58
-
Oláh Herkules #18 jó szar lett, alig lehet elkülöníteni a részeket. Először azt hittem nem töltődött be rendesen az oldal, mert úgy nézett ki. -
#17 jaja, jó hasznos tud lenni. Ezt mondom hogy friss szerzemény lesz nyilván, eddig nem láttam.
Ha több 10 videód van nyitva, és mondjuk párat szeretnél követni 1 pillanatban, a többit le tudod így állítani anélkül hogy sávszélt enne, így megmaradhatnak későbbi újratöltésre, nem kell bezárni az egész lapot vagy könyvjelzőbe tenni.
Akkor is jó ha épp csak related cuccokra lennék kíváncsi, vagy olvasgatni, maga a videót nem szeretnéd bufferelni (és már elkezdted vagy automatikusan elkezdte) -
#16 szerintem is jobb lett mint volt, csak hozzá kell szokni, de sokkal logikusabb az elrendezés -
#15 wow, ez érdekes -
#14 hát ez attól is függ hogy lett feltöltve eleve a videó.
Lényegében a MyAccount>Playback Setup>Video Playback Quality nél be tudod neki nyomni, hogy a sebességedtől függően dobja automatikusan be a lehető legjobb adott formátumot (bár mondták hogy nem mindég műxik rendesen sajna, de legalább valami).
Ha meg direkt a full screen re gondoltál, jobb is hogy nem hozza arra be rögtön. :D Csak 1 katt és bele tudsz menni, ugyanúgy ki is, de ha minden videót az arcodba dob és elveszi a fókuszt arról amit csinálsz, az csak nem lehet jó. :) -
#13 csak azt nem bírja megjegyezni, hogy én mindig nagy képernyőn akarom nézni a videókat, átvált állandóan kis szar ablakra -
#12 pontosan. Most teljesen le lehet állítani a betöltést is, nem bufferel a háttérben és nem terheli a sávszélt. Jobb katt a videóra és "stop download", nem a play/pause ra gondoltam, mivel ott bufferel továbbra is a háttérben, ha szünetre is teszed. -
mynameisbence #11 szerintem nem a lejátszásra gondolt hanem magára a betöltésre -
#10 Sztem kurva jó lett
#9 amióta youtube a youtube, meg lehet állítani a videót. -
#9 max nem rég vezethették be, mert pár hónapja még nem volt. Az utóbbi időben tényleg nem néztem rá. -
#8 Eddig is meg lehetett állítani. -
#7 jó ez, sokkal logikusabban felépített mint a régi design, max szokatlan lehet első nekifutásra.
-Gyorsabban tölti be az oldalt.
-Végre megállítható a videó töltés menet közben, ezt vártam már 1 ideje.
-a related cuccoknál se kell pár videónként tabokat váltanom, amennyit csak tud odapakol a jobb oldalra.
-Fent rögtön látom hány videója van az uploader-nek és megnyitva gyorsan át tudom nézni őket (scrollozás nélkül, miközben nézhetem a videót is).
-Video alatt ott vannak a feltöltő kommentjei kiemelve, és az is ha válaszolt valakinek, és persze a video desctiption is (szintúgy nyitható és csukható ahogy eddig is).
-Az új pontozás is jó, tetszik vagy nem tetszik. Nem kell vacakolni, hogy kicsit nem tetszik, vagy nagyon kb, esetleg kb nemtom. Legtöbben úgyis végletekben gondolkodnak eleve.
Egyedül nem tetszett, hogy kivették az idő kimutatás, melyik comment pontosan mikor íródott. Ez zavar mivel sokszor volt hogy érdekelt mikor írták pontosan a kérdéseket/válaszokat. Lehet ha egy-két éve kérdeztek valamit, már nem aktuális válaszolnom rá, de ha 1 hete vagy pár napja, lehet érdekes lehet még neki ha segítek. De más szempontból is hasznos volt, érthetetlen miért vették ki. El tudom fogadni hogy sokakat nem érdekel, és feleslegesnek tekinti/zavarja, de ha alapból ki van kapcsolva, de benne hagyhatták volna az opciókban, hogy ki-be lehessen kapcsolni, gond nélkül működött volna. (tudom, felugrik ha ráhúzom az adott bejegyzésre, de mennyire kényelmes ez a megoldás, ha gyorsan akar az ember átlapozni egy regiment kommentet?) -
#6 a sok copyright miatt nagyon élvezhető... -
#5 Szerintem borzalmas lett. -
#4 sztem is nagyon ratyi -
#3 egy fos az egész...olyan,mint ha félig töltené be az oldalt...teljes zűrzavar csak most lett!
arról nem is beszélve,hogy ha írni akarsz egy hozzászólást akkor nem jeleníti meg rögtön,hogy írtál csak azt írja ki,hogy ok...na már most az ember azt hiszi,hogy valami nincs rendben és meg egyszer küldésre kattint...majd megint ezt látja..majd újra rákattint a küldésre és megint...erre jön,hogy frissíteni kéne inkább és bumm 3 ugyanolyan hozzászólás.
Kéééész!
-
SSJmeszes #2 Szerintem is nagyon ratyi lett...
Alig lehet átlátni az egészet. Nagyon elrontották véleményem szerint.
Hát igen ebből is látszik, hogy az új nem mindig előnyösebb. -
#1 csak nekem nem jön be ez az új desing? sztem kurva sz*r lett. azt hittem azért hozták vissza a régit, mert rájöttek h nagyon rossz, erre most véglegesítik az újat-.-