Sony Ericsson X10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ha véletlenül billentyûzet nélküli telefonja van valakinek, akkor jó kínai munkásemberek gyártanak custom hátlapokat beépített BT billentyûzettel iPhone, SE Xpreia (Pl. Play!) és más telefonokhoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Szerencsére gyári fw-n alapuló moddolt rom is van már, fel is raktam egyet, xperia rey launcherével, arc Mobile bravia engine-el, gyorsabb is mint a gyári 2.3.3
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Errõl van szó!\"
SE Xperia x10 és az x10 pro között mi a különbség
és hogy meg éri-e ilyen telefont venni?és hogy van e rá ingyenes GPS Program ami használható??
Tegnap még mûködöt a telcsim, ma már nem ismeri fel a sim kártyát, bármilyen kártyát teszek bele. Azt írja ki, hogy nincs szolgáltatás, letiltva nincs. a kernel verzió 2.6.29SEMCUser@SEMCHost#1. a build szám 2.0.A.0504. 2.1-update1. Van valamilyen ötletettek, hogy mit lehet ilyenkor csinálni?
Egy hónapja van Sony Ericsson Xperia X10-esem. Nagyon meg vagyok elégedve a telóval, csak az a problémám van vele, hogy ha lekapcsolódom wifi-rõl, akkor az alkalmazások nem tudják használni valami miatt a mobilinternetet. Pedig engedélyeztem a hozzáférést a beállításokban. A díjcsomagomban van internetelérés, szóval ez sem lehet gond. Ha a teló böngészõjével megyek fel netre, akkor ott van net.
Valaki találkozott már hasonlóval?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Baseband sem mind1 sok romnál, ez nekem . 58 on megy stock kernellel, adw ex launcherrel.
Jay, és. kb amit lehetett appot átpakoltam sd-re, azóta stabilabb, és ram is mindig 100 mega felett van szabad. Bár ezen kivül tweakeltrm egy csomó dolgot.
Egyébként tud valaki olyan 2.2-es rom-ot, ami hajlandó Neocore-t, OpenGL-t, Quadrant-ot, játékokat normálisan futtatni?
Nálam kb. minden második játék force close-ol, vagy hibaüzenetet sem dob, és el sem indul. Benchmark progik sem akarnak mûködni. Jah, és a WiFi fix, az a legidegesítõbb. Ha Dolphin-al letöltök valamit, utána egy ideig bármit is akarok megnyitni, force close. Gyári böngészõvel és Operával nem próbáltam, de b*szod a Dolphin a legjobb droidos böngészõ, azt akarom használni.
\"Errõl van szó!\"
Mert azzal ki lehet lõni, és csak reboot segít...
\"Errõl van szó!\"
A custom 2.3 már majdnem kész, XDA-n már van egy verzió amiben már csak a kamera nincs készen. Kb. 10 napja tették fel, most találtam én is nemrég.
Jaja én is a szénné tweakelt gyári romon alapuló custom 2.3-akat várom már :)
Viszont amit nem értek, hogy a Quick System Info miért csak 280 mega ram-ot jelez.
Csak mert nekem semmi ilyesmi, akkor szokott lassulni, mikor elfogy a memória, de nálam Wolfbreak féle CM-el, .58-as Basebanddel ez nemigen fordul elõ, 2.1-el kb 50-80mega szabad volt állandóan, ha ki is lõtem mindent, akkoris alig ment 100fölé, most minimum 100 van...
Persze kíváncsi leszek gyári vagy Custom 2.3 lesz-e elõbb.
Bár valószínûsítem azért, hogy ha custom lesz elõbb, akkor a gyári tuti jobb lesz, és majd csak utána a gyári alapján készített romok lesznek jobbak.
Meg ugye már a bootloader sem akadály, custom kernellel már lehet bootolni.
Persze kérdéses ezek mikor lesznek, ugyanis év vége felé mindenképpen le akarom cserélni, egyenlõre kivárok, hogy kiforrja magát nagyobb választék 2magos telefonokból.
2.2-es flash után valamiért hajlamos elveszíteni a telefonálási funkcióját a készülék, de ezt a Dev Tools-ban egyszerûen lehet orvosolni.
ADW Ex-et használok a gyári launcher helyett, így alapból gyorsabb pl. a görgetés. Az app drawer-ben már nem ilyen rózsás a helyzet, ott azért lassabb, bár a 2.3-as romokban már nem így van.
Nekem viszont rengeteg a letöltés utáni force close (valószínûleg a Blade WiFi-fix miatt). Ha 3D alkalmazásokról, játékokról van szó, akkor már neccesebb a dolog. A legtöbb mai 3D-s játék elvileg röhögve elszaladna az X10-en, ehhez képest a kifejezetten Snapdragonokra optimalizált játékok közül kevés az ami elindul egyáltalán. Ami elindul, az meg szinte semmivel nem gyorsabb mint egy ZTE Blade-en (pedig a GPU és a proci is oda-vissza megveri az ARM6-os 600-as low procit), ami röhej, de ugye custom romról van szó.
Várom én is vagy a gyári 2.3-at, vagy valami használható aftermarket-verziót.
az utolsó mondatodból meg fõleg nem is értettem semmit... xD
köszi az információkat
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Hát pl néhány alkalmazásnál nincs még 1mp sem hogy elinduljon egy alkalmazás, rányomsz, és már megy is. Böngészõben, menüben sokkal folyékonyabb a görgetés zoomolás, nemigen van akadás. teszemazt, zenét hallgatsz, és közben netezel, és megy faszán, míg nekem gyári romnál idegölõen lassú volt a net közben.
Nem beszélve arról, hogy lehet memóriakártyára telepíteni, megy a flash, a gingerbread billentyûzet, s sok más alkalmazás.
Nekem Wolfbreak CM 6.1.3 V54-es romja van fenn. Érdemes megcsinálni, persze igényel némi hozzáértést (root, recovery, busybox telepítés, baseband csere, aztán jöhet a rom)
Mostmár pedíg még jobb lesz a helyzet, mivel sikerült a bootloadert megkerülni/feltörni, így jöhetnek a custom kernelek is...
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Az x8 ,x10 mini kimarad.
Várható 2011 második negyed év végén.
Taraka fõboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
AHOGY AZT MEGJÓSOLTAM AZ ARC-BÓL KÖVETKEZTETVE
burger: Kétségtelen, hogy az X10 nagy elõnye a méretes kijelzõ. Ekkorát csak a Samsung Galaxy S tartalmaz (illetve az eléggé félresiklott HTC Desire HD), de egyik sem ez az árkategória.
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Szeretnék segítséget kérni. Bár nem x10-rõl van szó, remélem nem gond.
Szóval. A kislányom tett egy mp3 zenét a sony ericsson k660i telójára, de vmiért nem játsza le. Pontosabban állítólag nem is ismeri fel. Amíg összevan kötve a teló a számítógéppel, nincs gond, de amint a telefonban keresi, nincs ott. A számítógépen a bemásolás után a zene elõtti hangjegyre tesz egy kis négyzetet, amiben van egy nyíl.
Ami gondolom, nem kellene, hiszen a többi elõtt sincs.
Köszönöm a segítséget!
inkább az szánalmas hogy olyan telefont nyomkodsz aminek a vételárából klasszisokkal jobb készülékeket lehet venni. ( csak nézzél meg egy eladási statisztikát:))) )
további értelmes respktedet inkább tartsd meg magadnak.
jah, és jelenleg is van ericssonom, mert míg nem futottak bele az androidba õket tartottam a legjobb gyártónak, de ezzel a szériával nagyon mellé nyúltak.
ennyit arról milyen szinten van lemaradva az ericsson!
hidd el hogy tovább fogják fejleszteni mint az x10-et.
a samsung galaxy s kb egyidõs az x10-el, és már 2.3.2-nél tart, nem beszélve arról hogy eleve 2.1-el jött ki, de más androidos mobilokat is mondhatnék. kinek kell ezek után olyan készülék amit a saját gyártója nagy ívben leszar?
hál istennek még tavaly míg volt ára sikerült megszabadulnom tõle.
Azért itt kérdezem, mert gondolom akinek ilyen telefonja van az eléggé sok zenét hallgat.