1998
-
Blacktom #349 Vettem, lehet. Kicsit átvariálták a jobb oldali gombokat, de ugyanúgy mint bármilyen billentyűzeten. (leírom már, hátha valaki másnak is lesz ilyen dilemmája) -
Blacktom #348 Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy bluetooth-os billentyűzettel lehet magyar betűket írni? Akár hosszan tartva, akár bárhogy máshogy. Konkrétan olcsóbb, tokba épített bill érdekelne, most szeretnék venni.
ebay
youtube
-
xxxpaulxxx #347 :P:D
Köszi:) -
#346 Tessék. -
xxxpaulxxx #345 Köszi:)
Esetleg azt meg lehet valahogy nézni (doboz, papír és számla nélkül), hogy mikori a gép? -
#344 Ha nincs még 1 éves a cucc (tehát élne a gar ha meglenne a papír), akkor simán. -
xxxpaulxxx #343 Érkezett az ipadem hírdetéséhez egy ilyen kérdés:
Gyári szám alapján sem lehet véleményed szerint garanciát érvényesíteni? egy fórumban ezt olvastam.
Azért kérdezte, mert a cucchoz nem tudok garanciát adni... szóval.. ez igaz lenne?:) -
xxxpaulxxx #342 Jaah! ok!:D -
Xing #341 Dehogy, erre a topikra értettem :) -
xxxpaulxxx #340 Mert? Szted drága? -
Xing #339 Legalább van hozzászólás -
xxxpaulxxx #338 Remélem nem baj, hogy hirdetem itt is:) -
xxxpaulxxx #337 32es:) -
xxxpaulxxx #336 Mennyiért lehetne eladni egy alig használt ipadet?
És ismertek esetleg valakit, akinek kellene?:) -
öregember #335 ipad-ek a Parlamentben -
#334 Sony ki fog adni egy Honeycombos tabletet nyáron. Juhú. -
xxxpaulxxx #333 Sziasztok! Ti milyen stylus pent ajánlotok, ami kimondottan írásra/rajzolásra való?:) -
#332 New iPad games sale! Now at $0.99/ 0.59£ / 0,79€ for a limited time:
UNO™ HD
Spider-Man: Total Mayhem HD
Shrek Kart Ÿ HD
The Settlers HD
Real Golf 2011 HD
Brothers In ArmsŸ 2: Global Front HD
Iron Man 2 for iPad
Dungeon Hunter HD
Real Tennis HD
Brain Challenge™ HD
Star Battalion HD
Prince of Persia: Warrior Within HD -
Zoliz #331 Kell a kutyának ilyen HIHHETETLEN áron! Ilyen olcsó csak gagyi lehet. Akkor inkább nyomom a 10 ezret érő Fujitsu PDA-mal. -
#330 A 16:9-el kapcsolatban egyetértek.
Azokat is fellógatnám, akik 15 col alatti laptopba ilyet tesznek. És sajnos ma már szinte CSAK ilyen van. -
#329 -
#328 hagyjuk már ezt... 16:9-es kijelző? kell a francnak, hogy aztán eldöntve alig láss valamit egy weboldalból? baromság. felbontás váltás ugyanúgy baromság (maximum a duplájára lehetne, de azt meg valóban nem hajtja meg egyelőre semmilyen mobil-gpu, szóval...) -
#327 XMS levitte az iPad 1 árakat
Alap Wifis 110-ért már vihető :) -
#326 nem azt mondtam, hogy praktikus lenne... :D
Jó lehet tényleg nagy lenne de azért egy kicsit növelhettek volna rajta, bár az megint sok macera. Lehet ez volt a leglogikusabb lépés.
Azért számomra csalódás, hogy maradt ekkora a kijelző és a felbontás. -
#325 Hogyne, ekkora képernyőnél tudod mekkora felbontás lenne a Retina display (arányosan felnövelve, hogy a régi appok is működjenek)? Mint a legnagyobb, 27-es iMacnak van. Nincs olyan mobil GPU, ami ezt a felbontást meghajtaná neked elfogadható akksi-időtartam mellett + jóval drágább is lenne. -
#324 azért egy retinát belerakhattak volna... -
#323 -
#322 Nem minden szempontból jobb, csak filmnézés szempontjából. Az iPad viszont nem egy hordozható TV, sok minden másra is használható. -
#321 ez elég szomorú
sokan azt mondták hogy az iMac -ek sem lesznek soha 16:9 -esek, aztán tessék... :)
sokkal jobb felbontás minden szempontból a 16:9 a 4:3 -nál, de hát az apple tudja... -
#320 Nem lesz 16:9, nem fognak aspect ratiot váltani, hogy az addigra 100+ ezer Appot át kelljen rá írni.
Maradni fog a 4:3. -
#319 minek? csak :)
nem mondtam, hogy a mostani kijelző rossz, de láttam róla videókat, hogy 16:9 -es filmeknél nagyon-nagyon-nagyon hiányzó dolog a rendes widescreen felbontás
4:3 -as felbontásnál ugye vagy "szélesvászon effekt" vagy erőltett zoom, ami a film két széléből képadatokat vág le (nem látszik)
majd meglátod, hogy az ipad 3 már 16:9 lesz és akkor azt fogod mondani, hogy na igen, ez tényleg fasza, ilyen kellett volna már a kezdetektől -
#318 Minek? A mostani kijelző is bőven elégséges. -
#317 ugyanaz a 4:3 -as kijelző mint az iPad 1 -ben... :)
ja hát igaz, kell fícsör jövőre is... :P
ez a mágneses cucc annyira nem volt fontos, inkább raktak volna bele 16:9 v. 16:10 -es kijelzőt, neadjisten super amoled -et -
#316 Ha érdekel valakit egy karcmentes 64GB-os iPad Wi-Fi + 3G (az első generáció) + AppleCase, dobozzal, tartozékokkal 180 körül, akkor írjon :) -
#315 Márc 25-től itthon is kapható!
-
#314 Megjelent a DHVG heti magazin. -
#313 -
#312 láttam már mediamarktban iPad -et
thx, majd utánanézek :) -
#311 MediaMarkt-ban szokott lenni olyan, hogy 10 egyenlő részlet plusz a 11. a "kamat". Én ha veszek valamit részletre azt így szoktam. Bár azt nemtom van-e egyáltalán nekik. -
#310 help! :)
megváltam a laptopomtól (nem szándékosan... feltörték a lakásunkat és azt is elvitték a G*CIK!)
így azon gondolkodom, ha már muszáj vennem vmit (és ha fizet a biztosító) akkor egy iPad -et fogok venni
info kéne, hogy hol érdemes megvenni, részletre szeretném, a 3G -s modellek közül vmelyiket, valszeg a 16 gigás is bőven elég lesz
van olyan üzlet ahol tényleg kamatmentes részletre odaadják? vagy max vmi nagyon alacsony kamattal... sajna nincs más választásom, egyben nem tudom kifizetni, a használt árak meg nem annyival olcsóbbak, hogy megérje úgy venni
a március 2 -át szerintem megvárom, hátha az ipad 2 lejjebbviszi a az ipad 1 árát, de azért jöhetnek tippek, hogy hol érdemes megvenni a fentiek tekintetében :)
köszi!