3818
Táblagépek topicja
-
#380 de mikróban miért nem lehet állatot szállítani? -
#379 Nem zavar egyaltalan (amugy se erdekel ki mire b@ssza el a penzet), csak a hozza koritett fosch duma... :))) Netbookokbol is eladtak tobb milliot, ezekbol is el fognak (aktualis divat szerint). Total nem szukseges pro-nak lenni egy adott eszkozhoz de s*gghulyenek sem. -
#378 nem szallitasara, szaritasara -
#377 Most miért akarod elvárni mind a 6 milliárd embertől, aki a Földön él, hogy pro szinten értsen a számítástechnikához?
Igen, vannak olyan emberek, akik buták ehhez. Nem egy olyan huszonéves ismerősöm van (leginkább csajok), aki segghülyék a témához, egyáltalán nem érdekli őket. Miért nekik kéne alkalmazkodniuk egy eszközhöz, miért kéne megtanulniuk használni-karbantartani, amikor qrvára nem érdekli őket? Miért baj az hogy felhasználóbarát céleszközök fognak megjelenni, amit mindenki tud majd használni?
A dekstop gépek és laptopok soha nem fognak kihalni, akinek lesz rá igénye ugyanúgy tud majd gépet építeni magának. Akkor meg miért zavar hogy a nagy tömegek igényeinek megfelelő gépeket fejlesztenek? -
#376 Egész jól elvagyok a kocsimmal úgy, hogy csak vezetem és nem szerelem, remélem érted a példát. -
#375 rossz topik, egyel arrébb tessék -
#374 Ez jó? Minek kettő dolog ha lehetne egy is. -
#373 Igen. Az emberek nagyobb resze mar ahhoz is tul hulye hogy beszereljen a gepbe egy videokartyat. Pedig kb egy gyermek agyi szinvonala kell hozza. Gyerekkorban meg megy nekik, kreativak, legoznak, epitenek, felnotkorra ugy tunik kinovik es zombiva valnak. -
#372 És ez szerintem nagyon jól van így. -
#371 Najah. Azt már kibeszéltük itt, hogy a játékiparban végbement egy konzolosodás. Most kezdődik egy másik területen: olyan céleszközök, konzolok (tabletek) fognak megjelenni, amik csak webezésre, emailezésre, networkingelésre fognak használni a nagy tömegek, perifériákkal kiegészítve meg lájtos produktivitásra is. Laptopot, dekstop gépet egy idő után csak komolyabb munkára fogjuk használni, nem azokon fogjuk olvasni a kedvenc blogjainkat és híroldalainkat... -
#370 "agytalan zombikat nevelven beloluk"
Nem problémamegoldás és gányolás a gép előtt töltött idő jelentős százaléka = agyatlan zombiság? Hátőőő. -
#369 Kedves geekek, a szamitastechnika tobbe nem a ti igenyeitek szerint fejlodik (eddig se igy volt de sebaj), az iphone utan az ipad es a tablagepek sikere fogja megmutatni hogy egyre jobban magunkhoz lancoljuk a laikosokat, agytalan zombikat nevelven beloluk. Elore fogyasztoi tarsadalom! :)))) Lenyeg hogy mindenki jol le van sz@rva csak jo sok legyen a bevetel.
"nagy az isten állatkertje..."
Nagy, a kerites meg alacsony.
Odaig fog eljutni ez az agyatlan vilag, hogy az apple vackara rairjak ne dobd a mikroba. Ja, oda mar eljutottunk. Mikro dobazan mar szerepel hogy elo allat szallitasara nem alkalmas, ha vasarolok egy ruhat, taskat, stb, benne nagy betukkel a cetli: TARTSD TAVOL a TUZTOL!!! :DD
-
#368 Én is ulta-über-vérgeek voltam. Csak kinőttem. ;) Profi céleszközöket akarok, zéró baszakodással, egyetlen gombnyomásra, érintésre, sóhajra. -
#367 April 4, 2010
iPad, a Tesco 2.0 és a számítástechnika felnőttkora
"Azoknak, meg akik gyártják a fogyasztáshoz szükséges tartalmakat, programokat és szolgáltatásokat, azoknak ott van a laptop, az egyre laposabb és szolidabb asztali gép és minden más, amit eddig megszoktunk. Kedves geekek, a számítástechnika többé nem a ti igényeitek szerint fejlődik, az iPhone után az iPad és a táblagépek sikere fogja megmutatni, hogy a számítástechnikai innovációkat már nem csak a geekek igényei motiválják, sőt a véleményük erőteljesen marginalizálódik az informatika jövőjét illetően. Talán pont ez fáj most annyira nagyon."
Pontosan ugyanezt írtam itt pár napja, mélységesen egyetérek vele!
-
#366 Pénztárca kérdése az egész, van aki egy borravalónak ad ennyit poénból. :) -
#365 Na megmondjam nektek ki az idióta? :D
A 2. licitáló. 1. licit után 150e-n állt.
Na az már tényleg egy megszállot barom lehet aki képes érte 2k-t kiadni.
A zseni meg a kapcy, aki hazahoz 1 iPadet +-ban USAból, és kirakta vaterára :D
Fog ez még feljebb is menni, nagy az isten állatkertje... -
#364 Akkor majd a véglegest megnézem, egyelőre ez a dzsunkafos kategória nálam. -
#363 passatgt-t kell megerősítenem. mondja hogy az még a beta állapot miatt szaggat.
a vidi végefele másodpercenként körülbelül 5-10 oldal/másodpercel lapozgat a képek - szövegek között... -
#362 ott mond valamit hogy az még flash és azért akad vagy valami ilyesmi nem értem jól
amúgymeg beta, a véglegesre kíváncsi leszek -
#361 A szaggatós képnézegetés után kinyomtam. Hulladék. -
#360 itt találsz elég sokmindent róla :) -
#359 Jól van na most harapd le a fejem! -
#358 első 5 hsz-ben mutattam már. -
#357 Ez jónak tűnik. -
#356 akkor mi a megoldás?
fali töltövel való töltés vagy fele akkora akksi, hm, melyiket válasszuk:D -
#355 "a rendes usb-ben meg gondolom nincs annyi erő hogy nyomjon bele valamit:)"
De, maga a szabvany kepes ra (toltoport kiegeszites), akar 1.8A-el is tolja az energiat, csak nem mindegyik masina tamogatja. -
#354 -
#353 highspeed-es usb-vel lehet tölteni, csak nyilván sokkal lassabban fogja
a rendes usb-ben meg gondolom nincs annyi erő hogy nyomjon bele valamit:) -
#352 Nem is laptop... Az elem benne pedig 25 Wh, egy atlagos laptopban ~2x ekkora talalhato. Csak azt nem ertem hogy akkor miert hirdeti az Apple a honlapjan hogy:
"Charging via power adapter or USB to computer system" -
#351 Ezen miért csodálkoztok? A laptopodat sem egy másik laptoprol vagy a pc-dről töltöd, nem? Az iPad meg azért nem egy telefon vagy mp3 lejátszó, méretes akksi lehet benne... -
#350 No, akkor ez meg aktualisabb? :D
-
G_ArchAngel #349 En erre azt szoktam mondani, hogy az Apple hardver ugyanaz a szar, mint a tobbi, csak szepen van csomagolva (OSX, design)... -
#348 A zart fassagai' miatt nem kedvelem az Apple-t (USB - Univerzalis szo ismeretlen szamukra), nem is vennek toluk mast csak egyvalamit: reszvenyt... :D -
G_ArchAngel #347 a H1N1 es H1N5 is behalozta a vilagot, megsem kedveltem -
#346 "2010-ben a flash NEM MENO"
Az egy dolog, ettol fuggetlenul behalozza az egesz vilaghalot... -
G_ArchAngel #345 nem fail, csak enyhe celzas, hogy tessek megvenni a legujabb Apple gepeket:))) -
G_ArchAngel #344 flash-t en windows alatt sem eroltettem soha, s bar a leheto legerosebb iMac-em van, azon sem szivatom magam vele...
2010-ben a flash NEM MENO -
#343 Elso fail: link -
#342 Ne irj butasagokat, a JooJoo egy Atom-os rendszer, teljesen mas felepitest kovetel (Intel altal megszabott gy.k.) egy ARM-hoz kepest. Bar az Atom nem tul acelos, az ARM-hoz kepest atomeromu.. :) Tobbet fogyaszt de nem is sz@rja ossze magat flash-tol mint az iPad procija (vajon miert hagytak ki belole ezt a feature-t...). :) -
#341 hát igen, apple gépeknek még a belseje is jobban néz ki mint egy pc kívülről:D