Ubisoft DRM - Ausztrálián a sor
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért érdemes azon elgondolkodni, hogy miért nem vezeti még az eladási listákat a játék, így sem hogy nincs mûködõ warez verzió. Miért azok vezetik az eladásokat is, amivel lehet játszani nem eredetivel is (ma már van 1-2 amivel neten már nem, de korábban még neten, vagy hamachival még azt is lehetett).
Akik nem tudják megvenni a játékot, azok nem mondanak ilyeneket, ez egy nagyon jó játék nagy valószínûséggel, amit nagyon sokan terveztek megvenni (még azok közül is, akik többnyire tényleg csak warezolnak, csak keveset vesznek meg). Úgyhogy kérlek kímélj meg a hülyeségeidtõl. Nekem pl. nincs semmi pénzem amit ilyenre fordíthatnék, nem is panaszkodok, maximum az ilyen baromságokra válaszolok. Remélem egyszer te is megszívod egyszer a védelem miatt, pl nem tudsz ott játszani vele ahol szeretnél (pl. laptopon nem otthon), vagy szolgáltató miatt ne legyen pár napig neted, és akkor se tudj majd játszani semmivel. Kíváncsi vagyok, akkor is ennyire örülnél annak, hogy legalább azok sem játszhatnak, akik nem tudnak játékra költeni, vagy nem tartják annyira fontosnak. 25 évesen lehetnél egy kicsit inteligensebb ember is.
Akik nem tudják megvenni a játékot, azok nem mondanak ilyeneket, ez egy nagyon jó játék nagy valószínûséggel, amit nagyon sokan terveztek megvenni (még azok közül is, akik többnyire tényleg csak warezolnak, csak keveset vesznek meg). Úgyhogy kérlek kímélj meg a hülyeségeidtõl. Nekem pl. nincs semmi pénzem amit ilyenre fordíthatnék, nem is panaszkodok, maximum az ilyen baromságokra válaszolok. Remélem egyszer te is megszívod egyszer a védelem miatt, pl nem tudsz ott játszani vele ahol szeretnél (pl. laptopon nem otthon), vagy szolgáltató miatt ne legyen pár napig neted, és akkor se tudj majd játszani semmivel. Kíváncsi vagyok, akkor is ennyire örülnél annak, hogy legalább azok sem játszhatnak, akik nem tudnak játékra költeni, vagy nem tartják annyira fontosnak. 25 évesen lehetnél egy kicsit inteligensebb ember is.
Egy alkalommal lehetett warez változattal játszani,amikor DDOS attack miatt behalt a DRM szeró...Szóval azt hogy aki letöltötte mégjobbat....Nos FAIL. <#idiota>#idiota>
Gondolom úgy, hogy az az info nem lett frissítve. Ausztráliában 2010 március 25-n release-elték. (Abba most ne menjünk bele, hogy ez mekkora irtandó diszkrimináció.)
A mostani DRM szerintem nagyon elkattant, hálózatot megkövetelni folyamatosan egyszerûen nonszensz. Az ember megveszi - játszani akar vele. Így most nyaralás, szálloda, reptér, vonat, akármi kilõve. Én általában régebbi játékokkal játszom (2-4 éves) amire lemegy elfogadható szintre az ára, de emiatt szívesen játszom velük laptopon is - a vasigény is alacsonyabb. Na, ez ilyen rendszerekkel már nem fog menni. Fórumokon is az szokott ilyenkor felmerülni, hogy a tiszta megoldás: a törés. Egyszerûen azért, mert mûködik és nincs vele szívás, ha megvetted: használhasd, ennyi. Én pl. nagyon üdvözöltem, amikor a Witcher directors változatból levették a DRM-et, így nem kell állandóan lemezeket sem cserélgetni.
A mostani DRM szerintem nagyon elkattant, hálózatot megkövetelni folyamatosan egyszerûen nonszensz. Az ember megveszi - játszani akar vele. Így most nyaralás, szálloda, reptér, vonat, akármi kilõve. Én általában régebbi játékokkal játszom (2-4 éves) amire lemegy elfogadható szintre az ára, de emiatt szívesen játszom velük laptopon is - a vasigény is alacsonyabb. Na, ez ilyen rendszerekkel már nem fog menni. Fórumokon is az szokott ilyenkor felmerülni, hogy a tiszta megoldás: a törés. Egyszerûen azért, mert mûködik és nincs vele szívás, ha megvetted: használhasd, ennyi. Én pl. nagyon üdvözöltem, amikor a Witcher directors változatból levették a DRM-et, így nem kell állandóan lemezeket sem cserélgetni.
aki meg letöltötte mégjobbat, bármikor lehaló szerverek nélkül 😄
Nem kevésbé vicces mint amikor nagy warez topik lakók elõadják a "nem veszem meg mert drm" szöveget..😊
Ne vegyétek engem nem érdekel. Aki megvette AC2-t játszott egy nagyon jót,ennyi.
Ne vegyétek engem nem érdekel. Aki megvette AC2-t játszott egy nagyon jót,ennyi.
Az igaz. Az öntelt jelzõt Skynet kollégára értettem.
Igazad van!
"Kábé mintha az emeszpés kisnyugdíjasokat látnám tapsolni gyf-nek..." azok nem önteltek, egyszerûen csak hülyék, szivacsos az agyuk.
Szerintem teljesen triviális a szitu - minél komplexebb a védelem (hogy nehezebb legyen feltörni) annál valószínûbb hogy lesznek gépek amelyeken nem fut rendesen (bonyolultabb kód nagyobb eséllyel bugos valahol).
Az hogy a kiadók megpróbálják védeni azt amit kiadnak és amibõl élnek szerintem nem elítélendõ. Én is ezt tenném ha kiadó lennék. Pedig warezhuszár vagyok ezerrel, max online FPSeket veszek, amikor lemegy az áruk 2000 alá 😊
Az hogy a kiadók megpróbálják védeni azt amit kiadnak és amibõl élnek szerintem nem elítélendõ. Én is ezt tenném ha kiadó lennék. Pedig warezhuszár vagyok ezerrel, max online FPSeket veszek, amikor lemegy az áruk 2000 alá 😊
Nálam épp az ellenkezõ hatást váltja ki ez a védelem, mint amire a Ubi szánja. Bármennyire is tetszetõs az AC2, épp emiatt a védelem miatt nem fogom megvenni soha, mint ahogy egyetlen ilyen védelemmel ellátott játékot sem. Nem is izgat már a játékuk. Legfeljebb egyszer majd lehúzom netrõl, és ha tetszik, kiírom dvd-re. Pedig egy vagyok azok közül, aki játékot vásárol, aki eltartja a kiadókat, a warezhuszároknak biztosítja a mindennapi játékadagját... De ennek itt vége. Ubisoftot egy forinttal nem támogatom tovább.
Ez akkora fail, hogy arra nincs is már kifejezés...
Amúgy a Ubi elgondolásának sikerességét mi sem mutatja jobban, mint hogy máris fél-, harmad áron adják ezeket a játékokat...
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek a vége (szvsz el lesz felejtve ez a védelem, a megjelent játékok meg kapnak egy patch-et hamarosan), valamint, hogy valójában mire megy ki ez az egész. Merthogy a dolog úgy fest, hogy akikrõl azt hisszük, hogy nagy kegyesen életben tartják a PC-s játékokat, azok valójában éppenhogy megölik azt... (EA, Ubi)
Az meg végképp vicces, hogy egy-két öntelt hólyag hogy tud tapsikolni ilyen faszságoknak. Kábé mintha az emeszpés kisnyugdíjasokat látnám tapsolni gyf-nek... Lehet nem ide illõ hasonlat, de legalább annyira szánalmas az egész.
Ez akkora fail, hogy arra nincs is már kifejezés...
Amúgy a Ubi elgondolásának sikerességét mi sem mutatja jobban, mint hogy máris fél-, harmad áron adják ezeket a játékokat...
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek a vége (szvsz el lesz felejtve ez a védelem, a megjelent játékok meg kapnak egy patch-et hamarosan), valamint, hogy valójában mire megy ki ez az egész. Merthogy a dolog úgy fest, hogy akikrõl azt hisszük, hogy nagy kegyesen életben tartják a PC-s játékokat, azok valójában éppenhogy megölik azt... (EA, Ubi)
Az meg végképp vicces, hogy egy-két öntelt hólyag hogy tud tapsikolni ilyen faszságoknak. Kábé mintha az emeszpés kisnyugdíjasokat látnám tapsolni gyf-nek... Lehet nem ide illõ hasonlat, de legalább annyira szánalmas az egész.
nem, azt érték el, hogy a warezosok TUDNAK játszani, mert crackelik, de akiknek eredeti van a szop 😄
Örül a majom a farkának... Elérték hogy a warezosok nem bírnak játszani vele (még), cserébe akik megveszik azok szophatnak, ha éppen nincsen netkapcsolatuk (pl. laptopon játszanak, vagy külön van játékra gépük és netezésre), vagy ha éppen probléma van a nettel, vagy a cikkben lévõ példa... Bad Company -ban meg megértem, hogy a multit így kellett megoldani (bár szerintem csak elesnek nagyon sok vásárlótól, fõleg késõbbiekben, így hogy szervertkészíteni nem lehet benne, csak bérelni, és lan sincs), de egy single játékkal.
Végülis nyilván ez a jó megoldás, nemis a jobb ár/érték arányra kell törekedni, a védelmet kell fejleszteni.
Ez biztos jó játék, de erre a védelemre az égvilágon semmi szükség. Nem fognak többet eladni belõle, mint amennyi az ár/érték aránya alapján várható, sõt, kevesebbet. Pont ezek a szopatások miatt.
Ráadásul úgyis felfogják törni rendesen szerintem hamarosan.
Végülis nyilván ez a jó megoldás, nemis a jobb ár/érték arányra kell törekedni, a védelmet kell fejleszteni.
Ez biztos jó játék, de erre a védelemre az égvilágon semmi szükség. Nem fognak többet eladni belõle, mint amennyi az ár/érték aránya alapján várható, sõt, kevesebbet. Pont ezek a szopatások miatt.
Ráadásul úgyis felfogják törni rendesen szerintem hamarosan.
Most vagy én vagyok a vak, vagy nem tudom, de az ubisoft honlapján az áll a settlers 7 mellett, hogy this product is only available in the us and canada. Akkor hogy a picskóban játszanak vele ausztráliában? És mikor lesz eu megjelenés?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Rosseb tudja mirol beszelsz...Assa2 es SH5 mar 1 honapja torve van....Settlers 7 meg par napja, ha jol tudom....
Ott a baj, hogy vedelem ide vagy oda,a kutya nemveszi azt a remek jatekot. PEdig mar nem lehet a kalozokkal takarozni.
Ongol
Ongol
One Vision. One Purpose.
Opeca: Megérdemlem hogy megvettem egy nagyon komoly játékot Ubi-éktól amivel a warezpistik nem tudnak a mai napig játszani,a DRM miatt pedig gondom még nem volt (havernak aki elsõ nap megvette annak is csak 1-szer volt gondja).
Büntetõjogi kategória looooool.....A szüleidet kéne büntetni amiért hülyegyereket neveltek..😄
Narxis: hahahahahaha
Látom van pár fogyatékos aki nem bírja feldolgozni ha egy új védelem egész sikeresen helytáll a warez ellen.😊
Büntetõjogi kategória looooool.....A szüleidet kéne büntetni amiért hülyegyereket neveltek..😄
Narxis: hahahahahaha
Látom van pár fogyatékos aki nem bírja feldolgozni ha egy új védelem egész sikeresen helytáll a warez ellen.😊
hahahahahaha
látom azért van pár fogyatékos aki az ubisoftnak drukkol.<#smile>#smile>
látom azért van pár fogyatékos aki az ubisoftnak drukkol.<#smile>#smile>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Megérdemlik, az ubisoft is meg aki játékokat vesz tõlük.
Az egész céget be kéne záratni ez már büntetõjogi kategória...
Az egész céget be kéne záratni ez már büntetõjogi kategória...
← ElőzőOldal 2 / 2