32
  • Krisz01777
    #32
    Szerintem jó film volt. Háromszor láttam és mindháromszor nagyon tetszett.
  • slickboy
    #31
    Tudom, tudom, partidrogot is kaptak az italba keverve.
    Megmondom, hogy számomra miért volt élvezhető a 300, a Másnaposok mert miért nem. Nem a képtelenségek vagy logikátlanságok abszolút mennyisége a döntő. Minden film hoz magával egy "univerzumot", amiben bizonyos dolgok a néző számára lehetségesnek tűnnek és ezek a dolgok nem hatnak idegenül vagy logikátlanul akkor sem, ha történetesen abszolút értéken nézve képtelenségek. Pl 100 liter vér a levegőben, egy csepp se a földön. A 300 egy képregényfilm, abban a világban ilyen is előfordulhat, legalábbis így éreztem. A Másnaposok filmnél én ennél nagyobb fokú realizmusra számítottam. Egy olyan történetet próbál elmesélni, ami bárkivel megeshet, Las Vegas létezik, bárki elmehet oda legénybúcsút tartani, stb. Akár még tigrist is lophat. De azt teljesen idegennek éreztem, hogy a társaság nagyobbik fele másfél napig keresi a másik embert, az meg csak ott ül a nevadai tűző napon a hotel tetején másfél napig. Ennél frappánsabb, életszagúbb forgatókönyvi megoldást vártam. Majdhogynem hülyére veszi a nézőt.
  • trogi
    #30
    Megnéztem, mert annyira sztárolták a filmet. Számomra egyszer nézhetős film volt. Abból a jobbik fajta ugyan, de nem estem hasra tőle.
  • Dynamic
    #29
    Segíts! Hol voltak a poénok?
  • pasi29uk
    #28
    Nem az alkohol miatt nem emlékeztek arra, hogy mi történt... nézd meg +1*
  • vmiki88
    #27
    attól azért nagyon jó kis film, imádom ahogy lassítva írtanak benne.
    "THIS IS SPARTA!"
  • PsyhoApu
    #26
    A 300 valamilyen szinten hihető is. Elvégre egy mesélő mondja a történetet. Azért, hogy még jobban felemelje a győzelem nagyságát, túlzásokba esik. Ez a része akár még korrekt is lehet. (tudjuk, hogy nem reális persze történelmileg, de a katonák között terjengő történetek igen hamar el lesznek túlozva.

    Remélem a a 2. részben azért magyarázatot kapunk arra, hogyan került oda a csirke :) Háromszor láttam a filmet, de ez mindíg valahogy elkerülte a figyelmem. Amúgy szerintem zseniális vígjáték. Kíváncsi vagyok kinek lesz a legénybúcsúja.
  • nonicks
    #25
    300-at élvezni? és nem szúrta a szemed hogy történelemhez nem sok köze volt? meg hogy 100 liter vér volt a levegőben de a földön egy csepp se? meg stb...
  • slickboy
    #24
    Vártam már ezt a véleményt. A 300-nál egyáltalán nem néztem a történelmi hűséget és mégis élveztem. Lejjeb már kifejtettem, hogy a gyenge forgatókönyv miatt tartom gyengének a filmet. A meglepő csavaros fordulatok kimerülnek vmi egetverő képtelenségekben. Például a bebaszva elveszek egy sztriptíztáncosnőt és másnap nem emlékezem, egészen jó ötlet volt, de ezt a vonalat kevésbé vitték tovább, pedig bőven lett volna lehetőség benne. Ellenben a bárgyú, idétlen "poénokra" futotta. Na mindegy hagyjuk abba, nincs értelme itt vitatkozni...
  • NiGhTM4R3
    #23
    Bizonyára te azon emberek közé tartozol, akik a 300-nál is a történelmi hűséget nézik. Neked dokumentumfilmek valóak, abban vannak logikus magyarázatok és hihető adatok.
    Amíg te azon gondolkoztál, hogy hogyan csempészték ki a tigrist, én röhögtem inkább egyet.
    A film épp ezért volt jó, mert hihetetlenebbnél hihetetlenebb dolgokba keveredtek; ha csak berúgtak volna és a bárpulton támaszkodnak egész éjjel, abból nem lett volna film.

    A másik okosság: 'Látok némi párhuzamot azok között, akik nem vetik meg az alkoholt és szeretik vagy egyenesem magasztolják ezt a filmet..' - igen, bizonyára a Requiem egy álomért filmet is csak azok élvezhetik, akik heroinfüggők. A Gyűrűk Urát pedig csak orkok szerethetik. Fantasztikus párhuzam, találtál még ilyet? :DD
  • 5c0rp330n
    #22
    "Mi ugyan a kisebbségben tartoztunk, szerintünk szimplán csak rendben volt a film, de kik vagyunk, hogy vitatkozzunk a népítélettel?"
    senkik, pontosan. azok vagytok, akiknel a tenyleg semmi extra adventureland (amugy lattam, es tetszett, semmi bajom nincs vele, de azert ne vicceljunk mar) volt az ev filmje.
  • netfilmek
    #21
    nekem annyira nem tetszett a film:)
  • kalapos01
    #20
    Nem kell senkit sajnálni vagy szeretni. A cikkek, hírek olvasásával információkat gyűjtesz, tágul a világképed.
  • Throme
    #19
    ... engem, mint nézőt hidegen hagy mennyibe kerül a film és mennyire gennyesre keresi magát a színész/rendező. Vagy most a filmstúdiót, kell sajnálni?
    Legyen jó a második rész, ez a "fontos".
  • gabeone
    #18
    A Tyson medencéjébe pisilős rész, jó az tényleg nagy volt. ))
  • gabeone
    #17
    Látok némi párhuzamot azok között, akik nem vetik meg az alkoholt és szeretik vagy egyenesem magasztolják ezt a filmet.. Bennem semmi nyomot nem hagyott a film, pedig igyekeztem szórakozni rajta.
  • supi007
    #16
    Nekem az első rész gecire bejött.
    Besírtam a poénokon.
    Nagy volt. Persze a maga műfajába. A szőrös arcú hozta a figurát aminek már az elején is kinézett. Ezért volt nagy! A szakadt pornó+pia+kábszer poénok nekem ilyen stílusban bejönnek.
    A vélemény meg olyan mint a segglyuk...
  • nlght
    #15
    Pont az eurotripet felhozni a hangover ellen óriási öngól! Ha a tigrises rész logikája fúrja az oldalad, akkor kíváncsi vagyok a eurotrip nézése közben miért nem dőltél bele a konyhakésbe?
  • pasi29uk
    #14
    Meg kell adni neki az esélyt... nem szabad lehurrogni valamit amiről szinte semmi információ nincs.
    Jópofa film volt, várom a folytatást :)
  • slickboy
    #13
    Mélyenszántó mondanivalót nem is vártam tőle, szórakozni akartam, de erőltetett bárgyú poénokat láttam csak és alább felsorolt következetlenségeket. Konkrétan engem érdekelt volna, hogyan sikerült úgy betorzulni, hogy ilyen lehetetlen szituban ébred az ember.
    Akkor úgy mondom, hogy eléggé szánalmas a forgatókönyvírótól így megoldani a férjjelölt eltűnését. Nem füstjeleket vártam, hanem, hogy a többiekhez hasonlóan összeszedi magát ő is és lejön a tetőről. Esetleg ő is elkezdhette volna keresni a többieket, és egymás keresése közben több poénra lett volna alkalom, ahogy elkerülik egymást, stb... Ez logikusabban hatott volna a vásznon, mint vörösre égni a las vegas-i hotel tetején 1,5 napig.
    Mondok egy másik példát. Ha láttad a Eurotrip című filmet, na az is kicsit lehetetlen történet, de mégis szórakoztatóbb, mert a forgatókönyvírók jobb munkát végeztek.
  • Nazir
    #12
    Úgy bírom mikor egy ilyen semmiennek nem szánt filmet csontvelőig veséznek ki.
    Ez egy életérzésre alapozott vígjáték backi. Megnősűlsz DE elötte még berugsz a haverokkal. Ugyan, ez itthon nem akkora szokás de attól még meg lehet érteni nem?
    Semmi agymunkát nem ad és nem kér a film nincsenek benne eget főldet mozgató furmányos fordulatok.
    Annyi kb a mondani valója, hogy berúgok oszt fáj a fejem.
    Szórakoztatni hivatott. Kit érdekel, hogyan került a szálloda fűrdőjébe a macsek? Ez a legfontosabb?
    A "szakállas pasas" pont olyan bárgyú volt amiennek lennie kellett, a férjjelölt meg kb ugyanolyan szarul volt mint a többiek, és nem hiszem hogy azon agyalt mien füstjeleket kűldjön a nemzetvédelmi műholdaknak amiből leszűrhető lenne a pozíciója.
  • slickboy
    #11
    Kifejezetten rossz film volt. Eleve erőltetett poénokkal jöttek, inkább idétlen volt, mint vicces, na meg az az idióta szakállas fószer, aki a partidrogot az italba csempészi...A slusszpoén, amikor kb 1,5 napig keresik az elveszett vőlegényt és kiderül végig a hotel tetején volt. Ami teljesen életszerű, hogy ugyanakkora macskajajjal indulva, a társaság nagyobb fele képes összeszedni magát és keresztül-kasul menni Las Vegasban a keresés miatt, addig ő csak ül a hoteltetőn és békésen tűri, hogy vörösre égjen a bőre a napon. Mike Tyson tigrisét lazán pórázon beültetik a kocsiba és ellopják, még poénkodnak a seggbedugásán is, de visszafelé már komoly kihívás, mert a tigris mindenkit meg akar enni. És még sorolhatnám a teljes képtelen "megoldásokat". Teljesen következetlen a film.
  • wildstorm
    #10
    Nem nagyon fogott meg a film. Elég harmatos.
  • winnie
    #9
    azért görcsölnek, mert a közönséget hihetetlen mód érdekli a folytatás, a közönség látni akarja ismét a karaktereket, akiket megszeretett. és ez a stúdiónak is jó, hiszen a bejáratott névvel nagyobbat is lehet kaszálni. a kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad.
  • hypno
    #8
    Százával akadnak Bradley Cooper, Zach Galifianakis és Ed Helms kaliberű szinészek, akik csak a kiugrásra várnak.

    Lehet, hogy az ismert nevek is beérnék fele gázsival is, ha kiderülne, hogy meg kell küzdeniük a szerepekért, mert más is van olyan jó, mint ők, olcsóbbért.
  • hypno
    #7
    Ha van egy jó film ötletük, akkor azt miért nem lehet teljesen önálló filmként kezelni? F...t görcsölnek állandóan a folytatásokon.
  • rágógumi
    #6
    ja első jó volt de énis óckodom a 2től. :o nem tudom.. de miről fog szólni?:O
  • Yany
    #5
    Az elsőben a spontaneitás tetszett a legjobban, vagy legalábbis annak illúziója. Szerintem nehéz lesz mégegyszer ugyanazt eljátszani, de lehet, hogy sikerül. Az is lehet, hogy egész más pillérekre helyezik a sikert... kiderül. Mindenesetre nekem az első rész benne van a 3 legszórakoztatóbb moziban.
  • NiGhTM4R3
    #4
    Nem kell folytatás?
    Mer'? a te életedet ez miben befolyásolja?

    Én várom, eléggé tetszett az első rész. Lehet, hogy nem fogja hozni az 1. rész színvonalát, de az is lehet, hogy kivétel lesz és legalább olyan jó lesz. Felesleges jóslatokba bocsátkozni.
  • pixx
    #3
    Az egy nagyobb történet volt szétdarabolva, ez meg egy kerek egész. Nem kell ennek folytatás, csak erőlködés lesz...
  • nonicks
    #2
    Star Wars IV? és utána az V meg VI???:D
  • TommyGun
    #1
    A sok zsé ne jelent jobb minőséget sajnos. A folytatások ritkán nyújtanak olyan szintet mint az eredeti, kevés az amelyik eléri mégkevesebb ami felül múlja. Amíg kell bizonyítani addig általában a rendezőknek jobban megy aztán mikor megvan a kasza akkor meg beleszarom, oké van pár ikon akik szinte szart nem tudnak csinálni scorsese scott meg azért van jópár őket mindeki ismeri de sajnos a többség inkiább közepes és néha néha sikerül nekik elérni egy egy témával amire nem is számít senki a sikert.