3809

Táblagépek topicja
-
:D
Biztos azért ugat ilyen haragosan, mert nincs rajta flash ;) -
De nekem meg mindig a kezemben van es en bontottam ki :)
Egyebkent nem en vagyok a tulaj :)
-
bocs, mostanra kb 40 órája nem aludtam semmit, majd holnap megpróbálkozok vele :D -
G_ArchAngel #729 DanielT irta, hogy a kezeben tartja, Ti erre racsodalkoztatok, hogy megvette - ossze tudod rakni? :) -
Még most sem értem, hogy mi köze a két kommentnek egymáshoz.
Attól, hogy még kurva csini meg cuki meg minden, még semmi szükségem rá. -
G_ArchAngel #727 En is kezemben tartottam az iPad-ot egy hete - azert nem kell megvenni... -
mivan vele? -
Több iPad tulajdonos is beszámolt, hogy a készülék elveszíti a jelet, nem tud kapcsolódni stb. Íme a megoldás a problémára!
Néhányan észrevették, hogy különös összefüggés van az Apple iPad képernyőjének a fényereje és a Wi-Fi között. Ha teljesen le van véve a fényerő, akkor szinte egyáltalán nincs kapcsolat, de ha egy picivel is feljebb tesszük a csúszkát, akkor máris netezésre kész a tablet. Ebben a videóban láthatjuk is ezt.
folytatás és videó -
G_ArchAngel #724 640-es komment? -
-
utólag könnyű bármit mondani :) -
Aki ezt beveszi... :D Azert van uzleti erzekem is es inkabb siman elpasszolnam jo dragan valami felnotasnak... :))) -
Végül kiderült ki az igazi sznob itt :) -
Odabasz. Ennyi. -
Gondolom égető szükséged volt rá, ha bármennyiért megvetted volna -
:D ez esetben nekem is egyet plz, jo lesz talcanak a reggelihez... ;) -
Barmennyiert, nem tetel.
-
Allitolag ez is amolyan szethajtogathathato-dupla-kepernyos-jatekszer lesz. -
ne is, úgy néz ki van még mit dolgozni rajta :) -
Toshiba cucca:
Nem kapkodjak el, allitolag ev vege vagy jovore... -
Megvetted 1000 dollarert?? -
Kezemben az iPad, Muhaha. :) -
Megvasarolhatod akar a sogoreknal is kb 1000 dodoert...
link1, link2 -
:))) -
A célközönség -
-
Az iPad új felhasználási területe :D -
Kerdesre kerdes? Remek... Nem erdekel kulonosebben mi erdekli jobban a fejlesztoket, az se hogy mennyit adnak el az ipadbol, nem nagyon erint. Teljesen mindegy mert mindket platformra rengetegen fejlesztenek. -
Szerinted tényleg jobban érdekli a fejlesztőket az Android mint az iPhone+iPad? -
Igy van (az Android rohamosan terjed). De mi koze ennek az iPad eladasokhoz? -
Mer' a fejlesztőket jobban érdekli a Zandroid. -
"Apple announced this morning that due to strong sales of the Apple iPad, they have delayed international delivery for about a month."
Bukás lesz, már előre látom -
The iPad Gets Sexy With Ryan Keely 18+ !!!
lol -
Ezek az oroszok nem normálisak :D
-
Felnagyított ipod touch? Ezért nem lehet tölteni usb-ről? :) -
Te kotsz bele mindenbe ami nem iPad es qrvara unalmas. Nem kell tapsolni semmiert, gyengebbek kedveert: Táblagépek topicja.
Erkezo modellekrol, prototipusokrol talan nem lehet eszmecseret folytatni? Ha zavar, nezegesd a disney.com-ot :D -
Nem túl magas a színvonal, úgyhogy nem erőltettem meg magam túlzottan :D
Tapsoljunk minden névtelen, nem létező, összegányolt ígérethalmaznak és kössünk bele mindenbe az iPad. Zsírmány! -
Mivel a laptop laptop, nem pedig egy felnagyitott ipod touch. Az ipadot a ket akksija miatt nehezkes az USB-rol tolteni. Amugy Y kabellel gondolom megoldhato akarmirol.
#693: legyszives az infantilis kommentjeidet tartogasd magadban...Vagy ha nem megy hogy egy ertelems hsz-t kipreselj magadbol, inkabb ne eroltesd...
-
Miért... nincs ezzel a videoval semmi gond... szabvány usb nem tudja tölteni, és? A laptopod se a pc-dről töltöd usb-vel. Legalább tudjuk hogy a gigabyte kapcsolt :) -
Nem is értem, miért nem valamelyik nem létező dzsunkafos töltését prezentálják, hisz azok tunak flash-t és 1080p-t is!