3818
Táblagépek topicja
-
#741 iPad alternatívák Android OS-sel -
G_ArchAngel #740 -
#739 Dell's 7-inch and 10-inch Streak tablets leaked!
-
#738 Nem csak a mobiloknál nyomul az Android
"A várakozások szerint az Android a mobiltelefonok mellett a Tablet PC szegmensben is komoly részesedésre tehet szert, miközben az Apple a drága alkalmazások révén ad esélyt a riválisoknak." -
#737 -
#736 -
#735 :D
-
#734 Zsír
-
#733 Isteni ez a cucc, sok sikert a tobbi gyartonak. -
#732 :D
Biztos azért ugat ilyen haragosan, mert nincs rajta flash ;) -
#731 De nekem meg mindig a kezemben van es en bontottam ki :)
Egyebkent nem en vagyok a tulaj :)
-
#730 bocs, mostanra kb 40 órája nem aludtam semmit, majd holnap megpróbálkozok vele :D -
G_ArchAngel #729 DanielT irta, hogy a kezeben tartja, Ti erre racsodalkoztatok, hogy megvette - ossze tudod rakni? :) -
#728 Még most sem értem, hogy mi köze a két kommentnek egymáshoz.
Attól, hogy még kurva csini meg cuki meg minden, még semmi szükségem rá. -
G_ArchAngel #727 En is kezemben tartottam az iPad-ot egy hete - azert nem kell megvenni... -
#726 mivan vele? -
#725 Több iPad tulajdonos is beszámolt, hogy a készülék elveszíti a jelet, nem tud kapcsolódni stb. Íme a megoldás a problémára!
Néhányan észrevették, hogy különös összefüggés van az Apple iPad képernyőjének a fényereje és a Wi-Fi között. Ha teljesen le van véve a fényerő, akkor szinte egyáltalán nincs kapcsolat, de ha egy picivel is feljebb tesszük a csúszkát, akkor máris netezésre kész a tablet. Ebben a videóban láthatjuk is ezt.
folytatás és videó -
G_ArchAngel #724 640-es komment? -
#723 -
#722 utólag könnyű bármit mondani :) -
#721 Aki ezt beveszi... :D Azert van uzleti erzekem is es inkabb siman elpasszolnam jo dragan valami felnotasnak... :))) -
#720 Végül kiderült ki az igazi sznob itt :) -
#719 Odabasz. Ennyi. -
#718 Gondolom égető szükséged volt rá, ha bármennyiért megvetted volna -
#717 :D ez esetben nekem is egyet plz, jo lesz talcanak a reggelihez... ;) -
#716 Barmennyiert, nem tetel.
-
#715 Allitolag ez is amolyan szethajtogathathato-dupla-kepernyos-jatekszer lesz. -
#714 ne is, úgy néz ki van még mit dolgozni rajta :) -
#713 Toshiba cucca:
Nem kapkodjak el, allitolag ev vege vagy jovore... -
#712 Megvetted 1000 dollarert?? -
#711 Kezemben az iPad, Muhaha. :) -
#710 Megvasarolhatod akar a sogoreknal is kb 1000 dodoert...
link1, link2 -
#709 :))) -
#708 A célközönség -
#707 -
#706 Az iPad új felhasználási területe :D -
#705 Kerdesre kerdes? Remek... Nem erdekel kulonosebben mi erdekli jobban a fejlesztoket, az se hogy mennyit adnak el az ipadbol, nem nagyon erint. Teljesen mindegy mert mindket platformra rengetegen fejlesztenek. -
#704 Szerinted tényleg jobban érdekli a fejlesztőket az Android mint az iPhone+iPad? -
#703 Igy van (az Android rohamosan terjed). De mi koze ennek az iPad eladasokhoz? -
#702 Mer' a fejlesztőket jobban érdekli a Zandroid.