Bemutatkozott a Sniper: Ghost Warrior

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Winrarba letölteni??? érdekes... inkább ahonnan leszedted, ott kéne a jelszavazást megtudni nyilván...
hali

winrar-ba töltöttem le a Sniper Ghost Warriort de nem tudom a winrar-hoz a jelszót😞
valaki tud segíteni az irjon a :[email protected]
elõre is köszönöm
Mondjál még mesterlövészes játékot, hadd próbáljam ki mindet <#vigyor2>

City Interactive...na attól jót nem várok
ellenben a Sniper Elite..na az jó volt😊
Gery13
a: Sniper - Art of Victory folytatásának tünik

by: the original one Gery Boro

Hegi90
ajaj snajper?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jaaaj nah.. ez csak egy fizetett hirdetés 😄
egyébként is volt már mesterlövészes játék, ami kb ugyan ezt tudta! még a neve se egyedi xD
City Interactivetol eddig meg nem lattam AAA jatekot..

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

"A mesterlövésszel azonban teljesen egyedi élményt nyújt a Sniper: Ghost Warrior. Elõször is a HUD számos érdekes és hasznos információt nyújt számunkra. A kép alján találhat a láthatóság-mérõ, mely azt mutatja, mennyire olvadtunk bele környezetünkbe. Ha ez teljesen feltöltõdik, akkor érdemes felkészülni a nagyobb harcokra, hiszen ekkor az ellenfelek már tudják, hogy ott vagyunk és minden gyanús dologra azonnal tüzet nyitnak."

Hát ez aztán nagyon egyedi...
A célzás meg légzés dolog is volt már más játékban...

Jöhet <#eljen>