107
Seven-G - Next-Generation F/A-18 Flight Simulation
-
#107 teljesen egyetértek veled.
ez még nagyon nem áll sehogy :( -
#106 Jó videok, tetszik, hogy a lövedékek nem olyan nagy pingpong labda nagyságuak és nem egyenesen mennek.A becsapódásuk is látszik és nem olyan , hogy egyből robbanna a gép ha eltalálják, bár nem tudom, hogy menynire van jol vagy rosszul leszimulálva a sérülések, akár DCS akár Falcon vonalon, hogy gun onlynál mennyi találat vagy milyen kalibernél milyen sérülést okoz a másik gépnél.
IL2 és CLOD esetében eléggé ment az agyalás ezen téren.
A másik ami tetszet , hogy elég jol visszaadja azt a fajta váratlan helyzeteket, hogy egy kis kitérő manőver menynire befolyásolja a célzás sikerét.
A harmadik az a katapultálás, ha jól tudom itt erre is komolyabban ráfeküdtek mint az edigi szimekben.
Lehet, hogy nem olyan nagy dolog,de sztem sokat dok a látványon, mikor más más helyzetek és sebességek mellett máshogy megy végbe a katapultálás, mint ahogy régen volt is rá egy külön szimulátor progi.
Ami nem tetszett, az a bal felső sarokban az FPS számok, nem voltak elég magasak ahoz képest, hogy csak 2 gép és kopár táj volt.Apropo táj eléggé mosottnak tünt a zegész látvány.Ugyhogy van még mit dolgozni rajta. -
#105 Jó videók, köszi! :) -
#104 végre 2 új videó. de hogy ez mit jelent az passz...
GUN KILL Su-27
Seven-G - GUN KILL MIG-21 -
#103 Ha lesz is az is komolytalan, egy gép techdemója. Hol lesz dinamikus hadjárat, n+1 SAM rendszer, stb. Egy egy emberes fejlesztő és garázsprojekt ilyen fejlesztésre alkalmatlan. Pont. -
#102 én már nem tudom elhinni, hogy lesz ebből valaha is valami -
#101 2 új videó, de semmi extra
cockpit cam
some airshow move -
#100 végre újabb videó :))))
-
#99 -
#98 -
#97 Köszi! :) -
#96 41 perces bemutató videó és demó link -
#95 sztem az a százalék azt akarja jelenteni hogy menynire hasonlit az igazi gépre .
a forumba valahol olvastam, hogy talán 1 év még ,de csak egyedül tolja a srác a kodot ugyhogy respect neki, hogy eddig is mit kihozott a cuccból. -
#94 Végre valami infó. -
#93 Igen, és azt hiszem, ez egy komoly szimulátor lesz. -
#92 pedig jó lenne f18 ba sok lehetőség van sztem -
#91 Én is ebben bízom... :D De félek elhinni.. :) -
#90 az elkészültség talán? -
#89 A % lemaradt.. :) -
#88 Frissült a szimulátor weboldala.
Vajon az a 90 mit akar jelenteni?? :) -
#87 Jónak néz ki,nekem a grafika is kimondottan tetszik,remélem lesz pár történelmi hadjárat vagy hadszíntér is. -
#86 Nagyon jól néz ki!!! -
#85 Sanyo oldalárol :)
-
#84 Köszi, nagyon látványos, kár hogy hang nincs. :) -
#83 HUD gépágyú célkör. -
#82 Jó lesz ez, legalább kisebb gépeken is jól fog menni.. :) -
#81 F/A-18 videó. -
#80 Köszi szépen! :) -
#79 Új F-18C modell Nevada felett. -
#78 Még semmi. -
sulyid #77 Valami változás történt az idők folyamán? -
#76 Remélem, mihamarább megkapod. :) -
#75 Írtam nekik tegnap, egy demót vagy előzetes verziót kértem. Ma jött a válasz hogy egyelőre nincs kipróbálható verzió, de szólni fognak ha lesz. -
#74 Köszi a linket.. :) Alakul ez a szimu, nem lesz rossz! :) -
#73 F/A-18 Hornet és MiG-29 Fulcrum légiharc videón. -
#72 Sajnos ez fordítva is igaz ... lehet akármilyen dinamikus hadjárat, ha a telefonomon lévő "göpzis játék" realiszikusabb látványt nyújt ...
Egyetlen kivétel van - az az Elite :) -
#71 neked agyadra megy a dinamikus hadjárat -
#70 Engem nem ezek izgatnak. Lehet akármilyen grafika, ha nincs dinamikus hadjárat, akkor megette az egészet a fene. Pont olyan techdemo lesz, mint a Lock On. -
#69 És az élsimitás meg az árnyékok megjelenitésére is rágyurhatnak -
#68 hát a felszini textúrák még mindig gagyik.
Olyan furcsa hatása van ennek a játéknak. Mintha mocsárban játszódna.