3818
Táblagépek topicja
-
#1742 Mondjuk én ugy akarnám használni mintha egy netbookom lenne. Mindent tudjon amit a számítógép de nem annyira erősen. Tehát nem kell 20 internet oldalnak, 20 office doksinak nyitva lennie miközben a háttérben fut a crysis meg írok egy dvd-t. Megértem én ezt, de akkor is tudja amit tud a PC csak nem olyan erősen. A netbook hordozhatóság szempontjából totál elmarad a tabletektől és ez benne a lényeg.
Csak most ez a funkciója teljesen elég hogy drágán el lehessen adni a hype miatt. Az hogy valóságban mi van benne és ezt az emberek használják e az más kérdés. Szerintem várnom kell, egy farzsebbe helyezhető számítógépre amivel kiszaladhatok a retyóra olvasgatni meg filmezni miközben tölt a háttérben a legutóbbi orosz kalózkamerás halivúdi sikerprodukció ocsmány minőségben :DD -
Ptomcat #1741 Ezzel a hype dologgal messze egyetértek annak ellenére hogy pár napja vettem meg az Ipad2-met. Már vásárlás előtt tudasítottam magamban, hogy ez nem számítógép és ezért semmilyen hiányérzetem nincs használatakor. Olyan ez, mint amikor számítógépfejlesztés helyett inkább konzolt vettem játékra. -
#1740 Szerintem egy csomóan csak azért veszik mert hype, aztán alig neteznek rajta. Én tudom, hogy kihasználnám, de ezen az áron még mindig sok, hogy egy nagy kijelzős ipod-ként legyen használva. Legyen rajta GPS, ebook, torrent meg office, meg flash meg minden más amire a PC-met használom, de nem kell hozzá 450w. A pc-met akkor kapcsolnám be ha játszom, vagy HD videót szerkesztek. Másra nem...
A torrent meg nem warezre kell, mert a frissen alakult frissapuka klubbunk igy szokta megosztani a gyerekről készült első lépések videókat egymás között. :P Na ennél jobbat is kitalálhattam volna... -
#1739 ha a warez nem is elvárás a részemről.
azért egy itunes store, vagy teljes értékű android market jólenne :/ -
#1738 Éljen a magyar rögvalóság :D
Egy tabletnek csak úgy van értelme, ha megy rajta a warez... -
#1737 Van online torrent kliens is, hogy fut e tableten. Szerintem nem.
-
#1736 Nézelődtem guglin és láttam, hogy androidos tableteken elméletileg van lehetőség torrent futtatásra. Bitorrent-et láttam. Valakinek van esetleg ezzel kapcsolatban tapasztalata, mondjuk egy galaxy-n? Mert úgy már látnám értelmét ennek a táblagép mizériának, hogy netezésre, letöltésre, fölösleges bekapcsolni a 450w-os gépet és lenne utazásra is filmlejátszó, ebook meg navigáció. Mondjuk az ár még mindig drága, de ha kijönnek az újak és galaxy lemegy akkor érdekes lehet. -
#1735 [/apro]digitális tolómérőről sem hallottak még soha... -
#1734 ezek a fényképek nem magyaráznak semmit, az árnyék, a felbontás, a megvilágítás is sokat hazudhat. miért nem fotózzák oldalról?
ja hogy akkor ezen se tudna vitázni a népsereg. :D -
Nem mintha annyira számítana, mindét váz betegesen vékony, hajszálnyi különbségek vannak köztük, de azért mégis érdekes, hogy lapos felületen az iPad 2 alacsonyabb. -
#1732 Akkor most melyik is a vékonyabb?
Lehet a Júniusban megjelenő végleges változat vékonyabb lesz, de amit most demóztak, az nem volt vékonyabb a RajPed 2-nél... -
#1731 Fail. -
#1730 Hahh, tenyleg... :) -
#1729 Meg lett közben, Kno volt. :) -
#1728 Acer Iconia
Bar nem hallottam olyanrol hogy iskolaba szannak... -
#1727 "én vagyok a hülye, meg a troll"
Pontosan.
"a Gúgli csak létrehozta a "Temporary-closed-but-soon-it-will be-open-source" OS-t :D"
Az Androidra nem alkalmazhato az open source terminologia, a Google fejleszti tokegyedul, kulonbozo fejlesztok nem szolhatnak bele, az elkeszult verzio forraskodjat nyitja meg. Inkabb freewarenak tekintheto: #1711. -
lol -
#1725 pedig már megtanulhattam volna, hogy sg-n nem releváns képek vannak:D -
#1724 szerintem ez még az ipad2 előtti verzio ;) -
#1723 Tablet. Tehát mindkét oldala képernyő. :D -
#1722 laptop? -
#1721 Hogy is hívják azt a tabletet amit ki lehet nyitni, mint egy könyvet és iskolákba szánják? -
#1720 most nézem ezt a képet, akkor a 8 milis az a 9 colos?
-
#1719 :) -
#1718 Bár tudom, én vagyok a hülye, meg a troll, a Gúgli csak létrehozta a "Temporary-closed-but-soon-it-will be-open-source" OS-t :D -
#1717 Senki nem trollkodik, csak megjegyezték, hogy a 3.0 Honeycomb, így ebben a formátumban már rohadtul nem open-source, ami csak azért ciki, mert a Google az "ópen szársz" jellemét emelte ki eddig az Androidnak mindenhol, erre voltak büszkék.
Persze majd kiadják a forráskódot, tudom, meg azért nem adják mert telefonra még nincs optimalizálva. De _most_ ez így rohadtul nem open source, az az igazság. Csak ennyi a történet, senki nem izgul, meg trollkodik, csak te veszed személyes sértegetésnek, mert hőn áhított cégednek valaki be mert szólni. -
#1716 Nem vagyok, lehet hogy te kielegitened oralisan Jobs-ot 3x egymas utan, szamomra a Google csak a legszimpatikusabb az egesz gagyi branchbol, ezt nem tagadom. A vicc az hogy par ostoba egy forraskod miatt nyavajog.
Keep trolling -
#1715 Nem tagadom, néha érzem magamon hogy elfogult vagyok az Apple iránt, de azért az se semmi hogy te mennyire benne vagy a Google seggében :DDD -
#1714 Irta a Google a velvet magazinna (de inkabb mar Blikk szinvonal ala) sullyedt Engadgetnek hogy ki fogjak adni a forraskodot amint 100%-os lesz es ugy itelik meg hogy megerett a kiadasra.
"Android 3.0, Honeycomb, was designed from the ground up for devices with larger screen sizes and improves on Android favorites such as widgets, multi-tasking, browsing, notifications and customization. While we're excited to offer these new features to Android tablets, we have more work to do before we can deliver them to other device types including phones."
Please keep trolling
Yours sincerely
Google -
#1713 http://en.m.wikipedia.org/wiki/Open-source_software
Nézd meg a definíció második pontját. Ott bukik el a Honeycomb még, amíg ki nem adják a source codeját. -
#1712 XMS 120 db iPad 2-t kapott első körben. Nagyjából mindenhol ennyire vagy kevesebbre lehet számítani, aki nem akar 1-2 hetet várni rá az jobban jár ha ma-holnap megveszi valahol, szerintem a hétvégén el fogják kapkodni az összeset. -
#1711 By Sean Hollister from Engadget. Csak egyet tudok erteni az egyik kommentelovel: ugy tunik Sean Hollisternek es par trollnak meg mindig nem sikerult ertelmeznie az open source jelenteset. -
#1710 Ehhez még:
"RIM will launch two optional “app players” that provide an application run-time environment for BlackBerry Java apps and Android v2.3 apps. These new app players will allow users to download BlackBerry Java apps and Android apps from BlackBerry App World and run them on their BlackBerry PlayBook." -
#1709 "Google says it will delay the distribution of its newest Android source code, dubbed Honeycomb, at least for the foreseeable future. The search giant says the software, which is tailored specifically for tablet computers that compete against Apple’s iPad, is not yet ready to be altered by outside programmers and customized for other devices, such as phones."
Nyílt platform, heló, mi? -
#1708 viszont ha a többiek is tartják ezt az árat, akkor van esély arra hogy a következő generációk már olcsóbbak lesznek:) -
#1707 Mondjuk ez szerintem sok egy 7" tabletért, pláne az új 10" Galaxy Tab árai után. -
#1706 Vagyis de: USA-ban Április 19. -
#1705 Közben, 7 hónappal az első bejelentés után, kikerültek a BlackBerry PlayBook árai is:
"$499/$599/$699 for the 16/32/64GB WiFi model, the same as iPad 2"
BestBuynál már elő lehet rendelni kint, konkrét megjelenési dátum még nincsen. -
#1704 Az Engadgedtol vettek az info-t gondolom, ott (is) irtak. -
#1703 Az elsőre is azt hazudták eladtak több milliot.. aztán kiderült csak a boltokban van több millio, eladni nem adták el őket :) Mondjuk ennek már több esélye van, azért csak belátták, hogy kell az a 10-es méret, ez a zsebbe dugdososdi nem megy...