlít rá, mint képek alapján.
Már elég régi szim, mai szemmel főleg.
www.graphsim.com/games
-
#19 Egyébként szerintem az F-18 Korea-Iraqi Freedom-hoz hasonlít eléggé a grafikája,olyan mintha azt dobták volna fel. -
#18 Szerintem bíztató ez,csak készülne már el.Grafika lehet hogy nem csúcs de azért nem is csúnya. -
#17 A víz azért nem olyan rossz, a repmodell sem tűnik szarnak, de a táj tényleg hanyagolt. (még?!) -
#16 Hát lehet, hogy az F/A-18C szimuláció terén alkotnak majd valamit, de a grafika finoman szólva gyenge, mind kidolgozottság (az F/A-18C modellen kívül komolyabban kidolgozott modellt nem látni), mind effektek (víz, tűz, robbanás) terén. Fizikai modellezés nem nagyon van benne, legalábbis a leszálláskor nem látni nyomát (rugózás, a fékezőkötél visszarántása).
A content feltöltés (3D meshek, textúrák, hangok, modellezés) iszonyú idő és emberigényes dolog, szóval nagyon sok munka lenne vele akkor is, ha az engine amúgy kész lenne, de a jelek szerint még az is csak félkész... -
#15 Tudtommal ez egy teljesen 0-ról indult valam, semmi köze semmihez. Akkor nem itt tartana... -
#14 Első ránézésre a régi Graphsim Hornet sorozatnak valamiféle továbbfejlesztése. -
#13 Köszi a helyesbítést! :)
Amit én nem értek az a verziószám... Ezt hogyan kell érteni? Minek a verziószáma? -
#12 100%, hogy nem Falconra épül. -
#11 csak nekem tűnik úgy hogy a falconra épül? Molni, te erről többet tudsz mondani, mit gondolsz? -
#10 szerintem most vmi gáz van azzal a honlappal. -
#9 Hülye kérdés, de hol a download link az új verzióhoz, vagy akármelyikhez? Az új honalopn nem találok ilyet... -
#8 Igen. Sajnos ez is csigatempóban készül, mint a Fighter Ops. Egyszerűen kevés a fejlesztő ember. Respect a munkáért, de ami ma szimfejlesztés címszóval megy, az csak az erőforrások szétforgácsolása. Egyikből sem lesz soha emberi léptéken beülil befejezett játék. Jószerivel csak techdemók. :( -
-
#6 hivatalos honlap -
#5 De szerintem nem lesz ez rossz, pl, a HUD szimbolikája elég komolynak tűnik... -
#4 Első ránézésre grafika nem túl jó,és az animációk sincsenek kidolgozva(pl a kerekei eltűntek amikor fel kellett volna húznia) -
Link 1
Link 2 -
#1 Sziasztok!
Ismeritek ezt a szimulátort?
Hivatalos Honlap: Next-Generation F/A-18 Flight Simulation
Mit tudtok róla? Komoly szimu lesz?