764
  • TitaniumRR #84
    O.K. lesz ez, köszönjük.
    :)

Ha vannak további fejlemények, várjuk.
  • strebacom
    Tudom...hogy képben vagy csak ökörködtem volna, de sajna most láttam hogy a smiley lemaradt....bocsánat....
  • Muttley
    Ez így első hallásra sirályul hangzik. :)

Köszönet!
  • vandyke
    Megpróbálom :)

- A fizika valósághű, arcade, vagy valahol a kettő között?
    Egyelőre azt mondom, hogy a kettő között van. Annyira kötött, a játék eddig, hogy néhány lövöldözésből nehéz megmondani.

- Mennyi a várható játékidő?
    16 küldetés, 8-10 óra játékidő

- Mi idézi elő a "Bullet-time" lövéseket? Csak fejlövések vagy más is?
    ha megnyomod a bullet time gombot, lelassul minden, de csak ha fejlövés van, akkor mutatja a lövés útját

- A június vége kiadási dátumot tartja CI?
    ha tartják is mi még magyar verziót nem láttunk, szóval lehet, hogy 1-2 hét késés várható majd idehaza ha túl későn kapjuk meg

- Megoldották-e az egy lövéssel több gyilok kérdést?
    Igen az első pályán mesterlövész puskával 1 lövéssel 2 embert leszedtem

- Kaliberfüggő, találati pont függő vagy egyik sem?
    erről nincs infóm

- Miért döntöttek az AS50, MSG90, SR25 és SVD Dragunov fegyverek
    mellett?
    nincs infóm

- Letölthető tartalomként M82, M95, M99 várható-e a jövőben?
    megkérdezem, de a City-nél eddig erre még nem volt példa. Sajnos még a patchek is akadozva jönnek.

+ még annyi: a demó pályákból mennyire jön át sniper hangulat: "rejtőzködsz - a legmegfelelőbb pillanatban lősz - ha felfedeznek pucolsz, különben meghalsz"-feeling?
    Lényegében igen. Ha jól elbújsz simán elmennek melletted. De ha zajt csapsz felfigyelnek és keresik az okát. A lövések elég fájdalmasak, hamar lemegy az életerő megfelelő szinten.
    A demó első pályáján ha kiszúrnak megszólal a riadó(!) és kezdheted előröl.
  • Muttley
    Hagyd. Nem tudja szegény fiú, mit beszél. :)
    A #72-re viszont amennyire csak lehet válaszolhatnál.
    + még annyi: a demo pályákból mennyire jön át sniper hangulat: "rejtőzködsz - a legmegfelelőbb pillanatban lősz - ha felfedeznek pucolsz, különben meghalsz"-feeling?

#78: Tényleg (!) sevenM-es.
  • vandyke
    Örülök, hogy ennyire képben vagy arról a cégről, ahol már 6. éve dolgozom. Nagyon kíváncsi lennek kiről van szó :) Azt tanácsolom nézd meg az eddigi bejegyzéseimet a fórumok között, hátha átérték amit írtál.
    Megnyugtatásként küldök egy fotót a saját profilomról:

• strebacom
    "Részleteket nem árulhatok el, de hamarosan megosztom veletek saját tapasztalatomat."..Na ne dumálj....wazze....most má mehet a szöveg.....NE HIgyJETEK NEKI KAMUZIK AZ ARC......nekem van egy haver a sevenM-nél és azt mondta teljes hirzárlat van.......Fake a csakó......
    És lehet k..... is.... hehe.......................................................................
  • vandyke
    Ez totál badarság. Biztos MEGINT elírták a rendszerkövetelményt.
  • norbi2fraktal
    remélem ez csak vicc forrás

SYSTEM REQUIREMENTS:

Processor: 1.6 GHz CPU
     RAM: 512MB or more
     Disc Drive: DVD-ROM drive
     Hard Drive: 2GB or more free space
     Video Card: ATI Radeon 8500 or GeForce3 class gfx card (or better recommended
     Sound Card: 16-bit DirectX 9 compatible sound card
     Input Device: Keyboard, mouse, joystick and/or game pad
  • Fehercsoki
    Az 5000 forint egész alacsony ár!Kíváncsi vagyok ezért milyen játékot kapunk,remélem ezt a demót kiadják majd a játékosok számára is.
  • Muttley

Köszi és várjuk további fejleményeket.
  • vandyke
    Sziasztok,

Részleteken tényleg ne mondhatok, de a demóról kialakult véleményemet leírom:

2 pályából áll, egy nappali és egy éjszakai, melyek összese 30 perc alatt abszolválhatók. A Chrome Engine 4-es motor szépen muzsikál, szerintem jól néz ki, szóval ez már nem az a gagyi City-s anno használt technológia. Sajnos azonban hiába húztam fel fullra a grafikát az árnyékok olyanok voltak, mintha fűrésszel vágták volna. A grafikába az ő szintjükön azt hiszem csak igazán szőrszálhasogatása lehet belekötni, bár pár buggal találkoztam, de ezeket már a videóban is láthattátok (átmegy a karakteren a fű stb.)

A mesterséges intelligencia: a katonák végre reagálnak ha lelövik a mellettük álló másik katonát (City-nél ennek is kell örülni). De ennél többet nem tudtam leszűrni belőlük. Hogy miért? Mert sajnos a demó nem adott többre lehetőséget. Arra azért kíváncsi lennék, hogy egy jó kis dzsungel harcben, hogyan próbálnak becserkészni.

Mind két pályát a mesterlövésszel kell megoldanunk. Ha túl nagy zajt csapunk azt egy csík felfelé kúszva jelzi. Távcsőbe nézve a szokásos lélegzett visszatartást és bulett time effekt látható, ami a fejlövéseknél kifejezetten tetszetős.

Röviden a kérdésekre válaszolva:
    magyar feliratos lesz, 4990 lesz a Fogy. ár

Aki ismer tudja, mennyire nem szerettem tesztelni a City-s játékokat és nagyon rossz véleményem volt róluk mindig. Ez a demó nem tükrözi, mennyire lesz igazi mesterlövészes játék, de ettől függetlenül, mai hasonlattal élve látszik az a bizonyos fény az alagút végén. Nekem elsőre tetszett, 2x végig is vittem.

és még valami: biztos sokan tudjátok (tőletek elnézést kérek), de aki nem tudja annak elárulom. A City-nek semmi köze ahhoz a "Mesterlövész" játékhoz. Sokan összemossák, de az egy Mirage nevű cég játéka volt és a Cenenga adta ki.

A megjelenés dátumát nem tudjuk, de, amint lesz valami jelzem.

üdv,

• TitaniumRR #72
    Szia!

Várjuk a tapasztalatokat, emellett

- A fizika valósághű, arcade, vagy valahol a kettő között?
    - Mennyi a várható játékidő?
    - Mi idézi elő a "Bullet-time" lövéseket? Csak fejlövések vagy más is?
    - A június vége kiadási dátumot tartja CI?
    - Megoldották-e az egy lövéssel több gyilok kérdést? Kaliberfüggő, találati pont függő vagy egyik sem?
    - Miért döntöttek az AS50, MSG90, SR25 és SVD Dragunov fegyverek mellett?
    - Letölthető tartalomként M82, M95, M99 várható-e a jövőben?
  • Muttley
    Szia,

Mivel mi meg nagyon várunk egy modern jó (!) Sniper játékot ezért sirály, h benéztél és nagyon várjuk a demo tapasztalataidat. :)
  • Palinko
    ha rossz is gondolod mondja, hogy áá rossz nehogy megvegyétek? :D
  • xido
    Jaja...hogy tipikus City Interactive-ra számítsunk,vagy végre letesznek valamit az asztalra is,főleg ilyen témával:)
  • grebber
    Magyar felirattal or not?
  • Shep
    Annyit azért elárulhatnál ,hogy pozitív, vagy negatív a tapasztalat? Egyébként az áráról mit lehet tudni, náluk mennyibe fog kerülni?
  • strebacom
    Köszi szépen elöre is..
  • vandyke
    Sziasztok,

Mivel mi adjuk ki a játékot én már próbáltam egy 2 pályából álló demó verziót most csütörtökön. Részleteket nem árulhatok el, de hamarosan megosztom veletek saját tapasztalatomat.

üdv,
  • Muttley
    Nemhogy demo, de teljes hírzárlat.
  • jazzkifli
    Egy demot én is várok már nagyon...
  • Muttley
    Az a hír, h nincs hír.:-) Pedig csak 1 videót kéne összedobniuk és felküldeni a tube-ra. Ez nem kerül pénzbe és kürtölnék világba mindenhol. De nem. 1 hónappal a megjelenés előtt nuku közelebbi info.
  • DeerHunter01
  • Muttley
    Csináltam a topicnak bannert.

• Muttley
    Vagy inkább azt, h a sniper téma (pláne, ha a fizika is jó lesz) nem mainstream.
    Legalábbis ebben bízom, hogy ez az ár oka. :-)
    Nagyon sok a John Rambo stílusú nemmi nősít emmilyen :) FPS felhasználó. Ez a játék meg talán inkább valósághű lesz. Remélem.
  • Shep
    Most nézem az amazonon 29-et írnak és 30 dolcsis árat, ami ugye egyből azt jelenti ,hogy nem A kategóriás játék lesz, vagyis majd ehhez mérten kell vizsgálni és értékelni.
  • Muttley
    Június legvége, elvileg 28, ha igaz.
  • Shep
    Engem az érdekel, hogy mikor fog kijönni a többi majd utána. :)
  • Muttley
    Jól elbeszélgetek magammal ;)

4 screenshot:
    Sniper_1
    Sniper_2
    Sniper_3
    +1:
  • Muttley
  • Muttley
    Ez a 4 féle mesterlövész puska lesz benne (csak):

• Shep
    Jó lesz ez érzem :)
  • Muttley
  • grebber
    Exclusive Multiplayer Debut Trailer
  • Muttley
    Állítólag.
  • Shep
    Legyen igazad!
  • Fehercsoki
    Elhalasztották?:S Mikorra?
  • Muttley
    Ne szuggeráld, mert bejön. :)
    Remélem nem poénból halasztották el a kiadást.

ITT teszi közzé a CÉG MAGA a FRISS infokat ELSŐ KÉZBŐL.

• grebber
    Call of Juarezben is volt fás erős rész igaz nem ilyen szintű dzsungel.Nem kell félni!