764
-
#124 Aki letölti,
mesélje már el, milyen volt. -
#123 Innen max-al jön.Szedjétek bátran -
#122 Meg is nézem:) -
bajsz #121 biztos fent van még más letöltőkön is csak itt néztem elösször:D
csak ,hogy tudjátok van:D meglehet nézni mindent amit itt írtatok:D -
#120 Jaj de lassú. -
#119 EZAZ! -
strebacom #118 -
bajsz #117 DEMO -
#116 A videokból kivehető, h bárhonnan lőhetsz, max. azonnal észrevesznek, s tüzet nyitnak rád. Egy orvlövésznek ez egyenlő a halállal.
A terület is úgy tűnik, hogy bebarangolható. Ghillie ruhában oda bújsz el ahová akarsz (meg ahol van növényzet ill fedezék) ;)
Annak viszont én sem örülnék, ha lenne olyan bokor, amin mondjuk menekülés közben simán beakadnál.
Riadóról, felfedezés esetén csapatmozgásról, összedolgozásról, bekerítésről stb. nem láttunk még egyelőre semmit. Enemy AI jó lenne, ha jó lenne.
Hol láttad ezt a mindenképpen riadóztatást?
Szerintem azt szándékosan csinálta, hogy demonstrálja mit kap a Sniper, ha hibázik. -
#115 Azt, hogy ha lesz 1 esetleg 2 út és kijelölt lövész hely ahova el kell jutni és onnan lőni. Én ezt a játékot úgy képzelem, hogy lesz egy nagy pálya és 1-2 likvidálandó ellen + valami feladat még, mert hát ugye az mindig kell egy játékba és ezt leszámítva úgy csinálsz mindent ahogy akarsz. Bár a videóból ahogy láttam lesznek ilyen scriptelt események ,mint pl. mindenképpen riadóztatnak és menekülnöd kell miközben ezer felől lövöldöznek, meg ilyesmik. -
#114 Mit nevezel kötöttnek?
Scriptelt feladat végrehajtás, csőpálya, vagy idézem: "monoton, unalmas, mindig ugyanaz az orvlövészkedés"?
#105: mindenkinek nem tetszhet ;) , a bugok meg majd játékközben. A szögletes árnyék legyen a legnagyobb bug. :) -
#113 Vagy lehet valamelyik trailerben volt -
#112 Dehogynem, a játék oldalán is írva volt. -
#111 De nem a fejlesztők ígérték,hanem akik tesztelték. -
#110 Hát igen ezt írták, de hiszem ha látom. Ígérettel már tele a padlás ma reggel hordtam le párat, hogy legyen hely az újaknak. -
#109 Remélem hogy nem.Azért csak adnak valamiféle szabadságot,azt hiszem írtak is róla hogy úgy hajtjuk végre ahogy akarjuk a feladatokat. -
#108 Én egyébként még attól tartok, hogy a videok alapján elég jónak tűnik, de túlságosan kötött lesz az egész és akkor meg megette az egészet a fene. -
jazzkifli #107 Egyre jobban tetszik nekem is, fenem már a fogam rá -
#106 Á ez nagyon jónak néz ki, lesznek vajon itt is 1000m-es lövések? -
#105 Nem is arra gondoltam hogy szar lesz ahogyan az elődei hanem például bugos lesz vagy éppenséggel nekem nem fog tetszeni. -
#104 De jó lesz.
Nézd meg az utolsó 2 videót. -
#103 Ezt ugye te sem gondolod komolyan?
#101: 5000ft? Ha még nem is lesz annyira jó akkor is megéri ennyiért.
Kíváncsi leszek az új Chrome motorra ha már Chrome 2 nem lesz :) -
#102 #59
Mee'nem Mainstream ;)
Teli van világ Rambo-stílusú gyerekekkel.
-
#101 Egyre jobban kell ez a játék!Nem is értem miért csak 5k ft ennyit megér!Csak ki ne derüljön valami nagy hibája a játéknak:D -
#100 Egyre kevesebb a kételyem a játékkal kapcsolatban. ;D
Ti hogy vagytok ezzel?
-
#99 MW2 esetében jól működik hahahahahha -
#98 Jó kockásak az árnyékok. Kiváncsi vagyok mit hoz össze a City Interactive, bár egész igéretesnek tűnik... -
strebacom #97 Köszi!!
-
jazzkifli #96 Szvsz nincs semmi gond a Steam-es integrálással, az MW2 esetében teljesen jól működik. -
ofp #95 Chrome4. -
#94 Azt hiszem Chrome 4. -
strebacom #93 Milyen engine fut alatta....???? -
#92 Hát én is remélem:)Bár ez a steames multi nem jön be. -
jazzkifli #91 Hja, engem mondjuk a multiplayer része fog igazán érdekelni, abban sok ezer játékóra lesz, remélem :P -
ofp #90 Nem tűnik olyan rossznak, sőt!
gameplay -
jazzkifli #89 Jó lesz ez, köszi a rengeteg infót!
És persze ha lesz még vmi csemege, akkor azt is oszd meg velünk kérlek!
Köszi! -
#88 Steam:S -
#87 Majd elfelejtettem! Lesz online játék 6 egyedi készítésű pályán (max 12 user) és elvileg a Steam alá fog tartozni. -
#86 np.
Most kaptam meg a rendszerkövetelményt:
• Windows XP/VISTA/7 operációs rendszer
• Intel Pentium 4 3,2 GHz, Intel Pentium D 2.66 GHz, AMD Athlon 64 3500+
• 1 GB RAM fizikai memória (XP), 2 GB RAM fizikai memória (VISTA/7)
• Videokártya 256 MB memóriával, DirectX 10.0 vagy 9.0c kompatibilis, Shader Model 3.0
• GeForce (6800/7600-7950/8600-8800/9600-9800/GTX 260-280) vagy Radeon (X1650-1950/ HD 2400-2900/3650-3870/4650-4870)
• 6,5 GB szabad hely a merevlemezen a telepítéshez
• DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
• DVD-ROM, egér, billentyűzet -
#85 azt mondd e hogy ez is ugyanolyan shit game-e mint a többi a city interaktivtol :D