114
www.handball-challenge.com
-
#74 néztem fórumokat , idén őszre írják de nem tudom mennyire biztos ez.. -
#73 nézegettem a honlapot,de nem találok megjelenési időt a játékra :S a training campet lehet megrendelni,meg arról vannak még csak hírek :S ti nem tudtok valami konkrétabb dolgot? nagyon várom már a "teljest",ha lenne pre-order,már rendelném is,nagyon megfogott a gém,alapból szeretem nézni a kézit(most is kempelem a VB-t) -
#72 nekem meg már a loginnál kifagy -
ricsa008 #71 nekem most nem műkszik nagy nahazen kapcsolódik de a gyaksza végén nem tudja lekérni az adatokat -
#70 Én már a 2. szintet sem tudom megcsinálni.Ami eddig ment szélről,az már egyáltalán nem működik:( -
#69 arra kíváncsi leszek -
ricsa008 #68 ok
köszi!!!! -
#67 space+d -
ricsa008 #66 26án jön az újj peccs amiben lesz egy újj játékmód amiben 1-1be védekezni kell majd
am hogy kell ejteni ? lefordulás megy meg minden de átemelni nem tudom a kapust -
ricsa008 #65 passz
figyelem a forumot de nem vágom a németet -
#64 én már egy rendes meccsre lennék kíváncsi.. itt majd csak egy adott játékossal lehet az ember vagy az egész csapattal ő van? -
ricsa008 #63
Pozició gyakorlat challenge lessan a világrekord fele :D -
#62 1vs1 ellen esélytelen vagyok.Max. 3 gólt tudok lőni.Néztem videót de fingom sincs milyen billentyűkombinációval kell leforogni:( -
#61 ez az erősebbik kapusnál, a gyengébbiknek meg simán 11-12 méterről lövöldözök -
#60 én mindig jobb szélről megyek, aztán az utolsó 1,5 percbe meg megsorozom 9-10 méterről -
ricsa008 #59 nekem is max 16... de arra már rájöttem hogy oldalról a legsebezhetőb a kapus hosszú oldalra -
#58 Az szép!Nekem már baromira nem jön össze,még a közelébe sem járok:( -
#57 nekem 17 is :DD -
#56 Na,sikerült a 15 gól:) -
ricsa008 #55 ok -
#54 nekem 12 a max :D
privátba majd megadom -
ricsa008 #53 jah én most itt szenvedek a 15 gólért de 13 a max ami eddig ment :D
mi a neved meg a címed? -
#52 engem ebbe a level 2 már kikészít -
ricsa008 #51 Vidi tőlem
-
#50 egész jó:D -
ricsa008 #49 játszik ezzel valaki ? mer ha igen megpróbálhatna felvenni [email protected] címem egyre jobb a játék most már magyar nyelv is van benne -
#48 Azt már leszedtem,de már várom a full gamet ha lesz. -
ricsa008 #47 ez csak edtő program külömböző gyakorlatok vannak benne
Innen le tudod szedni a legfrissebb klienset
vannak benne ranglisták már van barát rendszer és skill fejlődés -
#46 Teljes meccset nem is lehet játszani? -
ricsa008 #45 nagyon tetszik a gém -
#44 Igazatok van. Ezt kevertem ezzel. Nem hittem volna, hogy egy időben két változatban is hasonló várható ...
-
#43 Nem jelent. -
#42 de ez még nem jelent meg
-
#41 Megjelent. :) -
#40 Mikor jelenik meg?:) -
#39 várós:D -
#38 -
#37 mire kijön már ezen is csak szaggat -
#36 de nem ám holmi hamisítványon -
geo91 #35 számítógépen el sem fut, csak lhc-n