107
Battlefield Bad Company 2
-
#107 Én sem láttam eddig egyet sem sajnos. -
#106 Én is pont ugyanebben a cipőben járok, csak nem nagyon találkozok magyarokkal :/ -
#105 Szia.Én eddig pc-n játszottam,most ps3-on is tolom. -
#104 Már senki nem játszik BC2vel? :) 2010 december az kicsit extrém :) -
#103 nekem megoldodott!
gépről regeltem eare egy accountot és azzal beengedett. -
Landor #102 xbox topikban kérdezzétek meg, sztem azt többen olvassák.. :) -
#101 Heló, nem tudjátok, hogy hol lehet venni vip kódot, ha használtam vettem a játékot? És ha valahol lehet, akkor az mennyibe fájna? -
#100 Hali!
360-as gondunk lenne, próbálunk bfBC2ben accountot csinálni, de folyamatosan azt írja, hogy failed, mi lehet a baj? Más emailre azt irja, hogy invalid email...
Megőrülünk -.- -
#99 legalább írni tanulj már meg -
nagyizsak #98 te meg egy kis sznob gyermek,akinek anyuka apuka mindent megvesz.meik a jobb? -
Landor #97 te egy nagyon rossz vicc vagy -
nagyizsak #96 kijavitom magam 600000 hejett 'csak' 400000ft volt.Landor hol elsz bazmeg?:) szerintem en jobban tudom,h itt mi mennyibe kerul:)latom ,neked is jo kis rendszered van.biztos anyuci es apuci megvette neked,mert ojan jo kisfiu/kislany voltal.penzben sokkal jobban megeri sztem kifizetni a DoboZ-t,mint egy qrva PC-t. -
Landor #95 te egy rossz vicc vagy -
nagyizsak #94 UI:az emberek tobbsege sztem mostmar vagy slimet vesz,vagy ha arra nem futja ,akkor arcadot
slim ara:1300-1600lej(nalunk)
arcade ara:850-1000 lej kozott mozog(ezis nalunk) -
nagyizsak #93 sokan mondjak,h konzolon igy meg ugy levannak butitva az fps-ek.NA kEREM SZEPEN,egy PC-s uljon le egyszer egy XdoboZ ele,s jacodjon BC2-t.s utana nyavajogjon,h itt konzolon minden mien konnyu..+paran itt probaljak bizonygatni,h annyi penzert,amennyiert XdoboZ-t veszel,siman veszel egy gepet is.eeeh...nalunk itt Erdelyben lejben egy EliT DoboZ 1300-1000 lej kozott mozog9attol fugg,hol veszed),s egy jobbacska gep,amin csak futna(minoseg nelkul) a GTA 4 2000 lejnel kezdodik.egyik ismerosom tavaj vett gepet kb 6000 lejert(ezt atszamitom:600000ft),s aztmondja,par ev mulva mehet a kukaba.sztem az XdoboZ-t nem fenyegeti ien problema.hacsak...ha nem dobjak ki a 720-ast,s hirtelen abbahagyjak a 360-asra gyartani a gameket,s minden 720-ra lesz gyartva(>.<).osszegzeskepp:a PC-sek FOGJAK BE A POFAJUKAT,ES HUZZANAK EL A KONZOLOS FORUMROL -
nagyizsak #92 hm..asszem eltevedtem,vki mutasson egy bad company2-s szobat >.< -
Landor #91 a mellőzés azért mert valszleg az ottani olvasók többsege pc-s, a konzolosok meg pusztán előítéletből nem mennek már be egy "pc-s" topikba.. -
ktomi22 #90 hat pedig sajnos ha ott felteszi valaki a kerdeset, altalaban mellozik, vagy lemondjak a kozolokat.. -
Landor #89 A már meglévő BC2 topik nem csak a PCseknek szól.
Nem azért nem nyílt még konzolos topik a játéknak, mert nem gondoltunk rá, hanem az elmúlt hónapok során nem láttuk értelmét.
Nem egy és nem két konzol vs pc flémet folytottam már el a topikban, de egyáltalán nem jellemző a Battlefieldes közösségre az a nagy konzol útálat. -
#88 Valóban elkanyarodtunk a BC2-től. :D
De egyébként ha a BC2-őt nézzük, ahhoz egy olyan proci kell ami ma kb 30ezer forint. (Jó vidikarival (40kHuf) a lehető legfullosabb grafikán megy. :O) -
#87 Ha lehet,akkor én témába vágót kérdeznék. Olyan problémám van,hogy a BF BC 2 szerver ledob,de folyamatosan. Előfordul,hogy játszom 2 órát és semmi gond,majd 2 percenként "connection lost". A neten több helyen olvastam,hogy az EA dolgozik a problémán,de mást nem találtam. Valakinek esetleg hasonló gond,esetleg megoldás? Ja a platform XboX Live. Köszi -
#86 nagyon szépen fut a srácnál, aláírom, de:
- mennyi volt egy Q6600/Q9xxx a játék megjelenésekor - még egy phenom2 X4 is 30k körül van manapság :/
- miért vegyek négymagost, ha a gta4-en kívül sehol nem használnám ki? ne, ez kérlek a lehúzás :) (de aláírom, hogy egyre több játék használja)
egy jó pécén természetesen szebb a játék, ez nem kérdés, de azért amikor 2008 nyarán megláttam a játékot boxon, hááát, az odavágott rendesen :)
nagyon messze járunk már a topik témájától :)))
#84: te beszélsz "faszságokat", nagy kár volt idehozni az egész konzol vs pécét ... a bad company konzoljáték, amit kihoztak pécére is (a korábban már beígért bf3 helyett - na, az PC játéknak készült (volna?)). ha ott megy a rinya, h nincs fekvés, mért konzolosították (szerencsésebb szóval: mért kommercializálták, árkádositották), még valahol megérteném ... -
#85 nem vagyok szent, bár a gta4-et megvettem boxra, aztán az első kieget is, aztán a lemezes tónist is, amit viszont eladtam a francba, nem bírta a lelkem, hogy a motoros kieg 2x van meg... buktam rajta egy kemény ezrest :)
konzolon nagyonis élénk használtpiaci kereskedelem folyik a játékokkal, pécén egy mai játékot megveszel, aktiválod egy steam/live accountra és pápá, eladni kb lehetetlen.. használt, szériaszámos játékot venni szintén necces, azok sem "pörögnek"
(a +7-8 ezer a konzolos játékért pedig tulzás, egy bfbc2 pl 2 ezressel volt drágább, az átlag olyan +10font, azaz 3ezer ft) -
#84 De fasságokat beszél. :C
Egyébként meg egy xbox360 is még édeskevés...
-
n3whous3 #83 jó de most ne legyünk annyira erős pcsek, egy proci édeskevés. De egy kisebb igényű proci még mindig kijön olcsón és már 4 mag és még vehetsz pár hardvert. -
#82 Egy xbox 360 árából kérlek szépen ha jól látom egy olyan jókis Core2Quad, Q9550, LGA775, 45nm, 12MB, 2,83GHz, 1333MHz -ot lehet venni. Namost a jutubon ittegy vidi:
Ebben egy olyan proci van ami már kifutóban van és olcsóbb mint egy xbox360... Mellesleg egészen véletlenül nem szaggat sőt, az az igazság, hogy mivel veszi folyamatosan FRAPS-al... gondolom ki tudod majd találni hogy dehogymerhogy igazából a fraps gyorsítja a játékot meg ígenvaze hogyde izébigyó ésatöbbi...
MÁS:
Szerinted itt az XBOX grafikája mennyivel jobb a PC-sénél? -
n3whous3 #81 Amúgy csak tegyük fel, hogy nem warezosok vagytok a konzolon. Ha így van, akkor kapásból játékonként +7-8 ezret kifizethetsz, mint PC-s verziókra. Ha minden 2 hónapban veszel egy játékot, az 48 ezer forint kiadás is lehet. 2 év eltelik és vehetsz ebből procit, memóriát, esetleg, ha kell alaplapot. Meg VGA-t, ha épp az kell. Na hol is van akkor az a bizonyos konzolos előny, hogy X évig jó lesz a géped rá és "nem kell újítani gépet"? -
#80 tehát egy xbox árán inkább egy négymagos core quadot kellett volna vennem?
_engem_ ne nézzenek _teljesen_ hülyének ... (mert azért hülyének vagyok nézve, hiszen magam is konzumálok pécéhardvert - bár le tudnék állni. ha az ms nem lenne ekkora geci konzolfronton, sikerült is volna...) -
#79 "de ez még mindig jobb, mint amit a pécémen tapasztaltam ... "
Egyéni probléma, tudod a PC és PC között nagyobb különbség van mint konzol és konzol között.
Ámde mi számít átlagPCnek ma? -
#78 ne tereljek ??? :D a játék topikjában?! te is és én is végig erről a játékról dumáltunk ... egy korábban konzolexkluziv cím folytatásáról, amit konzolra alakitottak, majd valamiért a folytatást kidobták a pécéseknek is, mire ők (ti? :D ) fel vagytok háborodva, h konzolos ....
röhej -
#77 Nem a Bad companyről beszélek ne tereld arra a szót.
A Battlefielről beszélek mint játékról. -
#76 És ezt honnan szedte? -
#75 Ember te hülye vagy?
BF: Bad company = BF1942?
BF: Bad company2 minek a folytatása? a pécés bf42-nek? -
#74 hátpedig terepen akkor is 30fps körül megy a gta4, ha te nem hiszed el vagy nem érzed, hogy annyival ment volna nálad :) (az extrém eseteket kivéve, amiből azért akadt bőven, szoszo)
de ez még mindig jobb, mint amit a pécémen tapasztaltam ... meg amit géjtóni közben tapasztaltam volna :) -
#73 Ember te hülye vagy?
Mondom "Jah, BF mint konzoljáték."
A BF kurvára nem a Bad companyval kezdődött hanem a Battlefield 1942-vel, tudom azis konzoljáték volt... -.- -
gyuri12 #72 Nekem hiába mondod, azt tudom,hogy nálam szaggatott,elég rendesen.:)
"Hiszem ha látom!" -
#71 A konzolos eladások mindig sokkal magasabbak voltak, mint a PC-sek. -
ktomi22 #70 25-30fps van xboxon hidd csak el :) ;) -
gyuri12 #69 Csuda egy Xboxod lehetett,ha 25-30 FPsed volt. Nekem annyi volt,ha épületben álltam és néztem a falat.
És ne az átlag PC-t nézd,hanem hogy Csirkének milyen van. Vele beszélsz,hozzá igazodj, ne máshoz.(Aztán lehet,hogy Csirkének is átlag PC-je van,akkor meg bocs) -
#68 cod6 eladások
4% pc...