3818
Táblagépek topicja
-
#701 "Apple announced this morning that due to strong sales of the Apple iPad, they have delayed international delivery for about a month."
Bukás lesz, már előre látom -
#700 The iPad Gets Sexy With Ryan Keely 18+ !!!
lol -
#699 Ezek az oroszok nem normálisak :D
-
#698 Felnagyított ipod touch? Ezért nem lehet tölteni usb-ről? :) -
#697 Te kotsz bele mindenbe ami nem iPad es qrvara unalmas. Nem kell tapsolni semmiert, gyengebbek kedveert: Táblagépek topicja.
Erkezo modellekrol, prototipusokrol talan nem lehet eszmecseret folytatni? Ha zavar, nezegesd a disney.com-ot :D -
#696 Nem túl magas a színvonal, úgyhogy nem erőltettem meg magam túlzottan :D
Tapsoljunk minden névtelen, nem létező, összegányolt ígérethalmaznak és kössünk bele mindenbe az iPad. Zsírmány! -
#695 Mivel a laptop laptop, nem pedig egy felnagyitott ipod touch. Az ipadot a ket akksija miatt nehezkes az USB-rol tolteni. Amugy Y kabellel gondolom megoldhato akarmirol.
#693: legyszives az infantilis kommentjeidet tartogasd magadban... Vagy ha nem megy hogy egy ertelems hsz-t kipreselj magadbol, inkabb ne eroltesd... -
#694 Miért... nincs ezzel a videoval semmi gond... szabvány usb nem tudja tölteni, és? A laptopod se a pc-dről töltöd usb-vel. Legalább tudjuk hogy a gigabyte kapcsolt :) -
#693 Nem is értem, miért nem valamelyik nem létező dzsunkafos töltését prezentálják, hisz azok tunak flash-t és 1080p-t is! -
#692 -
#691 Gigabyte: Our mobos can charge active iPads
Hat igen... Mert Gigabyte... -
#690 nem az érdekel hogy egy adott program (jelen esetben os) hogy fut el itt ott
arra vagyok kivancsi hogy az adott hardware hogy mozgatja meg amit elkepzeltek... -
#689 A nemet engadget irta hogy juliustol mar gyartogatjak (ott voltak a WePad Press Conference-n) a tomegtermeles augusztustol lesz. -
#688 Nem kötöttek rá semmit, ez amit látsz a videókon nem a készüléken fut, hanem egy PC-n, emulátorban :) Gondolom még nincs olyan szinten kész a hardware, hogy élőben demózzák. -
#687 "(debutaals juliustol):"
A videóban (#674) agusztust mondanak... -
#686 iphone-on is ment ezzel az emulátorral, szóval ez nem egy olyan nagy was ist das, de poénnak jó:) -
#685 true, true... :) -
#684 egy érintésérzékeny eszköznél pont az érintést hagyták ki a videóból
gondolom egeret kötöttek rá.
-
#683 Win. 95 is futhat az iPadon.
Az iPadon való idegen op. rendszer futtatását egy orosz illetőségű fiatalember, nevén nevezve Pavel Egorkin követte el, aki egy x86-os emulátor program (Bochs Emulator) futtatásával érte el, hogy almás masináján a Microsoft rendszere mosolyogjon vissza rá. Nem lehetett túl könnyű dolga, bár az igazat megvallva, láthattunk már hasonlót iPhone 3GS-en is.
részletek és videó
/nem kapok pénzt a tech.hu linkekért, de ezt olvasom folyton szóval ezért :D -
Monoton #682 Előbb látszódott még a másik hsz.-ban is. -
#681 Elnezest, szoval a videok:
-
#680 Ketfele valtozata lesz (debutaals juliustol):
- 16GB, WiFi, SDHC slot (up to 32GB), 2 USB port, 1366x768, 11.6" (1366x768): 449€
- 64GB, 3G (HSDPA), GPS, WiFi a, FullHD chip , SDHC slot (up to 32GB), 2 USB port, HDMI, 11.6" (1366x768): 569€
-
#679 azért ezt könnyebb kezelni mint touchpadot, ráadásul egy rendes os-on semmit nem találna meg:) -
#678 Hahh, de jo fej a neni :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jobb lenne neki szvsz egy noti, nem kene igy fole gornyednie... :D -
#677 -
#676 Hands-on nem akkor lenne, ha egy működő példányt próbálnának ki? :)
Ez jelenleg egy hardware demo volt, software / UI helyett meg egy szép rendervideo ment rajta... -
#675 első és utolsó impression :)
nem tetszik... -
#674 WePad Tablet Hands On and First Impressions
-
#673 A bullshit specifikációk helyett, pedig szeretnék már látni is valamit, hogy mire jó a többi tablet.
-
#672 Először nulla futó alkalmazással legyen sima scroll és érzékeny kijelző, utána beszélgessünk.
Hát elhánytam magam a videó első két másodpercében.
Ez értelmetlenség éltetése az a király! Most aztán meg lett alázva az iPhone! Úristen. -
#671 meizu egy elég korrekt márka, tök jó mp4 lejátszókat csinálnak -
#670 Ez fajt... Amugy mar ranezesre is borzalmas, telefont viszont eleg jol megtanultak koppintani a rizsszedok... Tudod mi az elonye amugy hogy wmv-t kezel? Meghallgathatod a kedvenc videoklipped...
Meglatjuk milyen jol masolnak tabletet... Pl. a meizu "csodaja" leginkabb a HP Slate-re hajaz szvsz... -
#669 sárgáknál sosem lehet tudni :D
"A legnagyobb poén az, hogy a támogatott formátumok között szerepel az MP3 és a WMA mellett a WMV is. Hogy ez miért poén? Mert míg az előző kettő hang-, az utóbbi videóformátum. Azért ez elég vicces: minek akarna valaki videót lejátszani egy olyan eszközön, aminek nincs is kijelzője? Mert persze azt levágták..."
részletek a tech.hun -
#668 Mit irjak oda? Evidens hogy 1024 x 768-as kijelzon nem nez az ember 1080p-t... :) Nyilvan HDMI kimenet nelkul a ficsor is ertelmetlen. -
#667 ja utánaolvastam. hdmi-n tud annyit
azmás, akkor úgy is írd pliiz legközelebb mert ez így félrevezet -
#666 1024x768 meg a 1080p az én fejemben nem fér össze -
#665 Meizu Mbook tablet gets pictured, initial specs detailed
Meizu? Ez valami kinai csoda? (Engadget: everyone's favorite clone phone maker... ) Amugy a specifikaciok kecsegtetoek: 8.4" 1024 x 768 kapacitiv, 3G, WiFi, 12h akksi, HDMI, 1080p. -
G_ArchAngel #664 Nem, nem...
Ezen alma van, tehat dragabb es szarabb... -
G_ArchAngel #663 Akkor most szamold ki mennyi haszon van egy BMW X6-on es egy KIA Sorento-n... -
#662 Az én ferrarim meg 600-al tud menni, de ugyis csak 50-el megyek vele..