3818
10255461851297344244.jpg

Táblagépek topicja
  • edios
    de mikróban miért nem lehet állatot szállítani?
  • Solten
    Nem zavar egyaltalan (amugy se erdekel ki mire b@ssza el a penzet), csak a hozza koritett fosch duma... :))) Netbookokbol is eladtak tobb milliot, ezekbol is el fognak (aktualis divat szerint). Total nem szukseges pro-nak lenni egy adott eszkozhoz de s*gghulyenek sem.
  • Solten
    nem szallitasara, szaritasara
  • GregSB
    Most miért akarod elvárni mind a 6 milliárd embertől, aki a Földön él, hogy pro szinten értsen a számítástechnikához?

Igen, vannak olyan emberek, akik buták ehhez. Nem egy olyan huszonéves ismerősöm van (leginkább csajok), aki segghülyék a témához, egyáltalán nem érdekli őket. Miért nekik kéne alkalmazkodniuk egy eszközhöz, miért kéne megtanulniuk használni-karbantartani, amikor qrvára nem érdekli őket? Miért baj az hogy felhasználóbarát céleszközök fognak megjelenni, amit mindenki tud majd használni?

A dekstop gépek és laptopok soha nem fognak kihalni, akinek lesz rá igénye ugyanúgy tud majd gépet építeni magának. Akkor meg miért zavar hogy a nagy tömegek igényeinek megfelelő gépeket fejlesztenek?
  • DanielT
    Egész jól elvagyok a kocsimmal úgy, hogy csak vezetem és nem szerelem, remélem érted a példát.
  • passatgt
    rossz topik, egyel arrébb tessék
  • Máté94
    Ez jó? Minek kettő dolog ha lehetne egy is.
  • Solten
    Igen. Az emberek nagyobb resze mar ahhoz is tul hulye hogy beszereljen a gepbe egy videokartyat. Pedig kb egy gyermek agyi szinvonala kell hozza. Gyerekkorban meg megy nekik, kreativak, legoznak, epitenek, felnotkorra ugy tunik kinovik es zombiva valnak.
  • DanielT
    És ez szerintem nagyon jól van így.
  • GregSB
    Najah. Azt már kibeszéltük itt, hogy a játékiparban végbement egy konzolosodás. Most kezdődik egy másik területen: olyan céleszközök, konzolok (tabletek) fognak megjelenni, amik csak webezésre, emailezésre, networkingelésre fognak használni a nagy tömegek, perifériákkal kiegészítve meg lájtos produktivitásra is. Laptopot, dekstop gépet egy idő után csak komolyabb munkára fogjuk használni, nem azokon fogjuk olvasni a kedvenc blogjainkat és híroldalainkat...
  • DanielT
    "agytalan zombikat nevelven beloluk"

Nem problémamegoldás és gányolás a gép előtt töltött idő jelentős százaléka = agyatlan zombiság? Hátőőő.
  • Solten
    Kedves geekek, a szamitastechnika tobbe nem a ti igenyeitek szerint fejlodik (eddig se igy volt de sebaj), az iphone utan az ipad es a tablagepek sikere fogja megmutatni hogy egyre jobban magunkhoz lancoljuk a laikosokat, agytalan zombikat nevelven beloluk. Elore fogyasztoi tarsadalom! :)))) Lenyeg hogy mindenki jol le van sz@rva csak jo sok legyen a bevetel.

"nagy az isten állatkertje..."

Nagy, a kerites meg alacsony.

Odaig fog eljutni ez az agyatlan vilag, hogy az apple vackara rairjak ne dobd a mikroba. Ja, oda mar eljutottunk. Mikro dobazan mar szerepel hogy elo allat szallitasara nem alkalmas, ha vasarolok egy ruhat, taskat, stb, benne nagy betukkel a cetli: TARTSD TAVOL a TUZTOL!!! :DD
  • DanielT
    Én is ulta-über-vérgeek voltam. Csak kinőttem. ;) Profi céleszközöket akarok, zéró baszakodással, egyetlen gombnyomásra, érintésre, sóhajra.
  • GregSB
    April 4, 2010
    iPad, a Tesco 2.0 és a számítástechnika felnőttkora

"Azoknak, meg akik gyártják a fogyasztáshoz szükséges tartalmakat, programokat és szolgáltatásokat, azoknak ott van a laptop, az egyre laposabb és szolidabb asztali gép és minden más, amit eddig megszoktunk. Kedves geekek, a számítástechnika többé nem a ti igényeitek szerint fejlődik, az iPhone után az iPad és a táblagépek sikere fogja megmutatni, hogy a számítástechnikai innovációkat már nem csak a geekek igényei motiválják, sőt a véleményük erőteljesen marginalizálódik az informatika jövőjét illetően. Talán pont ez fáj most annyira nagyon."

Pontosan ugyanezt írtam itt pár napja, mélységesen egyetérek vele!
  • DanielT
    Pénztárca kérdése az egész, van aki egy borravalónak ad ennyit poénból. :)
  • GregSB
    Na megmondjam nektek ki az idióta? :D

A 2. licitáló. 1. licit után 150e-n állt.

Na az már tényleg egy megszállot barom lehet aki képes érte 2k-t kiadni.

A zseni meg a kapcy, aki hazahoz 1 iPadet +-ban USAból, és kirakta vaterára :D

Fog ez még feljebb is menni, nagy az isten állatkertje...
  • DanielT
    Akkor majd a véglegest megnézem, egyelőre ez a dzsunkafos kategória nálam.
  • VRSDM
    passatgt-t kell megerősítenem. mondja hogy az még a beta állapot miatt szaggat.

a vidi végefele másodpercenként körülbelül 5-10 oldal/másodpercel lapozgat a képek - szövegek között...
  • passatgt
    ott mond valamit hogy az még flash és azért akad vagy valami ilyesmi nem értem jól

amúgymeg beta, a véglegesre kíváncsi leszek
  • DanielT
    A szaggatós képnézegetés után kinyomtam. Hulladék.
  • VRSDM
    itt találsz elég sokmindent róla :)
  • Máté94
    Jól van na most harapd le a fejem!
  • VRSDM
    első 5 hsz-ben mutattam már.
  • Máté94
    Ez jónak tűnik.
  • passatgt
    akkor mi a megoldás?

fali töltövel való töltés vagy fele akkora akksi, hm, melyiket válasszuk:D
  • Solten
    "a rendes usb-ben meg gondolom nincs annyi erő hogy nyomjon bele valamit:)"

De, maga a szabvany kepes ra (toltoport kiegeszites), akar 1.8A-el is tolja az energiat, csak nem mindegyik masina tamogatja.
  • Solten
  • passatgt
    highspeed-es usb-vel lehet tölteni, csak nyilván sokkal lassabban fogja
    a rendes usb-ben meg gondolom nincs annyi erő hogy nyomjon bele valamit:)
  • Solten
    Nem is laptop... Az elem benne pedig 25 Wh, egy atlagos laptopban ~2x ekkora talalhato. Csak azt nem ertem hogy akkor miert hirdeti az Apple a honlapjan hogy:

"Charging via power adapter or USB to computer system"
  • Tikal #351
    Ezen miért csodálkoztok? A laptopodat sem egy másik laptoprol vagy a pc-dről töltöd, nem? Az iPad meg azért nem egy telefon vagy mp3 lejátszó, méretes akksi lehet benne...
  • Solten
    No, akkor ez meg aktualisabb? :D

• G_ArchAngel #349
    En erre azt szoktam mondani, hogy az Apple hardver ugyanaz a szar, mint a tobbi, csak szepen van csomagolva (OSX, design)...
  • Solten
    A zart fassagai' miatt nem kedvelem az Apple-t (USB - Univerzalis szo ismeretlen szamukra), nem is vennek toluk mast csak egyvalamit: reszvenyt... :D
  • G_ArchAngel #347
    a H1N1 es H1N5 is behalozta a vilagot, megsem kedveltem
  • Solten
    "2010-ben a flash NEM MENO"

Az egy dolog, ettol fuggetlenul behalozza az egesz vilaghalot...
  • G_ArchAngel #345
    nem fail, csak enyhe celzas, hogy tessek megvenni a legujabb Apple gepeket:)))
  • G_ArchAngel #344
    flash-t en windows alatt sem eroltettem soha, s bar a leheto legerosebb iMac-em van, azon sem szivatom magam vele...

2010-ben a flash NEM MENO
  • Solten
    Elso fail: link
  • Solten
    Ne irj butasagokat, a JooJoo egy Atom-os rendszer, teljesen mas felepitest kovetel (Intel altal megszabott gy.k.) egy ARM-hoz kepest. Bar az Atom nem tul acelos, az ARM-hoz kepest atomeromu.. :) Tobbet fogyaszt de nem is sz@rja ossze magat flash-tol mint az iPad procija (vajon miert hagytak ki belole ezt a feature-t...). :)
  • passatgt
    hát igen, apple gépeknek még a belseje is jobban néz ki mint egy pc kívülről:D