Összeomlott a szexi játékpartnert kínáló oldal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Errõl a szolgáltatásról már vagy 1 hete volt máshol is szó. Mellesleg webcam is van, szóval a randa kínai nem játszik... Ja és nem óránként kb. $7 hanem alkalmanként ami kb. 10 perc. Nagy lehúzás és lövésem sincs, hogy ki az aki komolyan gondolja, max egyszer kirpóbálni poénból és ennyi.

Ezen kurvajót röhögtem 😊

Rage47
<#taps>
akkor is összerakhatnak egy ragyás brünhildával, azt a hangjából nemtudod milyen... aki ezt a fos szolgáltatást van olyan hülye hogy igénybe veszi, ledobnám a tajgetoszról...

Regelsz, majd miután beléptél a game-be, leírod neki a tel. számodat, és megkéred hogy hívjon fel. Aztán disconnect. 😊

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

szánalom a köbön

Fresh Duke
Gondolom TeamSpeak végig megy játék alatt, szóval talán nem egy "éhbérért dolgozó kínai farmerrel" játszik az illetõ. (Bár nem tudom, hogy mi a bajotok a kínaiakkal, de õszintén szólva nem is érdekel...)
Amúgy, az ötlet tényleg nagy, grat annak, akinek eszébe jutott. (Bár, lemerném fogadni, hogy az illetõ is a tízezrek között volt.)

A heavy cost. I pay it gladly.

alexTv
Hölgyeim!
A legszörnyûbb az, hogy nem nekem nekem jutott ez eszembe...
wáááááááááááá

Narxis
😄DDDDDDDDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Valóban azt gondolod, hogy nem tudom? Az a szomorú, hogy belekötsz egy elütésbe illetve egy billentyû véletlen nem leütésébe. pff
NEOreg3
te meg a hogy elé tehettél volna vesszõt, ha már ekkora grammar nazi vagy

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hát nem tudom, ez egyeseket miért vonz. Ha meglátok egy jó nõt, valahogy nem az jut az eszembe, hogy "Hú, mekkora Halo partit tolhatnánk együtt!" 😄

Vagy két szerencsétlen hiszi azt egymásról hogy a másik egy jó nõ 😊

Ha jól értem a csajból csak játékbeli karaktert látjuk. Akkor mi akadályozza meg annak lehetõségét hogy valójában egy 150 kilós szõrös kockával vagy esetleg egy éhbérért dolgozó kínai farmerrel játszunk?
A legszomorúbb hogy ez a szó két "b".

Narxis
O-M-F-G

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Aha, szóval kiválasztok egy gynyörû nõt, hogy játszon velem, õ azt mondja, ok. És kezdõdik a játék, vélhetõen egy napi 2 dollárért játszó kínai csávóval tolok pár meccset. Ha mégis az adott csajjal játszanék, akkor sincs az egésznek semmi értelme. Te jó ég. A legszomorúb, hogy mûködik.
Törölt felhasználó
Sok beteg kockának nincs csaja😄