Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezek mellett a szín szerintem egy nagyon "sokadlagos" dolog :)
Bazinga!
Acer Iconia Tab 7 A1-713HD
Ipon hírek- Acer Iconia Tab 7 HD A1-713HD
acer_iconia_tab_7_hd_a1-713hd_16gb
acer-iconia-tab-7-a1-713hd-full
Get a life!
Get a life!
Pontosabban a gyártóra és a tipusára vagyok kiváncsi :) Lehet linkelni is :) Köszönöm :R
Get a life!
de még mindig ez a leginkább épkézláb termék Microsoftnéknál :)
Bazinga!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Surface pro / Surface pro 2 --> Asztali Windows 8, i5 processor
Az atom processoros windows-os táblákat (mint amilyen a Toshiba encore) én nem erõltetném, de ahogy érzed.
Bazinga!
A toshiba Encore-ra gondoltam mivel ahogy néztem ár érték arányban ez viszi a prímet.mennyire gondolom ezt jól?van nála jobb ebben az árkategóriában?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paragon.mounter
(miért nem lehet elõnézettel szerkeszteni mint más fórumokon?????)
Paragon exFAT, NTFS & HFS+
Van egy Concorde Speed 7" tabletem szeretnék rá külsõ HDD-t csatlakoztatni, a fizikai csatlakoztatást és a HDD részére plusz energiát megoldottam. Viszont a tablet nem látja a HDD-t illetve annak tartalmát. Tudom elvileg nem tud az Android külsõ HDD-t kezelni, de ha valaki mégis tudna rá megoldást azt megköszönném. Üdv
PS4 PSN: angyisz
Táblagépet szeretnék venni maximum 90 ezerért. Fontos lenne a nagyobb kijelzõ, filmeznék, facebookoznék, e-maileznék, böngésznék, olvasnék stb. rajta. Nagyon laikusnak érzem magam a témában. :(
Elõre is köszönöm a segítséget!
üdv.:
vérpistike-surfacepro
Regards,
Az újabb Android verziókat meg hagyjuk már, kipróbáltam az enyémen a 4.4-et és számomra semmit nem adott hozzá a 4.2-höz képest, azonnal ment is vissza a régi. Majd ha már 5.0 vagy 6.0-nál tartanak, akkor azt mondom talán érdemes lecserélni. De nem értem miért erõlködik mindenki, hogy ezeket a tizedes javításokat felvarázsolja a gépre. Aztán meg elárasztják a fórumokat bug reportok, ahelyett, hogy használnák a jól bevált rendszert, ami kb ugyanannyit tud.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Aki meg nem akar, annak hétköznapi használatra az alap (általában 4.2.2) Android is tökéletesen elég.
Akkor miért is ne vegyen egy jó minõségû, és gyors, szép képû tabletet?
Néha nézz ki azért a Nexus feliratú váradból, mert rosszabb vagy, mint az Apple fanok...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kar h csak mostanaban vett n7-ekre vonatkozik... Az a Qi tolto eleg elgondolkodtato lenne fel aron, foleg h telohoz is meg mas cuccokhoz is jo lenne.
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Regards,
használtan szerintem megkapod 80ért... olyat nézz ami garanciás, minden tartozéka megvan és jó állapotban van, számlával, miegymással...
esetleg Note 2
Bazinga!
Nem tudom akkor lehet csak a többi ugyanilyen képaranyú tablet nem tûnik ennyire keskenynek? Vagy tényleg a nexus 7 lett ilyen? Az én szemem zavarja, ennyi.
Semmi bajom az egy kézben tarthatóságról, de rengeteg review -ban azt pozitívumként vagy indokként hozzák fel a nexus 7 keskenységét illetõen, hogy egy kézzel át lehet _markolni_ a tabletet. Ez biztos ilyen must have feature, nem tudom :) Amúgy meg az ipad mini -it is át lehet, igaz nem annyira kényelmesen: kép
Szerintem inkább így tartunk tabletet használat közben.
Na de mindegy is :) Nekem fura a nexus 7 ezek a dolgok miatt. Nem vitatom a létjogosultságát és azt sem, hogy egy nagyon jó táblagép. A véleményem leírtam róla, nem kell ám egyetérteni. :) De hülyének sem kell nézni mást (most nem pont magamról beszélek) akinek neadjisten nem a nexus 7 a tabletek non plus ultrája :)
Bazinga!
Inkább ajánljatok nekem egy phablet-et! (ha lehet link-el is megdobhattok) Amivel tudok telefonálni, nem péklapát méretû, na de nem is mini. lehet 7"-8"-os is (nagyobb már kényelmetlen lenne), farzsebbe ~elférjen. /De ha beülök a kocsiba azért elõtte kiveszem./ Lehessen azért vele játszani is (ne 20 percig töltse a deer hunter-t), filmnézés is elmenjen 1~2 óra várakozás közben kényelmesen, ne mikroszkóp alatt szemüveggel kelljen skubizni, wifi-t korrektül kapálja, ne úgy mint egy lark freeme (ilyenem van, igaz gyerek kockul rajta a candy crush-al, meg ilyenek) de ez már nagy méretû lenne, 11"-os., vagy egy teszkós dps drím (asszony gépe, <álmaid netovábbja>álmaid netovábbja>, ez is 11"-es). De hogy egyikkel se lehet telefonálni, wifi = 0-val kb,1 game és televan, stb. Csak - .
Szóval férjen is rá valami, telefonálni is lehessen, játékok is hasítsanak, és elég ha 7-8"-os. Megbízható, nem fagy, strapabíró, kényelmes fogású, szép képû, fényerejû, akksija is tartós. És max ~80k (de ez már a plafon) beszerezhetõ.
Köszi.
De pl manapsag egy 16:10-es kepernyore azt mondani, hogy "miert ennyire keskeny" az eleg erdekes, ahogy megkerdojelezni az egy kezzel megfoghatosag ertelmet is egy kis meretu tabletnel. Szerinted megis mi az ertelmuk a nagy meretu tablakhoz kepest, ha nem pont a hordozhatosag? Igen, baromi kenyelmesen meg lehet fogni egy kezzel, egy dolog a sok kozul amin az ipad mini elhasal.
Nahat, nem jobb sebessegben a honapokkal elobb megjelent, masfel-ketszer olcsobb tablet a masiknal? De nem is rosszabb. Es masban sem. Akkor ez most kinek is gaz? :)
Felhasznaloi elmeny meg kb csak izles kerdese.
Es az aran kivul egy rakas dologban jobb az n7, tobbek kozott peldaul pont az emlitett hordozhatosagban, meg olyan "aprosagokban", mint a kijelzo szinei, a jo elrendezesu sztereo hangszorok, a kellemesebb tapintas, gps (!) a sima wifi-s verzioban, vezeteknelkuli toltes, nfc, miracast, hivatalosan nyithato bootloader, stb.
Kb olyan cucc, mint telefon kozott az n5. Mindenhez kepest jo vetel, mert nincs jobb vetel a piacon, igazabol a kozelebe nem er semmi.
Regards,
lehet, hogy ár-érték arányt nézve jobb vétel a nexus7, de teszteket nézve egyáltalán nem jobb sem sebességre sem felhasználói élményben... az ára tényleg jobb, de ha azt nem nézzük akkor egyáltalán nem jobb mint az ipad mini 2
a kínai androidos lószarokhoz viszonyítva pedig egyértelmû hogy sokkal jobb vétel
Bazinga!
Rossz tulajdonsagok... hat nem is tudom. Nem nagyon tudnek mondani semmi komolyabbat. Kezdetben voltak akik touch screen erzekelesi gondokra panaszkodtak, de azt frissitesekkel azota megoldottak, nekem meg sose volt amugy sem ilyen gond vele, sztem csak nehany rosszabbul kalibralt peldanyt erintett a dolog. Nem nagyon tudok semmilyen komolyabb tipushibarol, egyebkent ha hivatalos helyen veszed, 2 ev gari van ra, olyan hogy futar viszi-hozza (tipikusan egy heten belul) ha barmi gond lenne vele.
Belassulasnak nyoma sincs, gyorsabb mint valaha, es a jelek szerint minden frissitessel csak egyre gyorsabb lesz. Aksi eleg jol birja. Ha nem nagyon hasznalom (mondjuk napi fel orat) es foleg az asztalon hever, elmegy egy hetig, komoly izzaszto 3d-s jateknal meg max fenyeron nyilvan gyorsabban merul, ugy tippre azt mondanam hogy ilyen 4 ora alatt le lehet meriteni ha a leheto legjobban megterheled. Atlagban, normalis use-case-eknel (kozepes fenyero, bongeszgetes-videonezegetes-jatszas-ilyesmi) mondjuk olyan 8 ora kijelzoido szokott lenni nalam. De volt pl amikor pdf olvasasra hasznaltam, akkor 15 ora kijelzoidot produkalt, es amellett is volt tobb nap keszenlet.
Regards,
50 dollar kulonbseg van, es tenyleg kepes valaki egy papiron 4-szer szarabb, valosagban 10-szer szarabb kinai noname szart megvenni nulla tamogatassal, elavult/osdi/szar hardverrel, osszetakolt/szemetelt lassu/ronda/regi/szar szoftverrel?
Joga van hozza, de gyakorlatilag nincs olyan epeszu scenario, hogy egy ilyen vetel hosszu tavon barkinek megerje.
De mondhatnam az ilyen szutyok samsung tomegtabokat, amik meg dragabbak is, es sokszor kb ugyanez elmondhato rajuk (kiveve hogy noname es support mentes, kb ez minden amit fel tudnak mutatni).
Aztan meg jon a kiabrandulas, anyazas, reklamalas frissitesek utan, stb. Szoval ne vicceljunk mar.
Regards,
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
136 dolcsi
ez inkább a novo 8 minire hasonlít amit te mondasz, ami 80 dollár, ami még 20.000Ft sincs <#nevetes2>#nevetes2>
+ az ainol és a vido már elég jó minõségû tableteket gyárt. szóval én inkább megveszem kínából, amúgy is az eladó 1éves garanciát vállal rá, és nem kamu, már 17ezren vettek tõle tabletet 98%-os pozitív értékeléssel