Spider-Man: S. D

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem Hobgoblin-al lenne gondom. Amikor másodszorra harcolsz vele, nem sikerül legyõznöm. Tudnátok segíteni, hogy kellene? Elõre is köszönöm!!!😊
Broafka
nice, amúgy azóta sikerült, bemountoltam a lemezt, lehethogy nincs köze hozzá, mindenesetre elég frusztráló :S

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Qwerty4
Természetesen az utolsó mentési ponttól!

Qwerty4

Qwerty4
Nálam is volt hasonló. Megoldás az, hogy addig indítod újra a játékot, míg nem hibázik a program...<#zavart2>

Qwerty4

Broafka
hi
nekem olyan hibát csinál, hogy amikor Dr. Octopus ellen harcolok a jövõ pókemberrel az egyik ajtó nem nyílik ki (az induló oldalról, ahol "ki kell húzni" a dugókat az átellenes dugónál visszafelé az ajtó)
újraindítottam a játékot, újrakezdtem, kikapcsoltam, újrakezdtem, semmi nem oldotta meg, ötlet?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

igen, utólag ez nekem is bevált 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Shiwo
egyszer nekem is beragadt, és nem nyílt ki az átjáró, mikor közel mentem a bohóc fejhez...asszem valami elõtte lévõ autosave-et töltöttem vissza, és mikor másodszor mentem be, akkor már kinyílt

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

itt mi az istent kell csinálni? 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Qwerty4
Szerintem az baromi jól nézett ki.

Qwerty4

Shiwo
én csak a jövõbeli pókicát nem bírtam, ott is inkább a környezet miatt..valahogy zavart a túl nagy tér, számomra nem volt átlátható, hogy meddig lehet elmenni, meg a csillogó-villogó egybemosódó helyszínek

Seth
Jóból is megárt a sok 😊
Tényleg talán a legjobb részei voltak a játéknak, de az is kicsit monotonná vált a végére

PSN ID.: Beegabor

wedge31
Jó lenne egy tisztán noir epizod.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Qwerty4
Nekem is sikerült végigvinni, egynek jó volt. 😊
Vannak benne olyan pályák, amiért kár lett volna rögtön az elején abbahagyni...

Qwerty4

A története alapvetõen jó lenne, csak nem ebben a formában. Utálom az olyan sztorikat amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a fõszereplõ elb*sz valamit aztán nekünk kell helyre tenni a dolgokat, és a végére ott vagyunk ahonnan indultunk.

A noiros nekem nagyon tetszett, csak kevés volt.
A jövõbeli annyira nem jött be.

The Protector
Nekem már az elsõ pillanatban nagyon tetszett.A Noir világgal egy egész játékot is el tudnék képzelni.Adja magát egy splinter cell pókember.Az viszont nem tetszett h az amazinget túlerõltették.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Qwerty4
Végülis én pozitívan csalódtam a játékban.
Szerintem az elsõ pálya volt visszataszító és bûnrossz (nem a training).
A noir és a 2099-es pályákat kedvelem leginkább, de az a tengeri show is nagyon jó volt. 😊
A történet nem érdekel túlságosan, nem izgat.
A script bugok nálam is megjelentek...sajnos. 😞

Még van nekem kb. 3 és fél pálya, azt ezen a hétvégén ki is játszom és vége.
Azért örülök, hogy végül jobban megtetszett, mert az elején nagyon halvány volt.

Qwerty4

davidka003
Végigvittem, nem volt nagy szám. Bugos, volt, hogy pár ajtó nem nyílt ki, ekkor természetesen vissza kellett tölteni a mentést de mivel az is bugzik ezért jó régit töltött be. Igazából valahogy nem érzem összefüggõnek az egészet, össze-vissza kell váltogatni a pókemberek közt és csak követni kell a fõellenséget minden pályán. Ellenségekrõl kb semmit nem is tudunk meg, rögtön harc.
Humor végül is van 1-2 helyen.
A Noir szerintem bûn rossz volt, Venom elmegy, az alap pókember meg a 2099-es egész jó.
Tele van felesleges idõrabló játékelemmel, például túszmentés.
Gombokra lassan reagált erre megoldás volt a grafika lejjebb vétele.
A speciális módot meg csomószor nem is akarta aktiválni pedig nyomtam a gombot és fel is volt töltve maxra a csík.
A sok hülyeség miatt csak 6/10. Lehetett volna jobb de elcseszték szvsz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
A 3D résznél a Control Centerben nekem az volt beállítva az AA/AF-nél, hogy a játék állítja be. Most ráraktam kényszerítettre és így a Control Center állítja be nem a játék és így nem bugos a kép.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shiwo
mit kellett átállítani ? (hátha 1szer nekem is ilyen gondom lesz valami játékkal)

Qwerty4
Mintha az Arkham Asylum lenne ez a rész. 😊
Onnan nyúlták le ezt a predatoros dolgot.
De összjátékélményben még azért nagyon messze van a SD tõle.

Qwerty4

davidka003
Megoldottam, Catalyst Control Centerben kellett beállítani pár dolgot.

davidka003
Na ilyen dolgokat csinál pár helyen:

Qwerty4
A gyakorló pálya után következõ õserdõs az elég szar, gagyi lett.
Az azután következõ már sokkal jobb hangulatban és játékmenetben is.

Qwerty4

Shiwo
nekem ati-m van, de nem csinálta...esetleg frissíts vga-drivert

davidka003
Miért van az, hogy pár helyen, fõleg a távolban furcsán bekockásodik a játék? ATI hiba?

miilann04
én is nem rég próbáltam ki, nekem nagyon bejött ez a viccelõdõs vonal, már az elsõ félórában baromi sokat tudtam röhögni rajta 😄
bár nem sokat tudtam még játszani vele, szal lehet, hogy rálehet unni, de nekem eddig kimondottam bejött ez a része a dolognak. remélem azért majd a sztori/hangulat/játékélmény is leköt majd.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

The Protector
Hát..komolyabb hangulat a Noirban lesz,a többi tényleg viccelõdõs.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Qwerty4
Most próbáltam ki, elég jónak tûnik így elsõ pillantásra, de unhatónak is.
Azért a hangulat komolyabb lehetne, nem ilyen viccelõdõs fajta. 😊

Qwerty4

Shiwo
nah, végigtoltam a játékot normálba..el lehet szórakozni vele, bár néha picit gagyira vették a figurát benne...

amúgy nem tud esetleg valaki egy savegame-et, amiben unlockolva van minden rucoi, art meg ilyesmi ? kiváncsi lennék rájuk, de nem szándékozom még1szer csak azért végigtolni, hogy minden centiméterét átkutassam a pályáknak.. gugliba próbálkoztam, de csak valami .duc kiterjesztésõ savegame-et találtam, nálam meg a save mappában .fpop van

gfreak
próbáld ki xpadder-el belõni, jobb ötletem nincs..a logitechemet simán használja (pedig minden, csak nem x360-as xD)

Racism is a weapon of mass destruction!

Shep
Szerintem mindegyik Pókemberes játékban voltak poénok bõven.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

The Protector
Szerintem is nagyon jó kis game lett.
Az elsõ pókemberes game ahol spidey tényleg vicces és poénos figura.Nagyon jók lettek a poénok.
Deadpoolnál meg fogtok halni😊Vicces lett nagyon az a rész,mondjuk a map elsõ 2 része nagyon monoton.Eddig zseniálisan jó a game.Nagyon bejövõs.

nekem nagyon bejön a game mondjuk kicsit monoton h mindegyik pályán lényegébe az elejétõl a végéig a bosst üldözöm de am jó xbox-os kontrollerrel az írányítás meg qrvajó 😊
The Protector
Én is egybõl azzal próbálkoztam.

Sgtfathi
Nem nyilra gondoltam elõször ,inkább hogy lefelé kell húzni az egeret...

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

grebber
Azt írja ki.Milyen más lefele nyíl van még?

Next PC upgrade: 2022

Sgtfathi
Ok. közbe meglett tologattam az egeret,a fene gondolta hogy a rendes nyilakkal kell ...😞)

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Sgtfathi
Sziasztok!
Amikot Kraven ellen küzünk és a kardok elõl kell elhajolni(ha jól gondolom)mivel még nem sikerült. Azt irja S + (le nyil)
Hiába próbálom semmit nem csinál.
valaki tudna segiteni?

Maxtreme
Hát a robbanó tojáson kívül nem sok kombó van ellelünk😊

Shep
Közben már megoldottam de reméltem ,hogy van valami kombó amivel el lehet tõle szedni a pajzsot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
lassítsd le az idõt, és kerülj a háta mögé.

Maxtreme
hát ezzel a konfiggal mehet vagy 2 fps-el 😊

Shep
2099-es pókemberrel, hogy kell a pajzsos tagot elintézni, pontosabban a pajzsot, hogy lehet tõle elszedni? Próbáltam már mindent, de nem igazán sikerül anélkül meg ugye üthetem napestig.

Szerintem nem túlságosan. Konzol porthoz képest egész jó.

Windows(R) XP (with Service Pack 3) and DirectX(R) 9.0c or Windows Vista(R) (with Service Pack 2) or Windows(R) 7

Video Card: 256 MB 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX(R) 9.0c with Shader Model 3 support
All NVIDIA(R) GeForce(R) 7800 256 MB and better chipsets
All ATI Radeon(TM) X1800 256 MB and better chipsets

Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo 2.6 GHz or AMD Athlon(TM) 64 X2 3800+ or better

RAM: 1 GB of RAM for Windows(R) XP / 2 GB Windows Vista(R) or Windows(R) 7 systems

Hard Drive Space: 14 GB of free hard drive space

Sound Card: DirectX(R) 9.0 compliant sound card

DVD-ROM: DVD-ROM Drive
nagy géipgénye van?
Nekem az a problémám, hogy a gamepadom-at nem szereti. Minden jó kivéve a kamera forgatása jobb joy-al. Balra-jobbra mozgatom akkor megy játékban fel-le.Ha fel-le mozgatom akkor mozog a kamera balra jobbra. És nem tudom átállítani a controlsban sem mert nem jegyzi meg egyszerûen. Nem engedi. Config fájlt pedig nem találok a játékhoz :S Jónak néz ki de laptopon billel nincs kedvem tolni :S
limperatore
nekem semmi hang nincs, nem tudja vki mi lehet a probléma?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Shep
Hmm. A keményfejû gyereket könnyebb volt legyõzni, mint Kravent ráadásul minden eredményem arany lett (ez is ritka nálam ilyen játékokban).

RETROB0Y
Csak azért szeretném tudni mert akkor nem szedem le a RELOADED verziót is csak a cracket. Mert a P2P Clone tegnap óta megvan csak a crackre vártam

Oldal 1 / 3Következő →