14
  • Marcell
    "Az eddigi MMO-k nem igazán fektettek nagy hangsúlyt a sztorira" - Ez most komoly???
  • dronkZero
    Az szinte mindig jobb egy konkrétan "pvp" alapú nemMMO, csak sima multiplayer játékban.

PvP jellemzően csak azért szokott ezekben lenni, hogy kipróbálhassuk az felgrájndolt karakterünket mások ugyanilyenjei ellen. Tisztelet a kivételeknek. De ez nem olyan lesz sztem, mint a WW2O vagy a Planetside...
  • Hegi90
    pvp?
  • iambg
    Super Mario Rulez!
  • dronkZero
    Hát, nemtom, szerintem két lehetőség van:
    Vagy kamu a "sztorialapú MMO" koncepció, és grind lesz ez is
    Vagy pillanatok alatt befejezi a sztorit az összes játékos, és lelép. Aztán a maradék fanatikus akkor távozik, amikor kiadás után egy évvel (persze fél év késéssel) megjelenik az első DLC, amit egy szűk hét alatt le is tudnak.

Valahogy mindig így járnak ezek a "forradalmi" újítások...
  • psishock
    elvakítanak a nagyobb felbontású textúrák. Gondold ezt el kissé mosott, felscale-elt ekkel, pont ott leszel. A Requiem Online-ban nagyobb dinamika és akció volt mint itt, és az már nagyon nem egy mai darab. Ingyenes és még jópofa is volt, pár hónapot élvezettel el lehetett lenni rajta. Itt érzed hogy kaszabolsz és harcolsz az ellenséggel, nem kalapáltok 1más előtt a levegőben, és nézitek kinek megy le hamarabb a HP-ja.
    http://www.youtube.com/watch?v=Eia-bAED_1I&fmt=22

"ennek mégis hol van köze a sims-hez?"
    karaktermodellek? Környezet design? Ott van ilyen sztereotip amcsi kertváros beállítás, happy és szögletes modellekkel.

"na és a left 4 dead?"
    zombi égetés, cowboy amcsik puskákkal, undead mobokra vadászás városban, zombi kaszabolás. Még a "charger" mobot is szinte 1az1 ben lenyúlták a L4Dből, nézd csak meg a képeken hogy néz ki.
  • Fbn Lx
    ennek mégis hol van köze a sims-hez? :D én egy szem hasonlóságot nem látok azon kívül, hogy mindkettővel játszani kell.
    na és a left 4 dead? az meg egy zombihentelős fps. az egyetlen hasonlóság talán a modern környezet, a városok...
    amúgy elég szarnak tűnik, de ez a 2004-es koreai mmo szint egy kicsit túlzás.
  • Ravkin
    " A játék felszerelés központú lesz "

Lehet hogy én vagyok hülye, de rpg-nek nem éppen a szintlépéses skilles dologról kellene szólnia. A legelső mmo-k mostanában lövöldözős játékok. Szóval vigyázzunk ezzel az mmorpg fogalommal szerintem kicsit mára már össze mosták ezzel azzal. Tény hogy ilyen játékból nem sok jó van a piacon. Legjobb szerintem silkroad online, csak a sok bot elbassza a játékélményt. Szóval ez a gáma is bukta.

KOTOR-t vártam még, de úgy tűnik az rpg elemek itt is kellően a háttérbe lesznek szorítva.
  • psishock
    tessék http://www.youtube.com/watch?v=3IxoXLysITg
    kb sims2+left for dead mmo
  • psishock
    inkább facepalm.jpg kategória, tuti nem a röhögés az első ami eszembe jut róla.
    A gameplay trailer alapján vetekszik egy ~2004es koreai tucat mmo szintjével , ez a "szuperprodukció" (egyedül a textúrák magas felbontásúak, a modellek is már olyan elspékeltek és merevek, hogy ihaj). De várjuk a többi videót, hogy megváltoztassák az első benyomást.
  • pasi29uk
    Miért, mert sírva röhögős?
  • psishock
    de van. Ingame jelenetekkel és cutscene-ekkel is. Nem akarod látni hidd el, mert az arcodra fog fagyni a mosoly.
  • ata4100
    Valamiféle videó nincsen erről a játékról? Ha már nyáron megakar jelenni...
  • csikebogyo
    egészen izgalmasnak hangzik:)