58
  • Ironmask
    hogyan lehet törölni a skate reel-en videót??mert live-on keresztül nem engedi az oldalon,hogyan kell??
  • Ironmask
    minden feladatot megcsináltam a játékba,de nem jött semmi The End mint a 2-nél,vagy pedig stáblista.Van még valami feladat,meg hány medence van a game-be,mert a trailer-be láttam egy medencét,amit én nem találtam még meg a játékban tudna valaki segíteni???
  • Muttley
    5 nap múlva jön elvileg a Tony Hawk: Shred

Hát, ahogy elnézem még mindig nem lesz Skate 3 trónfosztás ;)
  • UoNokedli
    http://skate.ea.com/graphicscreator/gallery.action << ez kell neked + LIVE
  • Ironmask
    hogyan lehet a deszka aljára ilyen saját feliratot csinálni vagy mintát?láttam pár videóba hogy olyan a deszka alja ami nincs a játékba.valaki tudna ebben segíteni?
  • bakkerman
    így van,minden egyes trükkből szépen érkezik a srác,semmi beremegés,semmi baki...hiába működik közre igazi deszkás a játék készitése során,soha nem fogja visszaadni azt az érzést,amit a valóságban érez az ember,amikor a pulzusa az egekben van egy 4 fokos lépcsőn beadott kickfliptől...de persze kurvajó gém az biztos :)
  • zookni
    Üdvözlet én is keresnek egy magyar csapatot, ps3on játszom. Nem vagyok valami nagyon profi de ki szeretném próbálni így csapatosan is a játékot :)

Már csináltam pár videot, de a minőségük elég kaki...
    Katt.
  • Muttley
    Én nem értem, hogy egy Skate 3 után,
    hogy merik EZT kiadni.
  • bigadam
    PS3-on van valakinek online csapata? Holnap szerzem meg a játékot és szívesen csatlakoznék! Nem vagyok béna, megvolt a skate 1 is, a SKATE 2-n platina trófeám van, szóval jól járna velem a csapat, ha létezik! Vagy ha nincs is csapat, vegyetek fel nyugodtan friendlistre, a nevem bigadam87
    Csak írjátok bele hogy skate!
  • Muttley
    Ez egy nagyon jó játék. :)
    Ajánlom mindenkinek a kemény hétköznapok után egy kicsit este és/ vagy hétvégén ellazulni.
    A trükköknek se szeri, se száma. Valósághűek a mozdulatok, kellemes az egész játék hangulata.
    2 elhanyagolható dolog contra: 1) túl sok az amerikai stílusú rock, szerencsére a zenetár a meglévő kínálatból testreszabható. 2) freeride üzemmódban a gyalogosok mindig ott sétálnak/ állnak ahol éppen vagánykodsz.

Én 8.5 pontot adok rá.
  • AntiHero
    Eladó:
    X360
    Skate 3 - 8.000Ft
    (Hibátlan, Karcmentes)
  • AntiHero

Botrányos a videók és a képek minősége is:(
  • AntiHero
    Single Payer Csapat logóm:D
  • UoNokedli
    Itt egy egész jó teszt a játékról!
  • AntiHero
    Első képem:)
  • Muttley
    Köszi.
    Multiban sajna nem nyomom.
    A singlep-ben is jó móka, annyira, h hosszú időre leköti a figyelmet?
  • red13
    Tegnap kezdtem el a játékot és hát eléggé béna vagyok. Ami érdekelne, hogy hogyan kell normálisan lendületet venni. Az addig okés, hogy felugrok egy korlátra és végig csúszok rajta. Viszont ha már valami magasabban van vagy távolabb, volt is pár ilyen feladat a fotós résznél amikor jó nagyokat kellett ugrani. Rengetegszer nem sikerült, hátrahúzom a stick-et majd gyorsan előre vagy mi a módja hogy nagyobbat tudjak ugrani? A másik meg a rámpák, ugrasztók. Ha jól emlékszem, hogy a LT vagy a RT kell nyomni a megfelelő időben, hogy magasabbra jussak. Rengeteget játszottam, de ezek normális elsajátítása nélkül rohadtul nem okés. :D Amúgy a játék hihetetlenül tetszik, főleg az a b@szom nagy terület amit be lehet járni.

Még plusz két kérdés. Az embereket ellehet valahogy tüntetni? Néha idegesítenek 1-2 feladatnál amikor oda állnak, ahol végre kéne hajtani a dolgot. A másik meg az, hogy újabb hajakat, arcszőrzetet, arcformákat fog még beadni vagy csak ennyi van? Egy kicsit keveslem...
  • HTB
    ha előző részek nincsenek meg, tartalmas szórakozás elé nézel, amíg beletanulsz az irányításba, és a feladatok is sokfélék meg szórakoztatóak szerintem

van verseny is, fotózás, filmezés stb

hc mód pedig valósághűbb fizikát eredményez, az egész egy sokkal realisztikusabb megközelítést igényel a trükkök spammelése helyett
  • Muttley
    előző részek nincsenek meg
    az angolt csak kezdő szinten mívelem, s hát a tesztek egyelőre angolul vannak
    Mi a játék célja, azonkívül h free-style elemekkel gazdagon deszkázol benne? Verseny vagy csak szabadtéren való ökörködés? Mi ez a HC mód?
  • HTB
    ha előző részek bejöttek, ez is befog

egyetlen újítás a hc mód, minden más gyak ugyanaz, bugokat is beleértve
  • Muttley
    Aki nyomta az előző részekkel, s most megvan ez is, VÉLEMÉNYT kérek a játékról.
    Érdemes/ nem érdemes? Miért?
  • HTB
    az is berendelve =)
    mondjuk nyáron a játékra szánt időmet ez a két játék fogja kitölteni
  • UoNokedli
    nekem most egy darabig még kimarad... előbb RDR lesz megvéve...
  • HTB
    mivel kedvenc maszek boltomba nem érkezett még meg, megvettem ma 576-ban
    Jason Lee egy állat :D
  • HTB
    http://xbox360.ign.com/articles/108/1088528p1.html

skate 3 review
  • MikX
    Nem megy nálam, belépek, és kiírja, h nincs elmentett képem, aztán ott az üres ablak...
    Nem menne FF-al?
  • UoNokedli
    Itt egy újabb! :)
  • UoNokedli
    lehet alkotni!
    Itt az egyik képem! Ajánlom ezt a gombot is: Click for 3D preview
  • Rasztiman
    csatlakozom ez a hc mód már nagyon kellett :D a drop is tetszik hogy majd normálisan be lehet menni egy félcsőbe vagy egy medencébe.
  • HTB
    hc mód fasza lett, vért kell szarni normális grindokért :D
    várom a fullt, rongyosra lesz tolva ez is
  • UoNokedli
    ismerősnek tűnik! :)
  • AntiHero
    Szinte ugyan az:D
  • UoNokedli
    :) hehe
  • UoNokedli
    remélem nem lesz olyan mit a 2 demója hogy lesz x perc azt vége és újra kell indítani... :)
  • Ironmask
    http://www.youtube.com/watch?v=YyANA7vU7Ow&feature=related
    a héten demó jee..
  • UoNokedli
    már várom hogy ordítozzál közben! :) pláne ha lesz benne valami kis bug!
  • Pacal17
    Poén, de azért ez már egy kicsit túlzás szerintem :D
  • UoNokedli
  • Ironmask
    nagyon várom,felőlem már akár most is jöhetne:D
  • UoNokedli