26
-
reaper09 #26 Edison ez a reklám oan mint ha Jacko Thrilleréből szöktek volna a zombik de gondolom oan régi is :D -
edisonae86 #25 Igen ezekről persze én is tudok. :) De most csak most az "elsődleges" részeket fejtettem ki. Egyébként az fps RE játékokon kívül mindegyik rész egy nagyon jó történet. Szinte már film csak te hajtod végre a cselekvést. Ezekkel a filmekkel az az én gondom hogy el van "macsóskodva" az egész. Kár hogy George Romero nem fogadta el a rendezői széket, biztos jobb lett volna. De viszont megrendezte a RE2 játék reklámját. RE2 game commercial -
Inquisitor #24 "A játéknak már 5. része is van. Kb ennyi. "
Késő van már utánaszámolnom, de taln több van. Volt ugye RE0, meg talán pár ilyen mellékszállat feldolgozó játék is, mint a Codename Veronica ...
Itt van az összes játék listája, nyilván van sok átfedés, mert egyes részeket több platformon más névvel kiadtak, vagy GameCube-on kiadták a bővített RE1-et:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Resident_Evil -
#23 eeegen...hát nem is tudom, mennyire vegyem komolyan annak a véleményét, aki egy más valaki (egyáltalán, ki?) által összeállított listákat böngészve "állapítja" meg, hogy milyen filmeket érdemes várni...
mindegy, egyik resident evil filmet nem szánták olyan színvonalúnak, hogy egy "ezt várjuk nagyon" top 20-as listába beleférjen...sőt másik több száz filmet sem, amit egy év alatt gyártanak hollywood-ban. -
#22 Vicces. Épp most olvastam egy baromi jó top20 összeállítást 2010 legvártabb filmjeiről... Gondolkoztam is hogy ez miért nincsen benne (ellentétben velem, a többség szereti a Resi filmeket), de a trailert elnézve már tudom a választ :P -
#21 akárhányszor adják valahol valamelyik részt, mindig megnézem, mert szórakoztató. leszarom mennyi köze van a játékhoz, mert egyikkel sem játszottam. -
regnvm #20 Az a piramisfejű nagykalapácsos cucc meg tiszta olyan mint a silent hillek piramisfejű nemtudommije.Meg fogom nézni kíváncsiságból de nem várok semmit csak mint az eddigi részektől.A játékkal nem játszottam csak kb 30 percet mert nem új korában láttam hanem pár évvel ezelőtt,amiben azzal a kék felsős csajjal kell menni. -
roguereal #19 nagyon szépen köszönöm Terlis a segitséget -
Terlis #18 A Perfect Circle - The Outsider
Szerintem ez vmi mix lesz, valószínüleg renholder -
#17 Kilóg a lólába, a Degeneration (Bioterror) kimaradt a felsorolásból. -
edisonae86 #16 Én elmondom. Nos erről az Alice-ról annyit kell tudni hogy az játéknak az első részében egy felvett jegyzetben olvashattál róla mint "Alice project". Kb ennyi köze van a filmnek a játékhoz. A játék verzió első része arról szól hogy fucsa események vannak Racoon City-ben egy kastélyban. Kiküldtek egy felderítő csapatot, de azzal megszakadt a kapcsolat. Aztán kiküldik a S.T.A.R.S. mentőalakulatot hogy tegyenek végre pontot az ügy végére. Ebben az alakulatban van Jill Valentine(a film 2. részében a kék toppos bula aki a játék 3. részének a főszereplője is egyben és az ottani kosztümjével együtt vették át, rem nem kavartalak össze de így van:) ) és Albert Wesker mint a csoport parancsnoka, a filmben persze nagyon nem az. A lényeg hogy kastély alatt labor van ennyi köze van a filmhez kb. Játék második része a vírus elszabadul az utcára egy újonc rendőrrel és Claire Redfield-el(a túlélők csoportjának vezetője a film 3. részben) mész aki a bátyját keresi aki a Stars csapat egyik tagja. A filmben második rész csak a vírus városban valő elterjedése miatt azonos a játék 2. résszel. A játék harmadik része Jill Valentine-nal mész(fentebb írtam róla) A lényeg hogy a játékban itt zárul le Racoon City története mert ledobják az atomot. (A filmben már a 2. részben megtették ezt) A film 3. része már világvége állapot szinte itt jön be Claire Redfield és Wesker akiknek semmi közük a játékban alakított karakterükhöz. A játék 4. része már Spanyolországban játszódik a 2. részből az újonc rendőr itt már különleges ügynökként van jelen és az US elnök lányát kell kiszabadítania. Ebben már nem zombik vannak hanem parazita által irányított emberek. A film 4. részérő annyit tudok mint te. A játéknak már 5. része is van. Kb ennyi. :) -
kukacS3K #15 valaki nemtudja egyébként hogy mi a szarról szól ez az egész? a második résztől kezdve érthetetlen, soha nem játszottam a játékkal és a filmből nem derült ki hogy hogy került a második végén bele abba az alakulat nemtudommibe majd a harmadikban hirtelen a sivatagban motorozott -
sandor8206 #14 semmivel se rosszabb mint az eddigi RE-filmek, az meg hogy azok milyenek voltak már csak ízlés kérdése, de a színvonalat ez is fogja hozni
amúgy egyszer tuti megnézem ezt is mind a többit
amúgy csak a 4. résznél tartunk a sorozat sikeres -
who am I 7 #13 Mondjuk az a "7 évvel ezelőtti mátrixos" jelenet rémisztően gagyi volt :D -
who am I 7 #12 nem kell megnézni ennyi...
Szerintem jók voltak az eddigi RE-k.Hja, nem vagyok vérpistike aki püföli az asztalt, hogy ha nem TÖK UGYANAZ a film mint a játék...De komolyan, most ezek az arcok azt hiszik, hogy egy 50-100 órás játékot, megfognak 1:1-be filmesíteni 1.5 órába?Vagy mire gondolnak ilyenkor? :D:D:D:D:D:D:D -
kalapos01 #11 Neked az a legfőbb bajod, te már csak ilyen vagy. A filmek, egy kivétellel, faszák, sikeresek, mi kell még? Nem kötelező nézni. -
#10 Az a legfőbb baj, hogy a film címe RESIDENT EVIL.
Adtak volna neki valami más címet,megváltoztatták volna a tulajdonneveket benne és máris egy egész elfogadható akció horror paródia lehetne. De így hogy a RESIDENT EVIL címet gyalázzák egy ilyen fos szériával,így gáz... -
edisonae86 #9 Ha játszanál a játékokkal (amik egyébként egytől-egyik fantasztikusak) vakarnád a fejed hogy ezek milyen filmek. Mert tény hogy nem rosszak, csak nem Resident Evil néven kéne futtatni őket. Meg könyörgöm végre csináljon már végre valami hátborzongató horrort amin tényleg végig lehet izgulni, és gyakran besz*rás közeli élményhez juttatni a nézőket! -
Gathavor #8 Csak nekem hiányoztak a zombik? Mer az állkapcsos csávó Pengéből szökött, a nagy zombi Falloutból kecmergett ide, a vörösszemű meg az se tudom micsoda... -
roguereal #7 szerintem tuti kis film lessz igaz én sose játszottam a játékkal de nekem tetszik igy elsöre,nemtudja véletlen valaki ennek a zenének az elöadóját és a szám címét? -
#6 Nekem az első és a harmadik nagyon tetszett, pedig ismerem és szeretem a játékokat. A második viszont nem jött be, erőltetettnek éreztem. A negyedik majd elválik, szvsz kár egy első trailer alapján temetni (bár tudom, errefelé ez a szokás).
Max Payne film? Jaaa, hogy az a izé, aminek ugyanaz volt a címe, mint a király játéknak! :) -
xen #5 Nekem eddig mindegyik rész nagyon bejött. Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy egyik filmtől sem vártam sokat és így mindegyik kellemes meglepetés volt. Nameg én nem játszottam csak a RE 2-vel, így nincs sok összehasonlítás alapom és nem tudom mennyire gyalázták meg a játékot.
Mondjuk a Max Payne féle Mark Wahlberg ámokfutásnál én is erősen örjöngtem. -
#4 Szóval, ami eddig a trailerből kiderül...
***SPOILER***
... az az, hogy Alice most Wesker ellen nyomul, akiről csak a 3. részben tudtuk meg, hogy létezik (csak mi, Alice azóta szerezhetett tudomást róla), s aki - ezek szerint - egyedül áll az Umrella mögött (ő ült az asztalfőn a 3. részben). Továbbá szerepet kapott az Uroboros is (Vagy csak "úgy néz ki"?), mi több, Weskernek piros a szeme, azaz ugyanolyan szuperember, mint a Resident Evil 5-ben volt. Abból, hogy a két Alice kiesik az ablakon, arra következtetek, hogy nagyon sok klónja van, és nem para, ha elhull pár (hogy mennyi az a 3. rész végén kiderült). A jelenetek ultrabénák, olyan C-filmesek, noha a 3. rész trailere se nézett ki jobban eleinte... aztán film egész oké volt, szóval majd kiderül. -
Robi000001 #3 Csak azért, mert látványos, még nem gond... de remélem a sztorira is figyelni fognak.
(Nekem amúgy tetszik, hogy köze van a játékhoz, ha már a játék valamiféle feldolgozása :) -
#2 Nem kövezlek meg. Azt hittem hogy a resident evil szériát nem lehet már jobban szarrá alázni filmben. Tévedtem. Az eddigi szuperakcióhősös millajovovicsos szemetek is durván telibeköpték a resident evil világát. Ez a film pedig rátesz még egy lapáttal.
Nem arról volt szó hogy visszatérnek a gyökerekhez és komoly filmet csinálnak??? Ez minden csak nem Resident Evil....Ráadásul ráerőltetett 3D szemét is... -
pixx #1 Kövezettek meg, de ez ultra gáznak néz ki.
Ráadásul az 5-ból kivett Albert Wesker hasonmás, meg nagy baltás csávó igen szánalmasan néz ki...