Darksiders
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
t
a lóra szállok, q-val célzó módba kapcsolok, a pisztollyal meg lövök (az egér középső gombjával), miközben boostolom a lovat, hogy ne kapjon el közben, de semmi. mi lehet a baj?
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2018.09.23. 03:17:01
t
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
http://www.akciofigura.hu
Youtube video: Itt akadtam el, az 5. percnél.
A videóban bõven van ideje a játékosnak elérni az ajtót, mielõtt a növény újra támadóképes lesz, azonban engem a növény már bõszen vár, mire csak felmászok az emeletre. Steamen vettem a programot. Köszi elõre is.
elakadtam ott ahol azt kéri a csatornás pályán, a minijátékban , h blokkolás után kell megölni 5 ellenfelet adott idõre. de melyik fajta támadással? mert én már végig probáltam mindet :S
AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
kéri a serial kódot viszont egyiket se fogadja el, na ilyenkor mi a teendõ? vagy én csinálok valamit rosszul a Steammel kapcsolatban? update-et elõre feltettem mégse jó...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
elakadtam a játéknak az elején, nem tudja valaki véletlenül itt mit kell csinálni merre kell menni? az a rész, ahol elõször kapok ilyen piros gömböt(?), amit ha felveszel felrobban, el tudod dobni.
egy szinttel lejjebb:
Nem mintha nem feküdtem volna rá a billentyûzetre, meg gondolom vagy kurzorbillentyûk, vagy WASD, de hátha én vagyok a hülye...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Arab money
Köszönöm.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mondjuk az is egy pozitív dolog, hogy jól is néz ki 😊.
2011. június 2. 14:40, Csütörtök - Ötvös Tibor
A héten már beszámoltunk arról, hogy hamarosan bõvebben is bemutatkozik a Darksiders folytatása és ma meg is jelentek az elsõ információk a játékról.
Az elsõ és legfontosabb, hogy az elsõ rész hõse, Háború most kicsit háttérbe vonul, bár a történetet tekintve továbbra is az õt ért "sérelmek" állnak a sztori középpontjában. A második részben azonban az Apokalipszis Négy Lovasa közül Halált irányítjuk majd és ez új játékmeneti élményt is ad majd.
A folytatás jóval hosszabb és tartalmasabb lesz, mint elõdje (pedig erre az elsõ részben sem lehetett panasz) és megjelennek a fejleszthetõ fegyverek és páncélok is, melyeket teljesen szabadon alakíthatunk. Ezen felül új és nehezebben letudható dungeonök és keményebb fõellenfelek várják a Halált.

Sajnos meghalt a mentésem hibajelentéssel kilép amint betöltöm. Vki tudna küldeni egy Stygian elõtti vagy utáni mentést PLSSS<#rinya>#rinya>
Nyilván nem terhelés függõ, mert játék közben - amikor igazán terhelve van a rendszer - kussol mindenki.
Nekem volt olyan, hogy SC2 átvezetõ animoknál resetelt a gép. Rájöttem, hogy kevés a hûtás a vga-n, feljebbvettem és lám azóta semmi gond.
Mondjuk nekem is érdekes, az intro videók alatt, CSAK A DARKSIDERSNÉL, sípol az alaplap. Nem viccelek, olyen nagyfrekvenciás sipoló hangot ad ki (vadiúj asus cucc), mint régen a haldokló CRT monitorok. Papircsõvel meghallgattam, nem a videokártya, nem a vinyó, az alaplap.
Más játékoknál nem, és a darksidersnél is csak az intro/logó videóknál.
A video problema ugy nez ki megoldodott
Koszi mindenki segitseget
A megoldas: Nem lehet mas neve a jatek mappajanak, mint az, hogy "Darksiders" Nalam mas volt a nev. Ezert nem mentek a videok. Rohej.
Mas. Atalitom a felbontast 1440x900-ra, a jatek mintha at is valtana, de a monitorom infoja szerint, 1680x1050-ben van. Nvidia kartya van a gepben.
Otlet? Regebben mintha mas gameknal atvaltott volna, nemreg volt driver csere. Esetleg driverben lehetne ezt allitani?
Elore is koszi
Van fent FoamFactory es ConverXtoDVD.
Bar most kinomban leszedtem ezt
http://www.windows7codecs.com/
Help > Check for updates
Fent van MPC is? Akkor nincs mégis vmi codec is telepítve?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A Win7 ben levoben nem is talalok upgraded funkciot. Mi most a legujabb?
Megnéztem hátha van vmi opció amit esetleg véletlenül benyomtál, de az optionsban semmit nem látok ami ilyet okozhatna.