Tegnap mutatták be az új magyar filmet és már felkerült a netre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy legyen valaki aki megnézi.
Szerintem is az utóbbi idõk legsikerültebb magyar filmje, jó színészekkel, van benne paródia és dráma is , érdemes elolvasni Füst Milán ide vonatkozó mûvét. Aki nem csak egy szimpla maunika rajongó annak bizonyára tetszeni is fog a film 😛 és nem nyomja ki az elsõ percek után.
só is van benne?
Voltak benne jó ötletek és szól is valamirõl, nem céltalan, csak a téma unalmas már. Ráadásul ilyen hosszútávon Mónikát nézni kicsit fárasztó is.
Érdekesség, hogy a mónikából konkrét szövegeket vettek át.
pl ezt: http://www.youtube.com/watch?v=CjhTWv5J4y8
Érdekesség, hogy a mónikából konkrét szövegeket vettek át.
pl ezt: http://www.youtube.com/watch?v=CjhTWv5J4y8
https://twitter.com/foodlfg
Szerintem zseniális film. Magasan jobb, mint a sok más magyar fércmû. Árpát az Argo óta egyre jobban kedvelem, és most ebben az alkotásban is megmutatta, hogy van köze a filmes szakmához.
Elég érdekes volt látni azt a kontrasztot, ahogy a "vendégek" között kibontakozik egy valódi dráma, miközben stáb teljes közönnyel szemléli azt és csak a munkájukra figyelnek.
Elég érdekes volt látni azt a kontrasztot, ahogy a "vendégek" között kibontakozik egy valódi dráma, miközben stáb teljes közönnyel szemléli azt és csak a munkájukra figyelnek.
Hát én megnéztem mert eléggé unatkoztam így az éjszaka. Ingyen volt... Akik hamar kikapcsolták azok fussanak neki még egyszer.
A film egyébként nem a legjobb, a magyar igénytelenség megmutatkozik. Próbálták a mostanában divatos hirtelen kamerarángatóztatást, meg zoomolást alkalmazni, de elég gyötrelmes lett a végeredmény. Az írás sem túl jó, rengetegszer kellett beletekernem, mert nem haladt elõre, vontatott. Jó ötletnek tartottam volna, ha nem az egész cselekmény a show teremben zajlott volna.
A színészi teljesítmény közepes és akkor még jószívû vagyok. Gyakran túljátszották a szerepüket, néha nem éreztem valódinak a karaktereket.
Azért a cselekmény maga nagyjából rendben volt. Érdemes egyszer megnézni. Amikor néhány percre leül, akkor érdemes beletekerni.
A film egyébként nem a legjobb, a magyar igénytelenség megmutatkozik. Próbálták a mostanában divatos hirtelen kamerarángatóztatást, meg zoomolást alkalmazni, de elég gyötrelmes lett a végeredmény. Az írás sem túl jó, rengetegszer kellett beletekernem, mert nem haladt elõre, vontatott. Jó ötletnek tartottam volna, ha nem az egész cselekmény a show teremben zajlott volna.
A színészi teljesítmény közepes és akkor még jószívû vagyok. Gyakran túljátszották a szerepüket, néha nem éreztem valódinak a karaktereket.
Azért a cselekmény maga nagyjából rendben volt. Érdemes egyszer megnézni. Amikor néhány percre leül, akkor érdemes beletekerni.
Nannana.... szerintem megéri végignézni! Csak hirtelen tûnik úgy mintha a szokásos szar magyar kritikán aluli film lenne. Ennek azért van mondanivalója, ha végignézed. Igen jól bemutatja, hogy valójában milyen is egy ilyen "tók só". A vége pedig elég drámai... szóval megérte megnézni.
www.adamexdesign.hu
Gyerekek a sztori nagyon jó, így a végére már értem hogy mit láttak benne. Csak valahogy túl kellene lépni ezen a magyar filmes színvonalon. Talán nem volt pénz profibb kamerákra, és a profi hangulatteremtésre, jobb kidolgozottságra. Amin mondjuk nem lehet csodálkozni, de ha lett volna, szerintem exportálható lenne.
De a Mónikát és a Gyulát játszó szereplõ nagyon jól játszik.
Én sem értem, hogy miért kell olyan filmet készíteni, amit hányingerrel nézünk végig, és hogy miért ilyen amatõr pl. a kamerahasználat.
ezt a szart, ki az a barom aki erre pénzt ad? 3 percig bírtam plusz belenéztem a közepébe és a végébe. Hát ez a magyar film színvonala.
Vagy akkor szûnik meg a Mónika, mikor kijön a film. Mert annak a premierje pár hónapja ismert volt.
Tovább bírtad!!! 😄
Én 19. környékén kapcsoltam ki.
Sterilnek érzem az egészet... egyfelõl. Meg még sok más gond is van vele...
Én 19. környékén kapcsoltam ki.
Sterilnek érzem az egészet... egyfelõl. Meg még sok más gond is van vele...
hozzátenném, szimpatikus h felkerült a netre (szerencse h nem mentem el ezért a moziba)
Az "1" címû filmet (rendezte😛ater Sparrow) viszont moziban láttam és az naggggyon tetszett 😊))
Az "1" címû filmet (rendezte😛ater Sparrow) viszont moziban láttam és az naggggyon tetszett 😊))
dixitque deus fiat lux
éppen ezt akartam írni, a 26. percig tudtam nézni.
túl van játszva, eddig 0 történet, számomra nézhetetlen.
túl van játszva, eddig 0 történet, számomra nézhetetlen.
dixitque deus fiat lux
Egy nagy kalap szar ez a film is 😊
(elõre is elnézést attól akinek tetszett.. ez csakígy jött 😊
(elõre is elnézést attól akinek tetszett.. ez csakígy jött 😊
Megszûnik a Maunika?
Milyen érdekes, hogy akkor jön ki a film, amikor bejelentik, hogy megszûnik a Móúnika...