7
-
wad303 #7 "pedig koránt sem kitalációról van szó."
Hát persze, ha Assenge azt mondja, úgy is van.
"Assange szavait megerősítette ugyanakkor az SKUP norvég újságíró-szervezet egyik szóvivője"
És a SKUP-nak természetesen semmi köze nincs Assangéhoz, tessék már utána nézni!
Ezek válogatás és bizonyítás nélkül bármit leközölnek, hogy is lehetne eldönteni, hogy mi az igaz közülük. -
#6 azért nem hallottál róla mert titkos:D -
teddybear #5 Nem csak a Pentagon titkairól van szó. Kiraknak mindent, amit a feltöltők beküldenek. Multik viselt dolgai, világszervezetek ferdítései, zöldek hazugságai, és egyéb szőnyeg alá söpört tények tömkelege.
Mellesleg. Milyen lehet az izlandi titkosszolgálat? Izlandon kb. 300 ezer ember élhet, és még sohasem hallottam, hogy lenne nekik ilyesmi. -
#4 ja hát állítólag április 5-én kiraknak egy videót valami légi támadásról meg újságíró gyilkosságról, gondolom ezt nem szeretnék:D -
Amergin #3 Nehogy már többet megtudjál a Pentagon viselt dolgairól, te kis mezei hangya! Hogy jössz te ahhoz? A "demokrácia és a szabadság" dicső lángjával ajándékoznak meg ők minden rabszolga népnet, de ez saaaajjjnos néha áldozatokkal jár, de "ezt az áldozatot meg kell hozni"! (pláne ha nem nekik kell azt meghozni, hanem a "felszabadítottaknak")
A Pentagonnak amúgy meg nincs mit titkolnia, hiszen ott magas erkölcsiségű emberek a becsület pajzsával és az igazságosság kardjával küzdenek az emberiség jólétéért és harmóniájáért. -
#2 Dezinfok most is jonnek ezerrel mindehonnan.. -
teddybear #1 Nem tudom, hogy mit gondoltak? Ha nyilvánosságra hoznak mindenféle csontvázat a kamrából, akkor előbb-utóbb feldühítenek egy-két hatalmast is.
De nem is ez a legveszélyesebb. Ha egy kémszervezet beférkőzne, akkor manipulálni tudná az adatokat.