104
Spider-Man noir
-
emma200011 #104 Nekem Hobgoblin-al lenne gondom. Amikor másodszorra harcolsz vele, nem sikerül legyőznöm. Tudnátok segíteni, hogy kellene? Előre is köszönöm!!!:) -
#103 nice, amúgy azóta sikerült, bemountoltam a lemezt, lehethogy nincs köze hozzá, mindenesetre elég frusztráló :S -
#102 Természetesen az utolsó mentési ponttól! -
#101 Nálam is volt hasonló. Megoldás az, hogy addig indítod újra a játékot, míg nem hibázik a program... -
#100 hi
nekem olyan hibát csinál, hogy amikor Dr. Octopus ellen harcolok a jövő pókemberrel az egyik ajtó nem nyílik ki (az induló oldalról, ahol "ki kell húzni" a dugókat az átellenes dugónál visszafelé az ajtó)
újraindítottam a játékot, újrakezdtem, kikapcsoltam, újrakezdtem, semmi nem oldotta meg, ötlet? -
Hellsing47 #99 igen, utólag ez nekem is bevált :) -
#98 egyszer nekem is beragadt, és nem nyílt ki az átjáró, mikor közel mentem a bohóc fejhez...asszem valami előtte lévő autosave-et töltöttem vissza, és mikor másodszor mentem be, akkor már kinyílt -
Hellsing47 #97 itt mi az istent kell csinálni? :D -
#96 Szerintem az baromi jól nézett ki. -
#95 én csak a jövőbeli pókicát nem bírtam, ott is inkább a környezet miatt..valahogy zavart a túl nagy tér, számomra nem volt átlátható, hogy meddig lehet elmenni, meg a csillogó-villogó egybemosódó helyszínek -
#94 Jóból is megárt a sok :)
Tényleg talán a legjobb részei voltak a játéknak, de az is kicsit monotonná vált a végére -
#93 Jó lenne egy tisztán noir epizod. -
#92 Készül a folytatás -
#91 Nekem is sikerült végigvinni, egynek jó volt. :)
Vannak benne olyan pályák, amiért kár lett volna rögtön az elején abbahagyni... -
Reg5 #90 A története alapvetően jó lenne, csak nem ebben a formában. Utálom az olyan sztorikat amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a főszereplő elb*sz valamit aztán nekünk kell helyre tenni a dolgokat, és a végére ott vagyunk ahonnan indultunk.
A noiros nekem nagyon tetszett, csak kevés volt.
A jövőbeli annyira nem jött be. -
#89 Nekem már az első pillanatban nagyon tetszett.A Noir világgal egy egész játékot is el tudnék képzelni.Adja magát egy splinter cell pókember.Az viszont nem tetszett h az amazinget túlerőltették. -
#88 Végülis én pozitívan csalódtam a játékban.
Szerintem az első pálya volt visszataszító és bűnrossz (nem a training).
A noir és a 2099-es pályákat kedvelem leginkább, de az a tengeri show is nagyon jó volt. :)
A történet nem érdekel túlságosan, nem izgat.
A script bugok nálam is megjelentek...sajnos. :(
Még van nekem kb. 3 és fél pálya, azt ezen a hétvégén ki is játszom és vége.
Azért örülök, hogy végül jobban megtetszett, mert az elején nagyon halvány volt. -
#87 Végigvittem, nem volt nagy szám. Bugos, volt, hogy pár ajtó nem nyílt ki, ekkor természetesen vissza kellett tölteni a mentést de mivel az is bugzik ezért jó régit töltött be. Igazából valahogy nem érzem összefüggőnek az egészet, össze-vissza kell váltogatni a pókemberek közt és csak követni kell a főellenséget minden pályán. Ellenségekről kb semmit nem is tudunk meg, rögtön harc.
Humor végül is van 1-2 helyen.
A Noir szerintem bűn rossz volt, Venom elmegy, az alap pókember meg a 2099-es egész jó.
Tele van felesleges időrabló játékelemmel, például túszmentés.
Gombokra lassan reagált erre megoldás volt a grafika lejjebb vétele.
A speciális módot meg csomószor nem is akarta aktiválni pedig nyomtam a gombot és fel is volt töltve maxra a csík.
A sok hülyeség miatt csak 6/10. Lehetett volna jobb de elcseszték szvsz. -
#86 A 3D résznél a Control Centerben nekem az volt beállítva az AA/AF-nél, hogy a játék állítja be. Most ráraktam kényszerítettre és így a Control Center állítja be nem a játék és így nem bugos a kép. -
#85 mit kellett átállítani ? (hátha 1szer nekem is ilyen gondom lesz valami játékkal) -
#84 Mintha az Arkham Asylum lenne ez a rész. :)
Onnan nyúlták le ezt a predatoros dolgot.
De összjátékélményben még azért nagyon messze van a SD tőle. -
#83 Megoldottam, Catalyst Control Centerben kellett beállítani pár dolgot. -
#82 Na ilyen dolgokat csinál pár helyen:
-
#81 A gyakorló pálya után következő őserdős az elég szar, gagyi lett.
Az azután következő már sokkal jobb hangulatban és játékmenetben is. -
#80 nekem ati-m van, de nem csinálta...esetleg frissíts vga-drivert -
#79 Miért van az, hogy pár helyen, főleg a távolban furcsán bekockásodik a játék? ATI hiba? -
#78 én is nem rég próbáltam ki, nekem nagyon bejött ez a viccelődős vonal, már az első félórában baromi sokat tudtam röhögni rajta :D
bár nem sokat tudtam még játszani vele, szal lehet, hogy rálehet unni, de nekem eddig kimondottam bejött ez a része a dolognak. remélem azért majd a sztori/hangulat/játékélmény is leköt majd. -
#77 Hát..komolyabb hangulat a Noirban lesz,a többi tényleg viccelődős. -
#76 Most próbáltam ki, elég jónak tűnik így első pillantásra, de unhatónak is.
Azért a hangulat komolyabb lehetne, nem ilyen viccelődős fajta. :) -
#75 nah, végigtoltam a játékot normálba..el lehet szórakozni vele, bár néha picit gagyira vették a figurát benne...
amúgy nem tud esetleg valaki egy savegame-et, amiben unlockolva van minden rucoi, art meg ilyesmi ? kiváncsi lennék rájuk, de nem szándékozom még1szer csak azért végigtolni, hogy minden centiméterét átkutassam a pályáknak.. gugliba próbálkoztam, de csak valami .duc kiterjesztéső savegame-et találtam, nálam meg a save mappában .fpop van -
#74 próbáld ki xpadder-el belőni, jobb ötletem nincs..a logitechemet simán használja (pedig minden, csak nem x360-as xD) -
#73 Szerintem mindegyik Pókemberes játékban voltak poénok bőven. -
#72 Szerintem is nagyon jó kis game lett.
Az első pókemberes game ahol spidey tényleg vicces és poénos figura.Nagyon jók lettek a poénok.
Deadpoolnál meg fogtok halni:)Vicces lett nagyon az a rész,mondjuk a map első 2 része nagyon monoton.Eddig zseniálisan jó a game.Nagyon bejövős. -
Novotsik #71 nekem nagyon bejön a game mondjuk kicsit monoton h mindegyik pályán lényegébe az elejétől a végéig a bosst üldözöm de am jó xbox-os kontrollerrel az írányítás meg qrvajó :) -
#70 Én is egyből azzal próbálkoztam. -
#69 Nem nyilra gondoltam először ,inkább hogy lefelé kell húzni az egeret... -
#68 Azt írja ki.Milyen más lefele nyíl van még? -
#67 Ok. közbe meglett tologattam az egeret,a fene gondolta hogy a rendes nyilakkal kell ...:() -
#66 Sziasztok!
Amikot Kraven ellen küzünk és a kardok elől kell elhajolni(ha jól gondolom)mivel még nem sikerült. Azt irja S + (le nyil)
Hiába próbálom semmit nem csinál.
valaki tudna segiteni? -
#65 Hát a robbanó tojáson kívül nem sok kombó van ellelünk:)