9
  • Danecay
    #9
    Six Days in Fallujah - Elkészült és meg is jelenik
  • Zolivok
    #8
    FPS vagy TPS nézet komolyan mondom ha írhatnék róla cikket vhova ahol elolvassák megtenném. Nagyonsokféle módon lehet értelmezni és ki hogy éli meg mert pl itt vagyok én játszottam már mindennel RTS,lövődözés,MMO,Indie ,de a lövöldözős játékoknál vagy így vagy úgy de az FPS ek dominálnak vagy célkeresztesen ( tímfortressz2,leftforded) vagy Célgömbös megoldással( (kódok,bátölfildek ) és igazándiból olyan sok van ezekből hogy nálam kicsit már elvesztette a varázsát és voltaképp úgy értelmezhető hogy nyomod a W-t és a Mouse1 ez hogy lőjj meg a többi ami ahoz kell hogy előbbit zökkenőmentesen folytathasd. A TPS-eknél szerintem lehet hogy jobban átjön ez a "feeling" például a most megjelenő Lead And Gold-Gangs of the Wild'West amiből csakúgy árad a vadnyugat és multira kihegyezett. De a Battlefield Heroes is szerintem tökéletes, úgygondolom kivitelezhetetlen lenne FPS nézetben. A Breach játékmenete meg coversysteme már a Rainbow Six Vegas 1,2 ben is menő volt de itt is az lesz. Összesítve a TPS .t értelmezheted úgy mintha 1 bajtársad szembszögéből játszanál vagy úgy mint ahogy nézed a monitort és gyakorlatilag magad látod megjelenni benne , viszont FPS nél mindent és mindenkit látsz csak épp saját magad játékbeli megvalósulását nem. ADÁS végE.
  • Pretorian
    #7
    "Az Atomic Games neve nem biztos, hogy sokaknak ismerősen cseng, hiszen a fejlesztők eddig csak a kiadót nem lelő Six Days in Fallujah című akciójátékon dolgoztak."

    lol, a Close Combat-sorozat (amely igencsak ismert és elismert játéksorozat volt a maga idejében) akkor biztosan saját magát fejlesztette külső segítség nélkül.

  • koschwarz
    #6
    jónak tűnő tárgy
  • NEOreg3
    #5
    R6 Vegasban már láttuk ezt az "Active Cover System-et"...

    ettől függetlenül tetszik a játék, de béta nélkül én meg nem veszem látatlanban
  • regnvm
    #4
    Youtube-on néztem róla videót.Alapban FPS fedezékben meg külső nézetre vált.Nekem tetszik.
    http://www.youtube.com/watch?v=wQmXifRw9nM
  • tiburon26
    #3
    igen.csak te gondolod igy
  • bakvarnyu
    #2
    tps az csak a GTA-ba jó
  • Tetsuo
    #1
    A cikk elejen meg FPS, a vege fele mar TPS lesz belole.. amugy nem is ertem mire jo meg a TPS nezet. Az FPS megoldassal sokkal jobban beleelheto a jatek, bar lehet, h csak en gondolom igy..