Táblagépek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Network
2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE) : 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
3G (HSUPA 5.76Mbps, HSDPA 7.2Mbps) : 900 / 1900 / 2100 MHz
OS
Android 2.2 (Froyo)
Display
7.0 inch TFT-LCD, WSVGA (1024 x 600)
Processor
Cortex A8 1.0GHz Application Processor with PowerVR SGX540
Camera
3 MP Camera with Auto-Focus and LED Flash
1.3MP front camera for Video Telephony
Value-added
Features
Android Market™ and Samsung Apps for more applications and contents
Readers Hub, Media Hub* , Music Hub*, Social Hub
*Availability will be decided by market preference.
Adobe Flash 10.1 player support
Full HD video playback, Thinkfree Office, Swype, Hybrid Widget
Connectivity
30 pin connector
WiFi 802.11n / BluetoothŸ 3.0
Sensor
Gyroscope sensor, Geo-magnetic sensor, Accelerometer, Light sensor
Memory
16G / 32G internal memory with up to 32G external memory slot
RAM: 512 MB
Size
190.09 x 120.45 x 11.98mm, 380g
Battery
4,000mAh (7 hour movie play)
Na es vekonyabb mint az iPad... <#smile>#smile>
Saor Alba
vagy egy minõségibb netbook-ja / laptopja.
azok számára csak egy plussz kütyü a sok közé, számomra viszont a laptop hordozhatóságát váltaná ki.
u dont have to listen anybody else but me
egy drága telefonra vigyázni kell, és ha mindig nálad van akkor a kockázat is nõ.
pl. bmx-ezek, akkor is kell telefon ha akármi van. de elesek mivan, így egy jó kis olcsó nokia, aluházas, akármit csinálok kibírja, ha mégsem akkor is csak pár mátyás király bánta. ezért nincs okostelefonom.
laptop-om szintén nincsen, hiszen itt az asztalim ami nagyon gyors és okos és szeretem és munkára lett kialakítva az egész környezete meg minden.
de mégis kéne valami amin internetezhetek ha úgy adódik, ez meg ideális rá. és lényegesen praktikusabb mint egy netbook. lehet hogy annyit tud mint egy telefon de az én telefonom nem tud ennyit, ráadásul könnyû, gyors, lényegre törõ.
és most mindegy hogy samsung vagy nem. nekem ezért kell. hogy ha elmegyek otthonról valahova általában (szóval nem bicaj, buli stb. ahol a telóra nem tudnék vigyázni) akkor berittyentem a táskámba (ami mindig van nálam) és probléma áthidalva 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ekkora méretben még megmarad a hordozhatósága.
(ez 15centit jelent ugyebár)
nagyobbal már nehezebb császkálni,
nomeg ez csak 380! gramm az sem mindegy ám hogy mekkora súlyt kell tartanod.
nem olyan pici ez
(a videó korai fázisú készülékkel készült)
nomeg, a többi valamire való gyártó is a 7" környékét célozta be.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A Samsung ma végre hivatalosan is bemutatta a várva-várt tabletet. Mi már korábban is írtunk róla többször is, szóval most kábé összefoglaljuk, mit is tudunk - a pontos idõn kívül.
A Samsungék "smart media device" néven emlegették a Galaxy Tab-et. Ha le akarnánk fordítani, akkor ez okos média eszköz lenne, ezért inkább mégsem fordítjuk le.
Cortex A8 1 GHz-es processzor ketyeg az eszközben, ami 512 MB RAM-ot kapott, a belsõ memória pedig - valószínûleg a pénztárcától függõen 16 vagy 32 giga, de microSD kártyával bõvíthetõ.
A héthüvelykes TFT-LCD kijelzõ felbontása 1024x600, magának a készüléknek a méretei pedig 190.09 x 120.45 x 11.98 milliméter. És mindössze 380 grammot nyom!
Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy Android 2.2 fut rajta, és van beépített wifi és 3G. Az akkuidõrõl annyit tudunk, hogy a Samsung szerint 7 órán keresztül bírja a filmlejátszást. Ja, és két kamera is van rajta: a hátsó 3 megapixeles, autofókuszos, LED-vakus, az elülsõ pedig "csupán" 1,3 megapixel, de a videochateléshez talán ez is elég lesz.
A koreai gyártó a Vodafone-nal közösen mutatta be a Galaxy Tab-ot, és elvileg októbertõl a legtöbb európai vodafone-os piacon lehet majd kapni. (Azt még mindig nem tudjuk, mennyiért.)
Most hogy ott van mögötte és a WebOS mögött a temérdeknyi pénz (HP) szerintem nagyon erõs iPad konkurenst fognak létrehozni.
Persze ezt tudhatják Cupertinoban is, és tuti gõzerõvel dolgoznak már az iPad 2-n.
de ez már jó lehet, csak mire kijön, addigra lesz ipad2, és megint sehol nem lesz...
Raadasul mar a HVG is kesziti az iPad kompatibilis magazinjat...
http://gaborszantai.co.uk/
A tuzo napon hagytak a gepeket es bepereltek az Apple-t miutan az iPad biztonsagi kapcsoloja lekapcsolta a keszulekeket, kifogasoltak, hogy az Apple felrevezette oket, mert ugy hirdettek az iPad-ot, amivel ugy lehet olvasni, mintha igazi konyvvel tennek. Csakhat a strandon barmilyen forrosagban lehet konyvet olvasni, mig az iPad lekapcsol egy bizonyos hofok felett.
Es akkor most megint az iPad a szar?
de lényegi infótartalmuk vagy hírértékük nulla.
vagy írjam be naponta hogy
"x is bejelentette y táblagépét karácsonyra. ami z-t tudja"
kábé ennyi van.
ja meg túlmelegedõ ipadek.
meg várva várt meego meg a tegra2-es csodák.
REAL MADRID
Webos 2.0 jön még az idén.
Úgy néz ki jön mégis a Win7-es tábla, de csak vállalati ügyfeleknek. A "konzúmereknek" sztem WeobOS 2-es tablet jön majd.
Hm.
toshiba, de kétképernyõs dolog. jópofa. sõt nagyon jó. 😊
kérdés meddig / mennyire gáz a UI érintõzve :/
REAL MADRID
Saor Alba
de okés akkor ne áruld el 😄
Az újságok, könyvek, fényképek, játékok, az egész mûködése... a 80 éves nagymuterom nevetett miközben tapogatta, próbálgatta.
Ezt jelenleg SEMMI más nem tudja elérni.
nagyon olcsón ad alacsony minõséget.
és bizony sokaknak (fejlõdõ országok) ez már bõven elég.
nem gagyi bóvli akármizé szerintem. olcsó de egyszerû 😊
bocs hogy ide írom le a kérdésemet,reméltem hogy itt választ kapok
nem tudjátok,hogy a billentyûzeten melyik gombok lenyomásával tok bekarikázott R betût tenni?kösz a segítséget😄