764
-
#84 O.K. lesz ez, köszönjük.
:)
Ha vannak további fejlemények, várjuk.
-
strebacom #83 Tudom...hogy képben vagy csak ökörködtem volna, de sajna most láttam hogy a smiley lemaradt....bocsánat....
-
#82 Ez így első hallásra sirályul hangzik. :)
Köszönet! -
#81 Megpróbálom :)
- A fizika valósághű, arcade, vagy valahol a kettő között?
Egyelőre azt mondom, hogy a kettő között van. Annyira kötött, a játék eddig, hogy néhány lövöldözésből nehéz megmondani.
- Mennyi a várható játékidő?
16 küldetés, 8-10 óra játékidő
- Mi idézi elő a "Bullet-time" lövéseket? Csak fejlövések vagy más is?
ha megnyomod a bullet time gombot, lelassul minden, de csak ha fejlövés van, akkor mutatja a lövés útját
- A június vége kiadási dátumot tartja CI?
ha tartják is mi még magyar verziót nem láttunk, szóval lehet, hogy 1-2 hét késés várható majd idehaza ha túl későn kapjuk meg
- Megoldották-e az egy lövéssel több gyilok kérdést?
Igen az első pályán mesterlövész puskával 1 lövéssel 2 embert leszedtem
- Kaliberfüggő, találati pont függő vagy egyik sem?
erről nincs infóm
- Miért döntöttek az AS50, MSG90, SR25 és SVD Dragunov fegyverek
mellett?
nincs infóm
- Letölthető tartalomként M82, M95, M99 várható-e a jövőben?
megkérdezem, de a City-nél eddig erre még nem volt példa. Sajnos még a patchek is akadozva jönnek.
+ még annyi: a demó pályákból mennyire jön át sniper hangulat: "rejtőzködsz - a legmegfelelőbb pillanatban lősz - ha felfedeznek pucolsz, különben meghalsz"-feeling?
Lényegében igen. Ha jól elbújsz simán elmennek melletted. De ha zajt csapsz felfigyelnek és keresik az okát. A lövések elég fájdalmasak, hamar lemegy az életerő megfelelő szinten.
A demó első pályáján ha kiszúrnak megszólal a riadó(!) és kezdheted előröl. -
#80 Hagyd. Nem tudja szegény fiú, mit beszél. :)
A #72-re viszont amennyire csak lehet válaszolhatnál.
+ még annyi: a demo pályákból mennyire jön át sniper hangulat: "rejtőzködsz - a legmegfelelőbb pillanatban lősz - ha felfedeznek pucolsz, különben meghalsz"-feeling?
#78: Tényleg (!) sevenM-es. -
#79 Örülök, hogy ennyire képben vagy arról a cégről, ahol már 6. éve dolgozom. Nagyon kíváncsi lennek kiről van szó :) Azt tanácsolom nézd meg az eddigi bejegyzéseimet a fórumok között, hátha átérték amit írtál.
Megnyugtatásként küldök egy fotót a saját profilomról:
-
strebacom #78 "Részleteket nem árulhatok el, de hamarosan megosztom veletek saját tapasztalatomat."..Na ne dumálj....wazze....most má mehet a szöveg.....NE HIgyJETEK NEKI KAMUZIK AZ ARC......nekem van egy haver a sevenM-nél és azt mondta teljes hirzárlat van.......Fake a csakó......
És lehet k..... is.... hehe....................................................................... -
#77 Ez totál badarság. Biztos MEGINT elírták a rendszerkövetelményt. -
#76 remélem ez csak vicc forrás
SYSTEM REQUIREMENTS:
Processor: 1.6 GHz CPU
RAM: 512MB or more
Disc Drive: DVD-ROM drive
Hard Drive: 2GB or more free space
Video Card: ATI Radeon 8500 or GeForce3 class gfx card (or better recommended
Sound Card: 16-bit DirectX 9 compatible sound card
Input Device: Keyboard, mouse, joystick and/or game pad -
#75 Az 5000 forint egész alacsony ár!Kíváncsi vagyok ezért milyen játékot kapunk,remélem ezt a demót kiadják majd a játékosok számára is. -
Köszi és várjuk további fejleményeket. -
#73 Sziasztok,
Részleteken tényleg ne mondhatok, de a demóról kialakult véleményemet leírom:
2 pályából áll, egy nappali és egy éjszakai, melyek összese 30 perc alatt abszolválhatók. A Chrome Engine 4-es motor szépen muzsikál, szerintem jól néz ki, szóval ez már nem az a gagyi City-s anno használt technológia. Sajnos azonban hiába húztam fel fullra a grafikát az árnyékok olyanok voltak, mintha fűrésszel vágták volna. A grafikába az ő szintjükön azt hiszem csak igazán szőrszálhasogatása lehet belekötni, bár pár buggal találkoztam, de ezeket már a videóban is láthattátok (átmegy a karakteren a fű stb.)
A mesterséges intelligencia: a katonák végre reagálnak ha lelövik a mellettük álló másik katonát (City-nél ennek is kell örülni). De ennél többet nem tudtam leszűrni belőlük. Hogy miért? Mert sajnos a demó nem adott többre lehetőséget. Arra azért kíváncsi lennék, hogy egy jó kis dzsungel harcben, hogyan próbálnak becserkészni.
Mind két pályát a mesterlövésszel kell megoldanunk. Ha túl nagy zajt csapunk azt egy csík felfelé kúszva jelzi. Távcsőbe nézve a szokásos lélegzett visszatartást és bulett time effekt látható, ami a fejlövéseknél kifejezetten tetszetős.
Röviden a kérdésekre válaszolva:
magyar feliratos lesz, 4990 lesz a Fogy. ár
Aki ismer tudja, mennyire nem szerettem tesztelni a City-s játékokat és nagyon rossz véleményem volt róluk mindig. Ez a demó nem tükrözi, mennyire lesz igazi mesterlövészes játék, de ettől függetlenül, mai hasonlattal élve látszik az a bizonyos fény az alagút végén. Nekem elsőre tetszett, 2x végig is vittem.
és még valami: biztos sokan tudjátok (tőletek elnézést kérek), de aki nem tudja annak elárulom. A City-nek semmi köze ahhoz a "Mesterlövész" játékhoz. Sokan összemossák, de az egy Mirage nevű cég játéka volt és a Cenenga adta ki.
A megjelenés dátumát nem tudjuk, de, amint lesz valami jelzem.
üdv,
-
#72 Szia!
Várjuk a tapasztalatokat, emellett
- A fizika valósághű, arcade, vagy valahol a kettő között?
- Mennyi a várható játékidő?
- Mi idézi elő a "Bullet-time" lövéseket? Csak fejlövések vagy más is?
- A június vége kiadási dátumot tartja CI?
- Megoldották-e az egy lövéssel több gyilok kérdést? Kaliberfüggő, találati pont függő vagy egyik sem?
- Miért döntöttek az AS50, MSG90, SR25 és SVD Dragunov fegyverek mellett?
- Letölthető tartalomként M82, M95, M99 várható-e a jövőben? -
#71 Szia,
Mivel mi meg nagyon várunk egy modern jó (!) Sniper játékot ezért sirály, h benéztél és nagyon várjuk a demo tapasztalataidat. :) -
#70 ha rossz is gondolod mondja, hogy áá rossz nehogy megvegyétek? :D -
xido #69 Jaja...hogy tipikus City Interactive-ra számítsunk,vagy végre letesznek valamit az asztalra is,főleg ilyen témával:) -
#68 Magyar felirattal or not? -
#67 Annyit azért elárulhatnál ,hogy pozitív, vagy negatív a tapasztalat? Egyébként az áráról mit lehet tudni, náluk mennyibe fog kerülni? -
strebacom #66 Köszi szépen elöre is..
-
#65 Sziasztok,
Mivel mi adjuk ki a játékot én már próbáltam egy 2 pályából álló demó verziót most csütörtökön. Részleteket nem árulhatok el, de hamarosan megosztom veletek saját tapasztalatomat.
üdv, -
#64 Nemhogy demo, de teljes hírzárlat.
-
jazzkifli #63 Egy demot én is várok már nagyon... -
#62 Az a hír, h nincs hír.:-) Pedig csak 1 videót kéne összedobniuk és felküldeni a tube-ra. Ez nem kerül pénzbe és kürtölnék világba mindenhol. De nem. 1 hónappal a megjelenés előtt nuku közelebbi info.
-
#61 -
#60 Csináltam a topicnak bannert.
-
#59 Vagy inkább azt, h a sniper téma (pláne, ha a fizika is jó lesz) nem mainstream.
Legalábbis ebben bízom, hogy ez az ár oka. :-)
Nagyon sok a John Rambo stílusú nemmi nősít emmilyen :) FPS felhasználó. Ez a játék meg talán inkább valósághű lesz. Remélem.
-
#58 Most nézem az amazonon 29-et írnak és 30 dolcsis árat, ami ugye egyből azt jelenti ,hogy nem A kategóriás játék lesz, vagyis majd ehhez mérten kell vizsgálni és értékelni. -
#57 Június legvége, elvileg 28, ha igaz. -
#56 Engem az érdekel, hogy mikor fog kijönni a többi majd utána. :) -
#55 Jól elbeszélgetek magammal ;)
4 screenshot:
Sniper_1
Sniper_2
Sniper_3
+1:
-
#54 -
#53 Ez a 4 féle mesterlövész puska lesz benne (csak):
-
#52 Jó lesz ez érzem :) -
#51 -
#50 Exclusive Multiplayer Debut Trailer -
#49 #29
Állítólag. -
#48 Legyen igazad! -
#47 Elhalasztották?:S Mikorra? -
#46 Ne szuggeráld, mert bejön. :)
Remélem nem poénból halasztották el a kiadást.
ITT teszi közzé a CÉG MAGA a FRISS infokat ELSŐ KÉZBŐL.
-
#45 Call of Juarezben is volt fás erős rész igaz nem ilyen szintű dzsungel.Nem kell félni!