Spider-Man: S. D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Mint a legtöbb estben igen!

Next PC upgrade: 2022

RETROB0Y
Hi!

Ennek a RELOADED releasenek a crackje jó a P2P Clone verzióhoz?

Maxtreme
No vele szívtam 1 sort én is 😊

Shep
Köszi, utána már én is rájöttem, hogy csak bamba voltam. Most kalapácsfejet kellene végérvényesen legyûrni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Spiderman Shattered Dimensions-RELOADED

Maxtreme
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mikor szorongatja az oszlopot, akkor kell nekiesni. Ha jól csinálod lepottyan, megbénul kis idõre, és akkor ütheted 😊 )

Shep
Kravent, hogy kell elintézni a 2. harc során, mert hiába ugrálok az oszlopokon és hiába hálózok rá mikor fennakad rajtuk nem sebzõdik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát beszarok, tegnap este megvertek Kravent a ketrecben kis is írta, hogy Checkpoint mentve, erre most visszalépek és kb. a pálya közepétõl kell újra bohóckodnom. Hát ez fenomenális.

Maxtreme
Pedig az az alacsony fps miatt szokott lenni

mucsácsó
Nekem meg az irányítással van gondom...nem akad a játék, viszont az irányítás egyszerûen késik, de még a menüben is 😄 vagy nem is érzékeli hogyha lenyomok egy gombot, csakha ötödszörre kb... valaki nem találkozott még hasonlóval? nyilván megoldás nincs rá, de azért érdekes..
balee4
Akkor nem értem, egyik oprendszeren sem megy...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

darkstreet89
Igen nekem az van Repack és semmibaja normálisan fut a játék !

Maxtreme
hopp az elsõ elbaxtam

Maxtreme
img]http://noob.hu/2010/11/27/spn1.jpg[/img]

Najó, elég 😊

Maxtreme

balee4
Vki leszedte a repackot? Bazz el sem indul. Kurva jó.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
PC-s gombokat írja ki ha billel nyomod. Végre nem egy igénytelen port.

Maxtreme
utóbbi

Evin
Pc-n is a konzolos gombok vannak, vagy csak nem billen nyomod?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Maxtreme
Rálestem gyorsba én is. kb 40 perc játék után, azt kell mondanom jó ez.
Soha nem voltam oda a spidermanes témáért, de ez baromi hanglatos 😊

lõttem 1-2 képet:

balee4
geotorrents.com -sima reggelõs oldal és gyors.

Shep
Szerintem kár a WoS-hoz hasonlítani, mert az egy nyílt világos játék volt ez megy lineáris játékmenetet felvonultató produktum. Szerintem a maga nemében mindkettõ nagyon jó igaz még nem sokat játszottam vele de eddig jópofa (Kravent vertem meg a ketrecben) van pár újítás is, mint pl. az elhajolás az ütések elõl amit én már régóta hiányolok a Spidey játékokból. A múltas Pókemberrel való lopakodás is tök jópofa, kicsit ugyan a Batmanra hasonlít, de hát sebaj,

darkstreet89
Itt a Crack ---> http://www.rlslog.net/spiderman-shattered-dimensions-crack-only-p2p/

darkstreet89
Jó !! szép grafika jó optimizálás ultra grafon 16 x élsímítással 1440x 900 AMD AM3 Phenom II X2 555 Black Edition BOX 3,2 Ghz /Ram:2 GB Geforce / 9600Gt 1GB megse akad!Az írányítás is jó semmi gond nincs vele sõt még Spider-Man: Web of Shadows tol ezerszer könyebb irányítani! nálam leüti a Spider-Man: Web of Shadows -t játék menet is jó nekem bejött nem csalódtam benne 😊 Ki kel próbálni hisz én csak jót tok mondani nekem elnyerte tetszésemet de nem vagyunk egyformák😊

The Protector
Nincs vkinek egy gyors torrentje?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

wedge31
Jöhetnek az infók milyen lett a pc-és port.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

darkstreet89
Már van mûködõ verzió is !!!

grebber
lol és tényleg kijött pc-re azt hittem elnézte az auchan ,ott írták pcre 7990 ft vagy mennyi!

a fene nem találtam ezt a topicot de már másik sm topicba már hirt adtam róla és télleg
Spider.Man.Shattered.Dimensions.CLONEDVD-P2P
norbi2fraktal
oroszoknál kinn van multi5, 7.76GB

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

grebber
Na ez jó hír.

Shiwo
esetleg nem ártana átíratni a téma címét Spider-man: Shattered Dimensions -ra, hátha valaki a hátsó részre keresne rá (meg tuti lenne 1-2 szerencsétlen, akinek nem esne le, hogy az S. D. a rövidítése, és nyitna neki új topikot, most hogy kijött a PC-s verzió híre

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

wedge31

Seth
Na, így 5 pálya teljesítése után örülök, hogy nem dobtam félre. Kezd nagyon hangulatos lenni, az irányítást megszoktam, grafika az elsõ ocsmány training pályához képest sokkal jobb lett

PSN ID.: Beegabor

gfreak
igen, most megint van ra esely? nofene...remelem azert ki is jon..meg mindig pipa vagyok az Ultimate Alliance 2 miatt, amivel ugyanez a szarakodas ment..jon, nem jon, megis jon..ehh..aztan lofaszt kaptunk PC-re, nem UA2-t...

Racism is a weapon of mass destruction!

grebber
Igen olvasgatom,van twitteren is bejegyzés.Bárcsak úgy lenne.Videók alapján elég frankó!

wedge31
Van rá esély hogy jön pc-re is...

Seth
Ki is próbáltam. Elsõ 2 pálya alapján ( egy amazing-es,meg egy noir-os)gyenge,kiforratlan. Grafika ps2 szintû, homályos,elnagyolt textúrák. A lengés,falon mászás szörnyû,animációk darabosak.
Majd ma még jobban belemerülök, hátha jobb lesz

PSN ID.: Beegabor

grebber
Xbox-ra már elérhetõ!

Matthew Baker
a jó tetves k*rva anyjukat már a szájbaszekszuált konzolokkal <#gonosz2>

Új logó by: berczely (Y)

grebber
"A Gamespot értesülései szerint a teljes játékszoftver kizárólag konzolokon fog megjelenni ez év szeptemberében. Reméljük hétvégén mindenre fény fog derülni, s bejelentik PC-re is. Közben már elõrendelhetõ a Spider-Man Shattered Dimensions a hivatalos honlapon; Xbox360-ra, PS3-ra, Wii-re és DS-re."

info:Gamepod

The Protector
Csak én szúrnám azt a MILFet a vidóból aki pofázik?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

gfreak
eredetileg a Marvel 2099 részeként indították a sorozatot 92ben, és a 107 évvel késõbbi Marvel Univerzumot volt hivatott bemutatni...azonban a történetek miatt olyan kontinuitás problémák születtek, hogy ez is egy alternatív univerzummá lett 'avatva' (az eredeti az Earth-616, ez meg egy másik, de a számát nem tudom 😄 )

standard pókisztorikkal indult, de a végére már világmegváltós-uralkodós történetté kerekedett az egész...ellenfelek terén a klasszikus ellenfelek 'felturbóziott' változataiból válogathatunk, plusz pár egyedi gonoszdit is kreáltak...

kicsit nyögvenyelõs sorozat, de egyszer érdemes elolvasni 😉

pxxl
hát ha 2099 akkor gyanúsan a jövõben játszódik nem? 😄

All hail the double x!

spiderman 2099-rõl mit érdemes tudni? milyen ellenfelek vannak benne? jövöben játszodik? new york milyen benne?

gfreak
ez szerintem is tuti...MZombiest talán meg inkább ne 😄DD...mondjuk még mindig jobb mintha May(day) Parkerrel kéne futkározni 😄DDD

kuci06
99%, hogy ez is benne lesz. a másik meg talán a marvel zombies univerzum

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

pxxl
"aki egy másik dimenzió Pókembere" <#idiota>

All hail the double x!

gfreak
remélem lesz legalább olyan jó, mint a Web of Shadows volt...

igaz a sztorit nem veti szét az egyediesség, de Dan Slott egész jó író (bár a Mighty Avengers pont az egyik leggyengébb ongoing Marvel sorozat), az ASMben egész jókat produkált...ez a négyfelé tört tábla, négy alternatív Póki megy megkereseni dolog idáig elég ötlettelennek tûnik történet szempontjából, de tuti csavar rajta kettõt-hármat (azaz remélem)...oké, nem négy alternatív Póki, csak három meg a klasszikus...

nekem tetszetta Noir minisorozat is, és örülök hogy az egyik dimenzió az lesz...vannak találgatások mi lesz a másik kettõ, az egyik szinte biztosan a Spider-Man 2099 univerzumban játszódik majd...