107
Seven-G - Next-Generation F/A-18 Flight Simulation
-
#67 Nevada gyakorlóterület, ez viszont egyre kevésbé jön be. Úgy látszik, hogy inkább a Hornet rendszereinek szimulációjára és nem a grafikára gyúrnak. Azért még nem mondok le róla, megpróbálok egy tesztverziót kérni tőlük. -
#66 Grafikailag már most elavult. Nézd meg a tájtextúrát. Nekem GE-ből kiszedettnek tűnik, ha nem, akkor ez ma édeskevés. A Falconban oké lenne, de egy payware simben 2012 táján már aligha.
Az effektek a 2000-es évek elejét idézik. -
#65 JHMCS, gépágyú üzemmódok, spin recovery.
Egyetértek abban, hogy messze még a vége, hacsak nem történik valami csoda. Csak arra vigyázzanak, hogy nehogy még kiadás előtt elavuljon. -
#64 Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem becsülöm a munkát, csak már megint egy n+1-dik AMRAAM shooter + AIM-9X-et modellező szim.
Milyen környezetet tudsz teremteni, ami nem sci-fi, de élvezhető és nem a "we are so cool" érzés van? Az oldal azt írja, hogy 77%-ban kész. Ez azt sejteti, hogy ez jóformán egy techdemó az egész. Mi hiányzik?
- Más gépek? Milyen ellenfelek / baráti gépek lesznek?
- Objektumok? Térkép?
- Szárazföldi járművek és egyéb hajók?
- SAM rendszerek?
- MI?
- stb., de n+1 dolog hiányzik még.
Annak ellenére, hogy új a táj emlékeim szerint alig szebb a Falconnál. (A víz szebb, de DX-9-cel nem művészet...) -
#63 Mikor? Ezzel a tempóban 2020-ban lehet MI ellen single mission-t repülni. (Fél)Dinamikus hadjárat meg sehol. -
#62 Azért kíváncsi vagyok, hogy ez a szim. mennyire konkurencia az ED-nek.. már ha ők is a 18-as mellett teszik le a voksukat.. :)
Szerintem ez is komoly szimulátor lesz. :) -
#61 Hajófedélzeti leszállás videón. -
#60 uj video légi utántöltés -
#59 A Fulcrum elég pöpecül néz ki,a táj meg a láng textúrák meg elég ramatyok :/ De szép lesz ha kész lesz! :) -
#58 most dolgoznak rajt,meg remélem az élsimitás eljáráson,mert igy elég szörnyen néz ki szegény -
#57 a táj fog valaha is változni? -
#56 Új képek jelentek meg ma. :)
-
#55 Új képek jelentek meg! -
#54 Köszi az infót! :) LINK -
#53 uj képek kerültek fel a honlapra .Az élsimitásra gyurhatnának még egy kicsit , de már azért kezd tetszetös lenni a gépek kinézete. -
#52 Köszi a linket! :) -
#51 inertjú a készitőkkel
sajnos nem terveznek uj demot kiadni , pedig már jobb állapotban van mint az 1.03as verzio ami elég kezdetleges volt minden szempontbol
-
#50 Igen jó kis képek, köszi! :) -
#49 Köszi, rövidhír. :) -
#48 uj képek -
#47 Tetszenek, szép képek! :) -
#46 Szeptember eleji MiG-29 és Eurofighter képek. -
#45 Köszi az infókat! :) -
parasztbicska #44 Lassan alakul, pár hónapja mikor először találkoztam ezzel a szimmel azt gondoltam hogy ez is egy jól induló szim de egy idő után erről sem fogunk hallani, hát ugylátszik tévedtem, csak nehogy elkiabáljam. Nekem az eggyik kedvencem az F18-as ezért nagyon örülök ennek a szimnek. Mindig örülök ha látom hogy egyre több repülőszimulátor van a piacon, ilyenkor mindig reménykedek hogy a többi már meglévő szimkészítők is belehúznak. Azt tudja valaki hogy ez a fejlesztő csapat amatőrökből áll vagy hivatásből készitik a szimet? -
#43 gyanitom, hogy tudják, hogy melyik mekkora fejlesztés megy végbe.
Ha jol tudom az elsö public demo , volt az 1.02 aztán jott az 1.03 amibe már elég sokminden volt az elözöhöz képest.
Most dolgoznak a 2.x verzion ami mivel egy egész verzio ugrást ad még nagyobb változást vetit elöre, mint az a videon is látszik.
Bár a mostani verzioknál már nekem sem egyértelmü, mert az ez elötti 2 részes video volt a 2.02es elözetese.a mostani verzio számmal ugy látszik ezen már tulhaladtak és már a 2.1-nél járnak.
mindenesetre van fejlödés.
ÉS ez az elsö olyan sim ahol a katapultálás hasonlit az igazira és sok olyan apro részlet amit a nagyok elfelejtenek. -
#42 Alakul ez a kis szim, jó lesz! :)
A verziószámozás kinek/minek szól? -
#41 A forumba irták hogy a 2.02-es verzioba uj terrain engine lesz -
#40 A dinamikus árnyékok szépek,a fülke is részletes de a táj egyelőre gyengének tűnik-remélem azon is javítanak majd. -
#39 uj video
egyes részei nagyon jol sikerültek,de néhol még eléggé gyenge , de alakul. -
#38 Az iMagic-nek is volt egy Hornet sime, az annak idején kimaradt. Valaki tudna róla mondani pár dolgot, érdemes valahonnan megszereznem? -
#37 Valójában nem is hadjárat volt,mert most jöttem rá hogy az nincs benne,csak egymást követő de különálló időrendben következő missionok vannak,ez az egyik gyengéje a játéknak.Amúgy kezdem sejteni hogy elsőként gyorsan a légvédelmi rakátaállást kellene megsemmisítenem,utána lehet a gépekkel foglalkozni.Mostanában újra feltelepítem a progit kb 1 év után. -
#36 Nem toltam benne kampányt. A Koreát végig vittem, az Iraqi Freedom amikor megjelent, akkoriban inkább már a Falcont nyüstöltem. -
#35 Múltkor elkezdtem hadjáratot játszani az F-18 Iraqi Freedommal,de mindíg az történik hogy egymás után lövöldözik a SAM-eket és egy darabig sikerül kivédeni őket aztán elfogynak a csalik és rögtön eltalálnak hiába borítok le.Furcsa ez hogy folyamatosan tüzel a légvédelmük-ennyi rakétájuk biztos nem volt:/A kísérőmet meg rendszeresen az első percekben leszedik még előttem-volt akinek sikerült a kampányokat végigvinni realisztikus beállításokkal? -
#34 Tudom. És ettől olyan nehéz felrakni mondjuk a mediafire, vagy megaupload vagy bárhova máshova? -
#33 Összevesztek a régi oldaluk üzemeltetőjével (www.seven-g.com) és a domain tulajdonosával és az nem akarta visszaadni nekik a domain kontrollálásának lehetőségét. Ezért kellett új domaint és új honlapot csinálniuk. -
#32 Írtam a srácnak a letöltési link kapcsán. A 2.02 majd jön valamikor. A régebbi verzió DL linkjét meg nem adja ki, mert a régi oldal linkjét tartalmazza. (Ez meg mi a túrót jelenthet pontosan?)
Tök jó, akkor ezt most nem próbálom ki. A két évvel ezelőtti verzióval repülhettem utoljára asszem... -
#31 néha sok idöt töltök el a katapultálással amikor olyan napom van :P
DE azért az már bosszanto is lehet ha azért halnál meg mert nem veszi figyelembe a különbözö adatokat és repülési jellemzöket.Pl fejjel lefele földközelbe a 29-böl 100 m-röl is simán tuléli a csoka, de nem hiszem hogy akár a lockonba vagy a falconba ez sikerülne tulélni -
#30 Mert kit érdekel a katapultálás? Én iknább azt látom szívesen, hogy van radar és IR ground clutter modellezés és egyéb hasonló dolgokat. Ez egy repszim, nem egy katapult szim. :) -
#29 Ami videót belinkeltem a Graphsim F/A-18C Korea Gold-ról, ráadásul egy olyan színvonalas cockpit-hez épp ezt a szimet választották ,pedig grafikailag nem egy csúcsszim.
Az avionika miatt választották épp ezt.
Ahogy nézem az avionika lesz az erőssége ennek az új szimnek is. Persze ma alapkövetelmény lenne az egyéb vizuális élményt fokozó effektek is. Eladhatóbb lenne, az biztos. -
#28 A forumán ugy olvastam hogy olyan 2 honap mulva szeretnék kiadni a 2.02es verziot amiböl a videok is vannak.
A kérdésekbre még olyan választ is adtak, hogy egy féldinamikus hadjáratrendszert is szeretnének majd késziteni hozzá.
Amugy tényleg van ahol elég elnagyolt a game, például mig a kabin elég jol meg van csinálva addig a kabinkeretnél csak a levegöben lebeg egy texturázatlan valami és az a feket-fehér horizont vonal is elég érdekes.
Az elözö verzioban is hiányzott az animácio a kerékbehuzáskor és az árnyékolás is elég rossz volt.De az avionikai rész az a látottak alapján egész jo és a repmodell.Söt a katapultálás is nagyobb változatosságot mutat mint az eddigi szimekben, az az érzésem mintha abbol a katapultálos szimulátorbol lenne benne pár rész.
Mondjuk azt eddig sem értettem , hogy a komolyabb fejlesztök erre miért nem fordittottak kellö hangsulyt.A valoság teljes hiánya van amit a katapultálásnál eddig látni a szimekben.