172
Sony Ericsson X10
-
#12 Net csomag nélkül tényleg nem sok értelme van, folyamatosan azon lógnak ezek az új telefonok. Örülök, ha a telefondíjat kifizetem, nem a netet :D -
#11 Ezt a kérdésed vegyem komolyan? Egy 150k-s mobilról beszélünk. :D
Amúgy lesz benne..wifi nélkül fél karú óriás lenne. De sztem lesz plusz netezős csomag amit a szolgáltató szab majd meg. -
ssylic #10 Nem figyeltem előfordul.
De akkor ennyi netes cucc mellé akkor gondolom lesz wifi benne. Anélkül elég költséges szórakozás lenne. -
ideoda #9 jaja, timescape-n le tudod csekkolni hogy ki mit írt facebookon, meg twitteren, és meg lehet osztani rögtön képeket amit csinálsz neten. :) -
#8 a bal oldal fehér a jobb oldal fekete! Nem hittem,hogy egyszer egy ilyesmit kell magyaráznom:D
NA erről a telóról már olvastam dolgokat. PL ez a timescape egy saját felület melyet a SE fejlesztett ki. Szóval ezzel máshol nem nagyon fogsz találkozni. Lényege az,hogy hozzá lehet csatolni a személyekhez különböző oldalon lévő accountjukat és egy kattintással elérhető és minden frissítés megnézhető. (facebook,twitter,gmail,picasa) -
#7 lehet hogy rendező :D és a rendezői jobb oldalt mondta xD -
#6 XD -
spy803 #5 Vagy a jobb bal megtanulását. :D -
#4 Szerintem egyik sem. Tudnám javasolni egy szemorvos felkeresését. :D -
ssylic #3 A jobb oldali fehér vagy inkább ezüst?
A timescape-ről láttam videót, azon valami facebook-os programnak tűnt. -
#2 Nagyon zsírul néz ki, kéne 1. -
trabiubi #1
Sziasztok!
Láttam, hogy még nincs topicja a sonyericsson új csúcsmodelljének. Vélemények, hírek, hasonlók jöhetnek ide.
Kezdeném én, ha már felmerült. Ki mit tud a Timescape és Mediascape új funkciókról?