3818
Táblagépek topicja
-
#340 JooJoo tablet belseje. Semmi köze egy céleszköz egyéni felépítéséhez, ez egy Pc. Ventilátor? LOL.
Ehhez képest az iPad:
(a komplett "gép" az a kis L alakú lapocska.
-
G_ArchAngel #339 Mikor iPhone 3G-ert alltunk sorba, akkor folyamatosan figyeltek arra az O2 dolgozoi, hogy mindenkinel legyen viz, udito, tea es sutemeny - ezenfelul felorankent korbementek es mindenkit megkerdeztek, hogy mit ker Starbucks-bol vagy Costa-bol.
Kis kulonbseg Europa es Magyarorszag kozott... -
#338 Csak most neztem meg: a bejarat elott dekkolo birkak (costumers) viccesek, de mekkora bulit csaptak az almasok... :DDD Ez tetszik. -
#337 Jó megértettem. -
#336 Na igen, a csordaszellem globalis jelenseg... :) -
#335 meg a nagy büdös lófaszt.
bocsánat kikeltem magamból.
de tényleg elegem van már ebből az amerika utálatból :D
én sem tartom őket a szent lovagoknak. de mi jobbak vagyunk annyival?
hát lehet egy picivel (mert azért mégis magyarok vagyunk) de azért ennyivel mégsem :D
szóval a lényeg a lényeg.
amíg pl. most márc.15-én a fővárosban száz méteres sor állt, hogy mint gyerekprogram, a gyerek a több órás sorbanállás után, egy kővel dobhasson három farönkre, hogy vajon hányat borít el, dekurvaizgibaszki
...
szóval amíg ilyenek történnek meg, addig senki ne fikázza nekem amerikát hogy ott vannak a buták :D
igen, ottis, meg ittis :D -
#334 Csak az amerikaiak ilyenek.
Mindegy, én maradok az Androidnál:D -
#333 Szerencsétlen boldog, mosolygós barmok! FUJJ!!! :D
Vannak akik még tudnak örülni dolgoknak és érteni, hogy ez egy jó poén, egy jó esemény. -
#332 Szerencsétlen emberek.....na mindegy. -
#331 Majd várjuk az Androides tabletek megjelenésekor a hasonló videókat :D
-
#330 :D Valojaban a biztos vasarlo 6 ember. 13 tervezi (majd, de lehet hogy kozbejon valami - kell a kocsiba uj ekszij, gyereknek pelenka, X-BOX-hoz uj jatek, stb), 27 ketsegek kozt van, 16 jelenleg nem ker belole (val.szeg kesobb sem, de ki tudja), 39-et meg total nem izgat. :) -
G_ArchAngel #329 szoval 100-bol 39 ember nem venne, 16 draganak talalja (tehat meg vehet, ha olcsobb lesz), a maradek meg vagy vett vagy fog venni...
Kb. minden masodik ember vesz vagy venne - ujabb zsenialis huzas volt Steve Jobs-tol
-
#328 Most komolyan, ki kíváncsi erre? Majd az eladások megmutatják az igazságot, ez mind csak bullshit. -
#327 egy pár héttel ezelőtti szavazáson meg kb 80% nem akart venni:) -
link -
#325 nagyon faszán néz ki -
(nem gondoltam volna hogy nvidiat fogok eltetni, de ez a termekuk koinnovativ... :D) -
#323 A Google optimalizálta a Gmail UI-ját ipadra.
-
#322 hát csak az adatot kell feldolgozni ami ott van, gondolom van rá valami API szerű cucc:D
hasonlót láttam már weblapon ami nem live volt, de ilyen térképes, de most nem találom -
#321 Rosszul fogalmaztam, ugy ertem hogy ez egy demo volt. Es hogy "elesben" majd hogy szerepel. -
#320 Azt írják az elején hogy "live timing and track positioning", szóval élőben fogja mutatni. Az F1.com-on már most is van ilyen live timing egyébként, bár ott nem lehet így ki-be zoomolgatni a térképen tudtom szerint. -
#319 Ez allat ha eloben is fog igy mukodni. Marvel Comics tetszik meg (mivel anno nagy kepregenyb*zi voltam... :D). -
#318 Mivel sokaknak nincs quicktime a gépén:
-
G_ArchAngel #317 akkor is megvarom a masodikat:) -
#316 Váá, F1 2010 appot nézze meg aki szereti a Forma-1-et! Beszarás! -
#315 11 app preview az Apple oldalán
Ez az elements durva. Középsuliban mit meg nem adtam volna egy ilyenért kémia órán :D -
G_ArchAngel #314 jol nyomja, nemhiaba az XMS a legismertebb magyar Apple (premium) Reseller:) -
#313 Az egyik fotója is kikerült az egyik cikk alá, és direktlinkelték a blogját is. Reklámnak nem utlolsó :) -
#312 iPass - alternatívák az iPadra.
Avagy mit érdemes venni helyette, ha nem tetszik. -
G_ArchAngel #311 Ez utan mar biztos, hogy kell nekem egy ilyen
...persze csak a masodik generaciobol, 1st gen iPhone-nal sem volt kedvem szopatni magam, ezzel sem akarom:) -
G_ArchAngel #310 Handras mar boldogan emeli magasba az uj zsakmanyat az engadget fooldalan:)
-
#309 Az Engadget korrekt (elfogulatlan) cikke: link. Kap hideget-meleget. Plusz video.
-
-
#307 http://www.ustream.tv/Engadget -
#306 Ezzel csak azt akarta mondani hogy felesleges linkelgetni ezeket az előre becsléseket. Kell várni 1-2 hetet a launch után, és majd a konkrát számokkal kell foglalkozni. -
#305 Ahány felmérés annyi féle eredmény.
Itt például az jött ki, hogy jelenleg többen fejlesztenek iPadra, mint Androidra.
-
#304 Ne tudd meg, mennyire kivancsi vagyok... :) Szamszerint konkretan mennyi azon ostobak szama, akik megveszik az elso korben ezt a vackot... :)) -
#303 HAndris elég elől áll a sorban
ha bírja az aksija nyomja majd a live streamet... -
G_ArchAngel #302 Jah, es csupa noname ceg/kiado/vallalat allt mogejuk... -
#301 Ezzel sokat nem mondtál.